Добър вечер на всички ! 
Както може да видите съм нов във форума, но не и нов в мотоспорта
. Притежавах YAMAHA YZF450, но се разделих с нея след като едва не умрях. Реших да мина на АТV, поне докато ми преминат травмите. Та да преминем към темата.. Днес пообикалях софииските автокъщи и гледах атв-тата. Харесах един раптор 700cc, но беше 10 000 лв. А за първо АТV не мисля да се изхвърлям чак толкова. Знам че има добри хора тук, които биха ми помогнали да избера. Да кажем че бих дал 3000 4000 лв. Искам да е най малко 250 cc. На 20 години съм, тежа около 87 кг, висок съм 187см. Повтарям че нямам опит с четириколките
. Моля даите ми съвети къде и какво да търся. Искам до края на месеца да го имам!
И как стоят нещата с китайските? Гледах ги, цените ниски, но сервиз имат ли? Може да ходя към Дупница ако имам време в събота, ако някои разбирач има път натам да дойде с мен да изберем заедно
. Имах възможността да покарам един Раптор преди седмица и от тогава не мога да си избия атв-тата от главата. И така, надявам се да ми помогнете... От доста време чета форума, но все нямах време да се регистрирам. Виждам че всички сте като едно голямо семейство дано и аз стана част от това семейство
. Ако съм изпуснал някоя характеристика за АТV-то, моля питаите ме
С уважение: Алекс

Както може да видите съм нов във форума, но не и нов в мотоспорта

С уважение: Алекс
Коментар