Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми за избор на АТV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помогнете ми за избор на АТV

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
    Според мен ще ти е добра някоя хонда (най-удобни като за 1-во атв) като за първо атв , защото все пак има голяма разлика от крос до атв.Аз мога да ти предложа една хонда трх 250 48 коня за 3500лв
    Хах откаде ги извади тия 48 коня бе? Раздели на две извади още малко и ще получих истината. Та по темата щом си карал кросов много бързо ще ти умалеят китайските и малколитражните. Моят съвет е да не се занимаваш ми да си земеш направо серизона машина като YFZ450 каквато ти предлага Николен другите 450 на хонда и сузуки и кавазаки, или ако искаш нещо с по меко окачване и повече мощ в ниските и средните - раптор 700(карам такъв, ще ти допадне). За по малко пари съществува варянта и да търсиш Банши 350 - два цилиндъра двутактово голяма пила, но е старичък модел а и предполагам знаеш как е подръжката на друтактовия.
    It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

! Алекс, искам със скорости . Бе и аз почнах да се замислям, че ще ми малее 250.. С колегата s_s1 поговорихме за раптора му, честно много ми хареса, тия дни ще ида на проба . 350 по-добре от 250 Да в гора ще го карам, задната скорост е предимство! С Николен не съм говорил още. ATV_RIDER , ти за колко пари взе твоя Раптор 700? Нямам търпение да карам отново . Всички мислеха че ще се откажа след падането ама то какво стана

Коментар

За двутактовото банши само съм чувал, че е най-лакомото атв, защото освен бензин за 2 АТВ-та лапа и синтетично масло по 40 мл за всеки литър. И освен това имало неравен въртъщ момент и можело да се кара в пустиня или на по-отворена писта. За по-бавни участъци нашето си ендуро било неприложимо. Ама май вече започваме да спамим темата на човека.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Хондата на peichev е ноември 2004 и е полуавтомат ето тук http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...216&f1=details може да видиш снимки
          Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Виж това- http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=62775

при сериозен купувач цената ще се коментира

Коментар

А каква ти е гаранцията че с ATV няма да имаш контузий Ти карал ли си някога ATV Не си мисли че като минеш от 2 на 4 колела ще си по стабилен Николен можеби е прав относно предложението за ямахата Тук в този форум и аз сьм от скоро сьжелявам че не мога да ти кача няколко снимки да видиш за какви падания става на вьпрос Преди 2 години ЕДИ - Моторс организира сьстезание офроуд и затворен крьг на трасето зад Мото-Центара едно момче от нашият отбор лично беше поканено от организатора да вземе участие в затвореният крьг Една част от нас не можахме да отидим защото сьвпадаше с крьг от РШ по Мотокрос Аз много не сьм запознат с регламента на тези сьстезания но доколкото знам се минават някакви препядствия и тн това вьпросно момче ( не искам да цитирам имена )
              не че е от нашият клуб но караше перфекно такова падане беше направил на скока че даже някакви любители случаино го бяха заснели с камера беше качено и в интернет - резултата беше счупена ключица ребра и множество други наранявания след падането си е гльтнал езика случаино някакво момче му го вади и го спасиава След това се оказа че това момче ни познава След няколко операции се вьстанови и тои реши да продава АТВ купи си мотор един месец го покара и от ново за ново АТВ Някои от този форум сигурно се сещат за този случаи та не си мисли че като се качиш на АТВ и краи няма падане няма травми В този спорт или хоби тези неща са неизбежни А относно какво АТВ да си купиш Дали с скорости или без марката е една KAWASAKI

Коментар

Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнение
                Хах откаде ги извади тия 48 коня бе? Раздели на две извади още малко и ще получих истината. Та по темата щом си карал кросов много бързо ще ти умалеят китайските и малколитражните. Моят съвет е да не се занимаваш ми да си земеш направо серизона машина като YFZ450 каквато ти предлага Николен другите 450 на хонда и сузуки и кавазаки, или ако искаш нещо с по меко окачване и повече мощ в ниските и средните - раптор 700(карам такъв, ще ти допадне). За по малко пари съществува варянта и да търсиш Банши 350 - два цилиндъра двутактово голяма пила, но е старичък модел а и предполагам знаеш как е подръжката на друтактовия.
                Колега извинявам се за спам-а обаче хондата си е 48 коня !!! Карал ли си такова нещо ??? За 250сс върви убийсвено !
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

Аааа и да добавя че го пише на рамата.Има една лепенка на която пише модела в коя държава е произведено конете кубиците и цвета ! От този модел ако не се лъжа има и по 16 коня (нз може и 26 да са били) и има и 48 коня . Мойта е по-мощната.

Извинявам се за спама.
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Аааа и да добавя че го пише на рамата.Има една лепенка на която пише модела в коя държава е произведено конете кубиците и цвета ! От този модел ако не се лъжа има и по 16 коня (нз може и 26 да са били) и има и 48 коня . Мойта е по-мощната.

Извинявам се за спама.
                    48кс вади трх 450тката, това е въздушно 250, 20кс +/- на колянов вал, толкоз..

Коментар

Какво искаш да кажеш , че няма 250сс 48 коня ?
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                        48кс вади трх 450тката, това е въздушно 250, 20кс +/- на колянов вал, толкоз..
                        Ааа ти не си виждал предатора 500 с 80-те коня Всичко е възможно, това че вие не сте виждали не значи, че не е вярно

Коментар

Какво искаш да кажеш , че няма 250сс 48 коня ?
                          Има ама 2тактово А тази хонда е 200% сигурно че нее 48к.с. Та то 450тките са около 50-те коня. Ето ти параметрите на Хондата 17 kW / 23 PS
                          Калин Величков

Коментар

И аз съм карал подобна на мощност хонда ,върви доста прилично за моторчето си ... добра машина е !

Коментар

Първоначално публикуван от alex007 Преглед на мнение
                              ! Алекс, искам със скорости . Бе и аз почнах да се замислям, че ще ми малее 250.. С колегата s_s1 поговорихме за раптора му, честно много ми хареса, тия дни ще ида на проба . 350 по-добре от 250 Да в гора ще го карам, задната скорост е предимство! С Николен не съм говорил още. ATV_RIDER , ти за колко пари взе твоя Раптор 700? Нямам търпение да карам отново . Всички мислеха че ще се откажа след падането ама то какво стана
                              За 16 000 го взех ма това беше отдавна. От мотор трудно се отказва.
                              Относно разхода на баншито това са митове. Ако е правилно джетвано и смешано харчи колкото всички мощни спортни атв-та с изключение на КФХ 700 който е ненадмината ламя. С въртящият момент се свиква и като всеки двутактов е най-щастливо в обороти. Наистина е по подходящо за писта и пустиня където да можеш да му отваряш газта спокойно , а не с 5 км/ч по деретата камъните и реките.

Коментар

Колега извинявам се за спам-а обаче хондата си е 48 коня !!! Карал ли си такова нещо ??? За 250сс върви убийсвено !
                                Да колега, първото ми атв беше хонда 250, много преди още вобще да направят състезания за атв и раздел във форума. Както вече доста хора ти казаха няма вариант да е 48 кс. В момента при кросовите мотори където двигателите са далеч по разпилени за състезание на което буталото им изкарва 20 часа 250 четритактови са около 48кс.

Междодругото и Николен имаше таква хонда, да каже и той дали неговта беше 48 кс

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X