Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha Raptor 660 ili Kawasaki KFX 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Yamaha Raptor 660 ili Kawasaki KFX 700

Първоначално публикуван от Бойко Преглед на мнение
    Голям- минус, тежък - минус,автоматик- минус и като добавим това,че е нечовешка ламя и просто няма какво да си говорим,това атв е за хора които немогат да карат. Защо Десо не е с кфх още , защо Иван- Jam не е с кфх още ? Това атв е отживелица !
    да бе те от Еди моторс щото не могат да карат за това се състезават с кфх сове, а ако покараш и поремонтираш раптора ще разбеш кое е отживелица.

Коментар

Първоначално публикуван от Hristo Kolev Преглед на мнение
      да бе те от Еди моторс щото не могат да карат за това се състезават с кфх сове, а ако покараш и поремонтираш раптора ще разбеш кое е отживелица.
      Кои от еди моторс карат още тия кфх-ове ? Повечето ги изпопродадоха..Неможе да ме убедиш,че някаква ламя автомат става за друго освен разходки именно защото е проходим и надежден заради диференциала и не толкова надежден заради ремъка. Раптора ли е отживелица-всяка година с подобрения и новости в модела, а кфх какво ново от години насам ? Затов ще е отживелица. Разбирам,че има хора,които му се кефят,но аз не съм от тях ! Това е все едно да си купя работно атв без 4х4

На последния кръг от чалънджа в Троян колко Кфх-а имаше ? Един(1)...
      Последно редактирано от Бойко; 29-10-09, 19:34.
      [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
        Ае пич ти мислиш ли като пишеш или си правиш само гимнастика на пръстите...и 660 и 700р и 250 имат задна!Ай аман от такива като теб.....
        Че даже и 350 И аз съм виждал с очите си как раптор 660 "върви на зад" да не повярваш!

Извинявам се за оффтопика!

"Това е все едно да си купя работно атв без 4х4" и тука съм много съгласен с Бойко само дето върви доста и е някакъв готино изглеждащ.
        Калин Величков

Коментар

Голям- минус, тежък - минус,автоматик- минус и като добавим това,че е нечовешка ламя и просто няма какво да си говорим,това атв е за хора които немогат да карат. Защо Десо не е с кфх още , защо Иван- Jam не е с кфх още ? Това атв е отживелица !
          КФХ-а е много добра машина, каквото и да си говориме. Проблема е че е категория сама по себе си, ту я сравняват с Ренегад ту с Раптор ту с КТМ. Че е вече морално по остаряла, няма две мнения.
          Раптора определено не става за нашия терен, помниш че 2 месеца докато бях с него, бая нови псувни научихте от мене. А това че седемстотките се сменят с КТМи е логично, от туристическо минаваш на почти "Реди ту рейс".

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
            КФХ-а е много добра машина, каквото и да си говориме. Проблема е че е категория сама по себе си, ту я сравняват с Ренегад ту с Раптор ту с КТМ. Че е вече морално по остаряла, няма две мнения.
            Раптора определено не става за нашия терен, помниш че 2 месеца докато бях с него, бая нови псувни научихте от мене. А това че седемстотките се сменят с КТМи е логично, от туристическо минаваш на почти "Реди ту рейс".
            Ванка ти да не се засегна Да говорили сме си с теб за кфх-а и си казвал,че е много надеждна машина, но неможах да разбера защо тооолко много го плюят тоя раптор,всяко атв има и + и - а на раптора само за - се говори и затова започнах да изпъквам - на кфх-а, който на мен не ми е симпатичен.
            [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

И Раптор 660 и KFX700 са доста стари като концепция, Раптора все пак води с доста годинки!
              И двете машини си имат и кусори и предимства, мисля обаче че KFX тегли везните в своя полза за по надежден и добър. Въпрос на вкус и цена. За мен KFX700 е класа над Раптора 660 за ендуро. Писал съм за тях преди!

Коментар

Абе добра машина си е КФХ-са зависи за какво го използваш за састезания не става макар че на Враца като заваля дъжда от дола излязоха 6 състезателя от които 3 ма бяха с ..... със сигурност не с раптор рапторите такова задръстване направиха и на двата възможни изхода че чак прекратиха састезанието .... тои раптора да не е много лек се ?!? и с тая втора скорост... мани мани!Аз карам КФХ и по ми харесва от раптора пък и вече съм забравил как изглежда в Троян има над 50 АТВ-та но явно раптора е екзотичен модел та никои не може да се сдобие с такъв(660)...нищоо лично просто казвам моето мнение... !
                Последно редактирано от Timoto; 29-10-09, 21:02.
                KFX 700
                MEBELIX ATV-TEAM
                0878114344

Коментар

Ванка ти да не се засегна Да говорили сме си с теб за кфх-а и си казвал,че е много надеждна машина, но неможах да разбера защо тооолко много го плюят тоя раптор,всяко атв има и + и - а на раптора само за - се говори и затова започнах да изпъквам - на кфх-а, който на мен не ми е симпатичен.
                  Направо ми разби сърцето! Раптора (700) е с много ама МНОГО надежден двигател обаче е тясен, висок и тежък (200кг+). Не го плуя, според мен просто не става за нашето каране.

Коментар

... Раптора (700) е с много ама МНОГО надежден двигател обаче е тясен, висок и тежък (200кг+)....
                    Нали говорим за 660, 700-ката е съвсем друг разговор и определено има какво да се каже там особено за модела след 2008г. 660 и Раптор 700 НЯМАТ НИЩО ОБЩО освен че са на четри гуми!

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                      Нали говорим за 660, 700-ката е съвсем друг разговор и определено има какво да се каже там особено за модела след 2008г. 660 и Раптор 700 НЯМАТ НИЩО ОБЩО освен че са на четри гуми!
                      За 660 имах предвид че е тежка, тясна, и висока, не съм притежавал само подкарвал и е под всякаква критика. 700 карах 2-3 месеца докато чакам КТМ-а и освен по добрия двигател, принципно притежава същите минуси като 660.
                      За мене и 660 и 700 са недодялки, не че вадя солидно мнение, и година нямам на АТВ.

Коментар

Мен лично и двете не ме кефят макар от единия вид съм имал два броя, и ако става на въпрос на избор за машина втора ръка бих се насочил към юфз450 или трх450, леки са и задната не е чак такъв минус какъвто доскоро смятах че е. Иначе бих избрал кфх-а нищо че е автомат.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

За 660 имах предвид че е тежка, тясна, и висока, не съм притежавал само подкарвал и е под всякаква критика. 700 карах 2-3 месеца докато чакам КТМ-а и освен по добрия двигател, принципно притежава същите минуси като 660.
                          За мене и 660 и 700 са недодялки, не че вадя солидно мнение, и година нямам на АТВ.
                          Нито е по-тежка ,нито по-тясна 1100 мм задна ос ,нито е толкова висока лесно се кара, но просто много ,много се чупи . При чисто нови кфх и раптор щях да избера раптора ,само ако са чисто нови ,повече раптор 660 НИКОГА

Коментар

значи аз съм късметлия,на моя раптор нищо несъм му правил а го карам от 3-4 години,или вашите са били некви умрели магарета

Коментар

Според мен най-доброто приложение на раптор пък и защо не на кфх са дюните

Тука май най-добре се представят и двете машини... ЗА РАЗХОДКА !!!

Ето това го доказва-
                              Последно редактирано от NooS; 31-10-09, 13:23.
                              [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнение
                                Според мен най-доброто приложение на раптор пък и защо не на кфх са дюните

Тука май най-добре се представят и двете машини... ЗА РАЗХОДКА !!!

Ето това го доказва-

Тези нямат нищо общо с желанията на човека!Той няма да ходи в Сахара да минава по дюни я...А и тези раптори да не си мислиш,че са взети ейтей от склада с тези ауспуси,"антение" и прочие...Колко още $$$ са дали за да стане в този вид.
                                Kawasaki KX250F

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X