Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha Raptor 660 ili Kawasaki KFX 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha Raptor 660 ili Kawasaki KFX 700

моля да ми помогнете с избора на АТВ и двете машина са 2004 год. но не мога да избера като искам да е спортно атв моля за помощ.

До: Yamaha Raptor 660 ili Kawasaki KFX 700

Бих ти препоръчал уамахата,защото и са по евтини частите и ги има на повече места в България,също така на мен ми е по удобна ръчната скоростна кутия!
    [B]Honda 450R
    Kawasaki 450R -продава се!
    Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
      ... уамахата,защото и са по евтини частите и ги има на повече места в България....

Коментар

тези ямахи са малко бъгави, един приятел си взе такава и наби 2000 лв за ремонт, като почти не я карал, задната ос само струва 800 лв. Кфх-а не е толкова спортен, но мисля че е по надежден

Коментар

Разрови се малко във форума има доста такива теми особено за KFX 700.
          А относно за частите все още са по лесно намираеми и по евтини за кавазаки

Коментар

Най-добре ще е,ако може да вземеш Raptor 700.

Коментар

Лично аз бих предпочел раптора, просто съм чувал доста добри работи за него (засега) а и ми харесва на вид, мощност и тн..
              OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Вземи си КФХ700.Ако го караш по горите ще те вози където му кажеш.
                Ако имаш парите си вземи Раптор700 както казва Николен.И по-горните публикации е написано ,че 660 се чупи по-лесно и няма смисъл и аз да го казвам
                Kawasaki KX250F

Коментар

Аз пък се чудя как може да се колебаеш между тези модели . Раптора точно 660 е пълен та**к (с извинение) . Взимай кфх-а и не се чуди .
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от niky Преглед на мнение
                    моля да ми помогнете с избора на АТВ и двете машина са 2004 год. но не мога да избера като искам да е спортно атв моля за помощ.
                    Моят съвет е да се насочиш към Кавазакито. Фен съм на Ямаха и имам АТВ на Ямаха, но точно този Раптор 660 е модел, който доста се разваля. Имам приятел, който имаше такова и беше най-щастлив, когато го продаде Кавазакито съм го виждал и в действие - супер АТВ е. Аз карам Yamaha Wolverine 450 и мога да ти кажа, че е едно много добро АТВ. Добро е за изкачване на всякакви баири (особено в лепкава кал на 4х4 Не е особено мощно и трудно може да догони 700-800 кубикови АТВ-та (Kawasaki KFX 700 примерно). Много подходящо е за начинаещи.

Коментар

мдааа като бивш собстеник на 660 мога да ти кажа само едно.НЕ ТИ ТРЯБВА

Коментар

преди седмица карах 660 и познаи оста се счупи и гумата ме размина

Коментар

мои приятел си купи раптор ами досега повече го прави отколкото кара и даже неиска да влиза вече в гората от което не виждам смисъл че има атв

Коментар

далеч съм от мисълта че Raptor-а не е хубава машина просто преди мен му бяха взели акъла

Коментар

хахаха,гледам и не вярвам на очите си,че какви раптори карате бе,не че аз карам ама моят не е мръднал,а се кара здраво и аз съм 110кг и го натоварвам яко,и няма място в стара планина да не сме минали,и поне тука в стара загора кф-хикса ги правят повече,смисъл че се развялят повече,а и съответно трябва д аима подръжка на дадения мотор не само да му даваш яката газ,избора си е личен какво да вземеши двете стават

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X