Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми за избор на АТV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помогнете ми за избор на АТV

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Как да сравняваме компоти с компютри.

От тези ако искаш да вземеш машина, която ще можеш да подкараш без доработки е раптор 700 след 2008 г. Но от изброените тя е с най-малък клиренс. Ако ще караш предимно ендуро- Хондата. Но оригиналните амортисьори не стават. Има скъпа поддръжка. За кавасакито части има навсякъде, но и за това много се чупи, кашкавалена предница, спирачки поддпомагани от компресията на двигателя и искрените молитви на водача, сток амортисьорите не стават, трошащи се при обръщане пластмаси, но пък е много приятно за леки разходки, вози най-комфортно от трите, най-ниска цена.
    Вече избора е направен хонда трх 700

Коментар

Хайде да се похваля!

Взех си раптор 700!!!

Хайде момчета и момичета, казвайте кога ще караме че ме сърби, та чак боли

Коментар

Първоначално публикуван от VAAKO75 Преглед на мнение
        Вече избора е направен хонда трх 700
        Поздравления за избора.
        Идеалното за ендуро АТВ. Най голям клиренс, мека возия, но както писах сток амортисьорите не са най-доброто. Ники Гочев /Крейзи фокс/ може повече да разкаже, а и да ти поръча амортисьори и пружини Елка.

Първоначално публикуван от alex007 Преглед на мнение
        Хайде да се похваля!

Взех си раптор 700!!!

Хайде момчета и момичета, казвайте кога ще караме че ме сърби, та чак боли
        Честито и на теб!

Коя година е и каква е окомплектацията /модификация/?
        Дай снимки.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X