Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Shineray XY250?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Shineray XY250?

Първоначално публикуван от Jister Преглед на мнение
    Е колко по късно едното го взимаш ново а другото на 5+ години

друг е въпроса че съм виждал една хонда която беше сигурно на 10 години дето не спираха да я тормозят усукана изпочуепни пластмаси нон стоп на пълната газ се кара няколко преобръщания и още върви

също така съм виждал китаец на 1 год да прилича на гъз се едно е на 10 години - но тук всичко опира до собственика
    на китаеца по често ще му сменяш части, маслото ше му тече съответно по евтино, но пък няма мощносттта на японските двигатели. на японското по рядко ще му сменяш части но наложи ли се, ше ти олекне джоба

ново японско АТВ - съм твърдо за! ако си го караш като твое сигурно никога нищо няма да ти с еналага да му смениш съответно струва еди кви си пари
    Ново ,ново ама ьайде намери 15-20 бона и ми подари едно
    За момента китайските машини устройват голяма част от хората имащи желание да се забавляват с АТВ
    Нищо не може да се промени такава е българкста дейвствителност
    Лично за себе си аз съм доволен от съотношението цена-качество за 6 месеца разходите за ремонта на 3 машини Shineray XY150STE не са повече от 40-50 лв тоест времето на пича които ги потдържа

Коментар

Взимай китаец и не се чуди, аз имам два и за сега съм много доволен, не мисля много за бъдеще какво може да му се случи защото кой знае дали ще е жив след един час!
      Забавлавай се и карай около вас и се научи как да се оправиш сам с проблемите след време, за сега може да ти помогне прятели или колеги
      Ето ти варянт от моите дето имам и малко харектеристики ако проявиш желние ще ти свержа с вносителите на лична за да не кажат че се прави рекламацената е 2490 лв , и е обемен , стабилено вози и никак не е слаб за тези кубици .
      Ти решавай както ти казаха другите колеги успех

Body size(mm) 1820 x 1070 x 1145
      Carton size(mm) 1940 x 1160 x 855
      Dry/ Gross Weight 210/240 kg
      Axle span(mm) 1 345
      Max speed(km/h) 65
      Fuel tank volume 7.5L
      Gasoline brand 90#leadless gasoline
      Brake device Fr
      Tire size Fr
      Engine type S ingle cylinder,4 stroke, Air cooling
      Transmission System gear transmission, with reverse, four speed, automatic clutch.
      Displacement 180CC
      Compression ratio 9.2
      Igniting way C.D.I
      Max torque 11/5000 N.m(r/min)
      Max power 7kw/6500r/min
      Starting way Electric start
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от 4selenger; 01-10-09, 11:07.

Коментар

Аз карам същия модел от 2 месеца . При мен скъса заварки на ушите на които се закрепва ауспуха на стойката на акумулатора и на ламарината ,която държи задния стоп . Развиват се чат-пат болтове и гайки ,но това се оправя с фиксатор за резби . Цените на частите са смешни има поне 3 дилъра , които ги предлагат а цената на модела е перфектна като цена/качество в момента е 2200 лв .

Коментар

Дилема като навремето - нов Москвич или стар Мерцедес , та ако регистрацията и едни 1000 лв (за един Раптор 350 например ) са непреодолим водещ фактор избора е ясен .Аз китайче съм нямал но и за година не съм пипал нищо по японеца взет втора употреба . Успех
          GL420, G500

Коментар

Първоначално публикуван от Bavarcho Преглед на мнение
            Здравейте АТВисти, какво ще кажете за Shineray XY250STXE? Предвид ниската цена ново, смятам да взема едно такова? Как се представя в планината, има ли много дефекти?
            адски много късат се рамите и двигателите не са толкова здрави и части няма много за тях препоръчжам ти башан 200 голям държач

Коментар

Първоначално публикуван от strashen_tyten Преглед на мнение
              адски много късат се рамите и двигателите не са толкова здрави и части няма много за тях препоръчжам ти башан 200 голям държач

колега ,съгласен съм че башана е здрав уверил съм се лично,но и да не бях ,нямаше да го плуя преди да се уверя. На шайнрейа ху250стхе за повече от 1 година едиственото което съм сменял са шарнирните болтове и предните втулки.Не мисля че на баши това не е слабост,нали А рамката къде я скъса , на трапеца в дълбок дол ли ? Как реши че двигателите на са "толкова" здрави и колко здрав е девигателят на твоето? изобщо знаеш ли че двигателите на по-добрите марки китайски атв-та се доставят от Зонгшен и Лифан и често различни марки имат еднакви двигатели? разгледай различните фабрики да видиш колко пъти ще си видиш башана под различни имена!

това че нямало части е най-голямата глупост в целия ти пост! сещам се "само" за 4 места откъдето може да се купят директно от вносител,не дистрибутор, и още 2 където има взаимозаменяеми части.

Не знам защо даваш такава детска препоръка , но ако кажеш откъде да си купя башан,както в другия ти пост си дал тел, вече ще ми е ясно

Коментар

strashen_tyten приказваш глупостите,това че има башан не означава,че е най-великата машина на света,шине си е добра марка,не отстъпва по нищо на Башан,няма да съжаляваш ако вземеш и едното и другото...
                [B]Honda 450R
                Kawasaki 450R -продава се!
                Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Абе здрав си е шинерая
                  '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
                  '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
                  И разни BMW-та...

Коментар

На мен башаните ми харесват за каране по затворен контур (писта или подобно място), където се държат страхотно, като някои по-големи машини. Обаче съм 130 кила, 180см и не са ми удобни на дълги преходи.
                    Башана е с много ниско кормило и като карам прав се изгърбвам. След 4-5 часа езда гърба ме боли зверски.
                    Дефектите са по-скоро малко. Оплаквах се от шарнири и водна помпа, ама май се закрепиха и сега няма никакви проблеми, но са още много нови. Палят ОК но като застудя вече палят бавно и с чалъм. Тоя чалъм май само аз го налучквам и ходя да паля всичките машини и да ги подгрявам преди да ги дам на другите, иначе ще ми ги скапят от въртене.
                    Башан 200 е прекалено къс. само 1.66 и това е проблем при каране по асфалт . За скорости над 55-60 не е добър. Губи стабилност. Шайнрея е по дълъг и по-стабилен за целта.
                    А сега купих и друг китаец CF Moto 500 - 2
                    Мога и за него да кажа ама той е работен ?

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
                      strashen_tyten приказваш глупостите,това че има башан не означава,че е най-великата машина на света,шине си е добра марка,не отстъпва по нищо на Башан,няма да съжаляваш ако вземеш и едното и другото...
                      избрал съм залака според устата си имам и шосеика башан 300 и пак немога да се оплача ходих до обзор и обратно и никакви проблеми с изключение на колекторите които са тънки и при подърйане на 100км почерженяжа много

Коментар

Първоначално публикуван от branimir Преглед на мнение
                        колега ,съгласен съм че башана е здрав уверил съм се лично,но и да не бях ,нямаше да го плуя преди да се уверя. На шайнрейа ху250стхе за повече от 1 година едиственото което съм сменял са шарнирните болтове и предните втулки.Не мисля че на баши това не е слабост,нали А рамката къде я скъса , на трапеца в дълбок дол ли ? Как реши че двигателите на са "толкова" здрави и колко здрав е девигателят на твоето? изобщо знаеш ли че двигателите на по-добрите марки китайски атв-та се доставят от Зонгшен и Лифан и често различни марки имат еднакви двигатели? разгледай различните фабрики да видиш колко пъти ще си видиш башана под различни имена!

това че нямало части е най-голямата глупост в целия ти пост! сещам се "само" за 4 места откъдето може да се купят директно от вносител,не дистрибутор, и още 2 където има взаимозаменяеми части.

Не знам защо даваш такава детска препоръка , но ако кажеш откъде да си купя башан,както в другия ти пост си дал тел, вече ще ми е ясно
                        давам номер от къде можв и от куде ас си го взех,другото както казах и в други теми имам и поларис и раптор но са за продан а и неискам да ги карам поради пречината че съм падал яко и предпочитам да свикна с малкото китаиче а след като си навия на масрафа тогава ще карам японец

Коментар

Искам да питам за shineray XY250ST-8 250cc 14kw 1890mm x 1140mm x 1200mm Дискови спирачки Ел. стартер Ръчни скорости 4+R Въздушни амортисьори Предни гуми: 22x7-10 Задни гуми: 22x9-8 Резервоар: 11.6ltr Максимална скорост: 90km/h Цена: 2490лв.
                          здраво ли е чупи ли се много и такива работи ;]

Коментар

Прочети темите в форума за китайски атвта и си прави изводи.
                            Моля не почвайте пак да спамите!

Коментар

Аз съм 1.90м. 95кг. и имам Bashan 7 200S от апил и не съм имал никакви ядове с него, освен с веригата, ама като се следи и се опъва редовно не мисля че това е някакъв сериозен проблем. Един познат като видя мойто и той си купи такова и до сега му е навъртял над 5000 км. и няма ядове. Части има на кило за тях ако се лучи нещо. Като съм правил преходи си върви в гората с 40-50 и повече не ти и тябва. По асфалт съм дигал 96 и свърши отсечката. Зетя преди 1 месец си купи и той такъв и също е доволен. Не виждам смисъл да се дават една кофа пари за нещо което се кара в неделя, а през останалото време седи в гаража защото си на работа.

Коментар

Чета и се смея .. Някои беше писал че китаеца е за леки разходки. Днес аз (Ямаха Раптор 250) и едно китайче- 250 се качихме до Хижа Мургаш и повярвайте ми не беше лека разходка. Минавахме по възможно най стръмните пътища и издържа. Накрая аз спуках гума Като им се кара на хората и нямат възможност за японско китайското е приемлив вариант. На моя приятел с китаеца не му пада веригата, правиш си предпазители и водачи за веригата и няма никакъв проблем. Някои ако продава по голямо атв пак раптор да свирка че нещо по обявите не си харесвам нито едно. Моето вече ми омаля- на 20 години съм- 190см 90 кг. тия 250 кубика са ми играчка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X