Здравейте!Най-накрая дойде и моя ред да си взема АТВ!Отделих 4500 - 5000 и търсенето започна.В този ценови диапазаон открих само Yamaha Raptor 660 i Polaris Outlow 500.Може ли някой да сподели мнение и опит за тези машини,и към коя да се насоча!Препоръки!Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Yamaha или Polaris?
Свий
X
-
От: Yamaha или Polaris?
Ако полариса е Аутлол (а не предатор) взимай него ! Дай малко инфо точно към какво си се насочил да видим.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...826&f1=details - ето това е едно от нещата,които съм харесал!За раптора много противоречиви мнения прочетох по форумите,докато за полариса почти нищо не срещнах.TLC 120 Prado
Yamaha Wolverine 450 4x4 SE
Коментар
-
Не си взимай Yamaha Raptor 660!Бих казал,че това е АТВ-то ,при което пробемите се случват много често.Има проблеми със скоростите и други.Поразрови се из темите за него,има много писано.
За Polarisa не се чуди.Едно от най-добрите АТВ-та Ендуро!Предимствата му са ,че е с независимо окачване,амортисьори ФОКС(имат много настройки),голяма мощност и др.
Но както казаха и другите колеги,дай малко повече подробности.Kawasaki KX250F
Коментар
-
А освен задното окачване каква е разликата между предатора у аутлоу-а!Това от обявата не е с независимо окачване.Аз не съм състезател или нещо подобно.АТВ-то ще си го ползвам за разходки в гората и не много тежки преходи!
Раптора маъ схте отпадне от листата с набелязаните модели.Не се намери никой да го похвали-всички са с едно на ум за този модел май....TLC 120 Prado
Yamaha Wolverine 450 4x4 SE
Коментар
-
Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнениеYamaha-та е януари 2005,а поларисите са 2005-2006.Наистина в тоя ценови диапазон почти нищо свястно не ми излиза!
И, това в обявата най-вероятно не е с независимо окачване така, че греда!!!Последно редактирано от kocha; 03-06-10, 21:20.Eвгени Филчев
Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от SVD Преглед на мнениеТвърдо за YAMAHA!!! аман от много псевдо разбирачи ! Имам RAPTOR 700 и за 4 години яко каране никакви проблеми ! А polarisa като вземат 1 място в рали "Дакар" тогава да се обаждат !!
Колега, човека търси съвет от АТВ-исти, а не от джипари и иска да кара в гората, а не по пясъци и поляни
Иначе си прав за Ямахата, на пясък е много добра, но само на пясък!!!Eвгени Филчев
Коментар
-
Първоначално публикуван от SVD Преглед на мнениеТвърдо за YAMAHA!!! аман от много псевдо разбирачи ! Имам RAPTOR 700 и за 4 години яко каране никакви проблеми ! А polarisa като вземат 1 място в рали "Дакар" тогава да се обаждат !!
Иначе по темата - аз съм твърдо за Поларис ! Точно тая Ямаха - 660 .. не се занимавай с такава машина!ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеДа споменавам ли Хонда , че съм им фен ?
Иначе по темата - аз съм твърдо за Поларис ! Точно тая Ямаха - 660 .. не се занимавай с такава машина!Eвгени Филчев
Коментар
-
Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнениеХондата(TRX 700 XX) има много добър двигател, много недефектиращо окачване и като цяло надеждна, но т'ва не става за каране не са го доизмислили това окачване и разпределение на килограмите!!! Карал съм такава няколко пъти ииииии.....
Бях се насочил към Поларис Аутлол (и още съм се насочил към него.Ти знаеш.) пък да видим ..
Все се надявам да си харесам някоя Хонда (вярно не става за ендуро , но просто душата иска Хонда) , защото имах Предатор и нещо ... не е за мене тоя тюфлек . След това си купих сузуки Лтз 400 (наточено с китове и т.н) и се доближаваше до вървенето на Предатора (дори на места вървеше повече) , но и Сузукито не ми е на душа ... просто от всичките атв-та които съм имал Хондата само ми прави удоволствие да я карам. (не съм карал Аутлоу , но и това ще стане към края на седмицата и тогава ще се реши какво да бъде)
Пак да се изкажа !Не си взимай Ямаха !
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар