Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha Raptor 660 ili Kawasaki KFX 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Yamaha Raptor 660 ili Kawasaki KFX 700

Най-големия проблем на раптора е , че е ямаха , а не Кан-Ам или нещо от сорта .И сега сериозно - Раптора няма задна ... скоростите му изобщо не стават ! НЕзнам как ги карате тия раптори и да не се чупят
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
      Най-големия проблем на раптора е , че е ямаха , а не Кан-Ам или нещо от сорта .И сега сериозно - Раптора няма задна ... скоростите му изобщо не стават ! НЕзнам как ги карате тия раптори и да не се чупят
      Мисля, че пишеш много неподготвен. Раптора има задна скорост. Само Yamaha Yfz 450 няма.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Пейчев, ти ли пишеш, баща ти ли немога да разбера? Ама като се изкажеш някои път, пишеш история...
        Сега малко по темата... Раптор 660 си има много болежки защото е с двигател от Тенере или XT беше, много стари модели на Yamaha, освен това това е първото АТВ по сносно на Yamaha, да не говорим че излиза доста отдавна. Проблемите най-вече му идват от това че някои неща като скорости, съединител и гарнитури не издържат на тежеста на АТВ-то! Раптор 660 ИМА ЗАДНА СКОРОСТ!!!
        Виж немога да се съглася за следващите модели да се слагат под общ знаменател със 660-ката! следващия модел е 700R и няма нищо общо със 660 като рама и двигател, според мен доста добър мотор с едно изключение, куца му страшно много баланса!!! Но за сметка натова е изключително здрав при добра подръжка каквато се нуждае всеки един мотор! Все пак за мен KTM XC си остава най-доброто АТВ за тежко ендуро при машините със скорости! KFX-a също не е лош но тои е с вариатор и доста различна машина!

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
          Пейчев, ти ли пишеш, баща ти ли немога да разбера? Ама като се изкажеш някои път, пишеш история...
          Сега малко по темата... Раптор 660 си има много болежки защото е с двигател от Тенере или XT беше, много стари модели на Yamaha, освен това това е първото АТВ по сносно на Yamaha, да не говорим че излиза доста отдавна. Проблемите най-вече му идват от това че някои неща като скорости, съединител и гарнитури не издържат на тежеста на АТВ-то! Раптор 660 ИМА ЗАДНА СКОРОСТ!!!
          Виж немога да се съглася за следващите модели да се слагат под общ знаменател със 660-ката! следващия модел е 700R и няма нищо общо със 660 като рама и двигател, според мен доста добър мотор с едно изключение, куца му страшно много баланса!!! Но за сметка натова е изключително здрав при добра подръжка каквато се нуждае всеки един мотор! Все пак за мен KTM XC си остава най-доброто АТВ за тежко ендуро при машините със скорости! KFX-a също не е лош но тои е с вариатор и доста различна машина!
          Я ми прати един клип как върви назад да видим ...
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Ае пич ти мислиш ли като пишеш или си правиш само гимнастика на пръстите...и 660 и 700р и 250 имат задна!Ай аман от такива като теб.....

Коментар

Раптор 660 http://www.youtube.com/watch?v=ugdZAzo0fEU
              Раптор 350 http://www.youtube.com/watch?v=uQVagGWReR8
              Honda TRx 700ХХ , Yamaha Raptor 700 SE
              Audi A6 2.5 TDi , Audi Q7 3.0 TDi

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                Ае пич ти мислиш ли като пишеш или си правиш само гимнастика на пръстите...и 660 и 700р и 250 имат задна!Ай аман от такива като теб.....

+1 Някой хора незнаят какво пишат май
                Последно редактирано от gosho_hubavene6; 26-10-09, 22:39.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Извинявам се за глупоста която съм написал , обаче карахме с един и той каза "тикни тука щото няма задна" . 200% беше с раптор 660 !!!
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Виж да не е бил със ltr а?

Коментар

Извинявам се за глупоста която съм написал , обаче карахме с един и той каза "тикни тука щото няма задна" . 200% беше с раптор 660 !!!

Безнадежден случай!!! ...поредния

Коментар

момчето се изказва доста неподготвен и най-вероятно е карал YFZ450 оттук пък ми идва мисълта как не му е харесало

Коментар

Взимай кфх са по голям ,по тежък ,автоматик ,но по надежден от раптора ,аз имах раптор и го преименувах на ''скраптор'' големи боклуци са няма нещо дето не съм му правил,а и частите са доста скъпи.Примерно бендикс ако не е сменен със сигурност ще смениш 450 лв.,носачи 800 лв ,втората изключва и тн.Дано да съм ти бил полезен.
                          А моето мнение е Хонда ТРХ 450,успех с покупката.

Коментар

Първоначално публикуван от mastergoro Преглед на мнение
                            момчето се изказва доста неподготвен и най-вероятно е карал YFZ450 оттук пък ми идва мисълта как не му е харесало
                            Напротив Искаш да кажеш , че YFZ 450 е по-добър от raptor 660 ? Това е друга тема и спам . Не е карал YFZ , защото аз YFZ с решетка и така "дръпнати" фарове които са характерни за почти всички 660-ятки на ямаха не съм виждал
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Hristo Kolev Преглед на мнение
                              Взимай кфх са по голям ,по тежък ,автоматик ,но по надежден от раптора ,аз имах раптор и го преименувах на ''скраптор'' големи боклуци са няма нещо дето не съм му правил,а и частите са доста скъпи.Примерно бендикс ако не е сменен със сигурност ще смениш 450 лв.,носачи 800 лв ,втората изключва и тн.Дано да съм ти бил полезен.
                              А моето мнение е Хонда ТРХ 450,успех с покупката.
                              Голям- минус, тежък - минус,автоматик- минус и като добавим това,че е нечовешка ламя и просто няма какво да си говорим,това атв е за хора които немогат да карат. Защо Десо не е с кфх още , защо Иван- Jam не е с кфх още ? Това атв е отживелица !
                              [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от Бойко Преглед на мнение
                                Голям- минус, тежък - минус,автоматик- минус и като добавим това,че е нечовешка ламя и просто няма какво да си говорим,това атв е за хора които немогат да карат. Защо Десо не е с кфх още , защо Иван- Jam не е с кфх още ? Това атв е отживелица !
                                трудно може да се нарече че е за хора които немогат да карат.Просто модела си е такъв.Според мен е за по-мързеливи и за хора който искат да се разхождат по гората,не за скокове и подобни.Почти всеки начинаещ който си е купил кфх700 бързо му умръзва и след това е с спортно атв
                                Honda CRE 250
                                Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X