Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Shineray XY250?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Shineray XY250?

аз съм с xy250, хората който по горе казваха добри думи за този модел ги подкрепям, вече съм 1700 км, и веригата ми пада последното каране 2 3 пъти, обтяга се отзад и няма мърдане повече.. няма да ви казвам как го карам, по- добре да ме видите, взимам му душицата с пълна газ и скоци тук там - 190 висок 100 тежащ съм.. не ми се е налагало смяна на нищо освен гуми до момента.. машината е страшна за парите си, изобщо не се колебай повече!!!
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от marty12345 Преглед на мнение
      Искам да питам за shineray XY250ST-8 250cc 14kw 1890mm x 1140mm x 1200mm Дискови спирачки Ел. стартер Ръчни скорости 4+R Въздушни амортисьори Предни гуми: 22x7-10 Задни гуми: 22x9-8 Резервоар: 11.6ltr Максимална скорост: 90km/h Цена: 2490лв.
      здраво ли е чупи ли се много и такива работи ;]
      Имам същото,карам го като луд засега нищо не съм барал по него!Разхлабва гайките,но като сложиш по още една за контра няма проблеми.Минал съм 1000 км и за сега никакви ядове!Според мен няма да сгрешиш,мен ми е първо АТВ и съм доволен,доста върви.Засега дефекти няма,а относно веригата натягаш си е веднъж и няма да имаш проблеми

Коментар

Като за първо атв е добро решение.И аз имам китаец вярно проблеми има,но кои необича да си пипва тук там.Взимаи го и нему мисли много.

Коментар

От: Shineray XY250?

Здравейте.До сега не сам имал АТВ и както в много форуми съветват се спрях на китаец,но имам няколко въпроса.Ако не го мъча много (дълги преходи,трудни маршерути и др.)ще ме искара ли няколко години?Прочетох по горе ,че доста им падали веригите и ако може да ме посъветвате как мога да избегна това(подмяна на някои части може би ).И ако shineray не е за мен какво мога да взема за горе долу 3000лв,някое 2 ръка японче може би?

Коментар

Здравеите, март месец си купих шинерай 250сс, до момента имам навартяни 1600 км и не мога да кажа че има сериозни проблеми който да те откажат от марката. Субота неделя си карам по 100-130км , до момента веригата ми е падала 2 пъти и то заради мой изпълнения, вярно е поразтегна се малко но оптегача си върши работата. Сменял съм лагери на задна ос , но не е болка за умиране , лагера е 7 лева . Онзи ден се катерих към връх чумерна, побутах малко ама няма как. Предишния ден беше валяло, и кал навсякаде, но луд умора няма , качих се ! Не ми направи никакъв проблем АТВ то.
            Така че шинерайчо за тези пари си е читава машинка , ако имаш повече взимаш японче!

Коментар

Първоначално публикуван от Smuut Преглед на мнение
              Здравейте.До сега не сам имал АТВ и както в много форуми съветват се спрях на китаец,но имам няколко въпроса.Ако не го мъча много (дълги преходи,трудни маршерути и др.)ще ме искара ли няколко години?Прочетох по горе ,че доста им падали веригите и ако може да ме посъветвате как мога да избегна това(подмяна на някои части може би ).И ако shineray не е за мен какво мога да взема за горе долу 3000лв,някое 2 ръка японче може би?
              Виж това. Обявена е за 3400, но предполагам че може да се навие и за 3000 лв. С кардан е - няма верига, която да пада. Yamaha е. 350 cc. 4x4.

Коментар

Относно проблема с падащата верига виж тук http://www.offroad-bulgaria.com/show...31#post1233931 пише много полезна информация относно китаиските атв.И аз имам китаец и му падаше веригата,но реших проблема като направих оптегач.Ако си се навил на китаец тази тема ще ти помогне много.

Коментар

Благодаря за съветите.Видях yamaha 2 ръка 350сс хареса ми,но иска малко от малко да има вид.Колкото до китаеца се бях навил найстина докато вчера един приятел ми каза ,че си взима yamaha 250сс за около 3500 НОВА!!!Затова разгледах и попаднах на едно страшно парче но за съжаление днес е неделя и се съмнявам да работят(в сайта не пишеше цена).Разгледах и темата която ми е препоръчал Crosser и найстина я намирам за много полезна благодаря още веднъж.Утре ще разбера за японеца какво що и ако все пак взема shieray очаквайте още коментари от мен ,но засега BB .

Коментар

Би ли споделил откъде се взимат тия Ямахи за по 3500..

Коментар

Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
                      Те тея от китайските Ямахи ще да са...
                      SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
                        Искам и аз от тези.дано имат и гаранция и регистрация,апък са и нови
                        Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

Моля собствениците на този модел да си кажат мнението става или не става, защото в повечето случаи някакви които вобще не са се качвали на атв упрекват машинките.

Коментар

Личното ми мнение е, че това е идеалната първа машина ( нали ако нямаш големи финансови възможностти ). И моя Shineray е на над 1200км, проблеми нямам, като изключим разхлабващите се гайки и разтягащата се верига. Ако се поддържа няма да имаш проблеми. С една нова верига, няколко якостни болта и една нова свещ, защото фабрично е с LG ( колкото и банално да звучи ), ще останеш доволен.

Поздрави !

Коментар

Първоначално публикуван от crazy.boy Преглед на мнение
                              в повечето случаи някакви които вобще не са се качвали на атв упрекват машинките.
                              Тук не сме във VBO*7 за да говориш така.Точно в този раздел няма такива хора.
                              Чети малко - мнения бол.
                              Общо взето навсякъде едно и също - всеки защитава неговата машина (китайската имам предвид) , а друг казва да събереш пари за японско (включително и аз)!
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                                Тук не сме във VBO*7 за да говориш така.Точно в този раздел няма такива хора.
                                Чети малко - мнения бол.
                                Общо взето навсякъде едно и също - всеки защитава неговата машина (китайската имам предвид) , а друг казва да събереш пари за японско (включително и аз)!
                                А аз си претпочитам Китаеца и за нищо на света несиго давам. Тормоз колкото отнесе, части евтини, малко харчи и най-вече за цената ново е перфектно. Един приятел с Кавазаки 450 казва,че гори от 14 до 20/100 а моя Китаец мажду 3 и 6 на 100. Дане говорим ,че и чстите са цифромания.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X