Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми за избор на АТV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помогнете ми за избор на АТV

Първоначално публикуван от alex007 Преглед на мнение
    Взех атв- 250 кубика Ямаха. Не знам аз ли не случих на добро или просто 250-тките много се чупят..то не беше задна спирачка, скорости, днес ми се скъса предната джанта и ми се заби пирон в гумата Не знам как успях да го постигна. Атв-то ми умаля буквално за седмица Та.. ще го продавам и ще мисля за нещо 350 или по голямо оферти приемам всякакви
    Първо се замисли дали да бъде 4х4 или само 2WD?
    И после ако трябва да е е 4х4 логичния избор е Ренегад. В 4х4 класа Ренегад наистина е S класата, но не стои така въпроса при 2WD. В Троян скоро ще има III КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2009" и ако дойдеш там ще ти осигуря машини за тест драйв в неделя след състезанието.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Гледам,че поради момента на социализация,всички говорят по темата/и аз да се включа/.Първо между кросовия/2 колела/и АТВ/4 колелца/-има точно 2 успоредно разположени колели разлика/в полза-вреда на АТВ/>Направо на въпроса първо АТВ и нещо с което ще си достатъчно сигурен в повечето ситуации/горски,полски.../ Хонда от 300 до 400/ЕХ версията демек спортракс,тоест само задно разположено верижно задвижване/Аналозите в тоя клас на Ямаха са по-слаби/коне, въртящ момент/.Сузуки са малко по-силни/пак коне/от Хонда в тоя клас.Тва ще намериш за парите с които си се приготвил и ще те носи достатъчно бързо,няма да изоставаш/тук максималните скорости са 110-120 км/ч.Колкото до 450- тките,Ямаха-Сузуки-Хонда/от трите/каквото и да вземеш ще си на върха на "хранителната верига".

п.п:и както каза BEAST1:RENEGADE 800 R X xc model 2010 без да се замисляш..... всичко друго е компромис.
      Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

нов съм но ако ще си вземаш китаец нека е башан 200,наи здравия китаец

Коментар

купи си башан 200 и няма да съжеляваш,карам и съм много доволен

Коментар

Първоначално публикуван от strashen_tyten Преглед на мнение
            купи си башан 200 и няма да съжеляваш,карам и съм много доволен
            Уверявам те че няма да го караш още дълго !
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Вярно Renegadе си е истината обаче,ще ти се изпразни джоба ако го вземеш...Истинска машина е но както и при КТМ цените са много високи
              [B]Honda 450R
              Kawasaki 450R -продава се!
              Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

колега изчетох почти цялата тема и най добрия вариант е yfz450.страхотна машина а задната ще я превъзмогнеш

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                  Уверявам те че няма да го караш още дълго !
                  да покараме пък ще видим,важното е че карам а не само да давам акъл

Коментар

Първоначално публикуван от strashen_tyten Преглед на мнение
                    да покараме пък ще видим,важното е че карам а не само да давам акъл

Ами хайде да покараме- аз вече взех атв, съжелявам че не съм писал, просто университет, приятелка, атв, кола и няма време за форума . Взех 250-тка Ямаха раптор, но вече ми е прекалено малък и мисля още едно каране другата седмица и да го продавам. Ще взимам нещо по голямо но не съм сигурен че искам да е атв.. Може би пак ще се върна към мотора. Имам един въпрос..аз преди няколко години имах проблем с лявата ръка- сухожилия малко скъсах на китката и ми правиха една операция. Днес усетих адски силна болка когато натисках съединителя (след 4ия час каране някъде). На практика ръката ми би трябвало да е здрава (за това си мисля че може би е било от пренатоварване) и се надявам някои от вас да каже че му се е случвало и на него . Паднах днес жалко че бях само с още едно момче иначе щеше да е много по забавно. Докато изкачвах един склон нещо на 2ра не можа да качи(склона беше повече от 70 градусов и беше скалист) и докато включа първа вече вървях назад.. след това ме заболя ръката пуснах съединителя инстиктивно и излетях настрани и атвто ми падна върху крака. За щастие ми няма нищо нито на мен нито на атв-то То май се получи нещо като разказче за днешното каране Обадете се другата седмица ако ме искате с вас

strashen_tyten не обърнах внимание какво ти е атвто но не си взех китайско понеже здравето ми е най-важно и някак си се чувствам по сигурен с японска машина.

Коментар

Първоначално публикуван от alex007 Преглед на мнение
                      Ами хайде да покараме- аз вече взех атв, съжелявам че не съм писал, просто университет, приятелка, атв, кола и няма време за форума . Взех 250-тка Ямаха раптор, но вече ми е прекалено малък и мисля още едно каране другата седмица и да го продавам. Ще взимам нещо по голямо но не съм сигурен че искам да е атв.. Може би пак ще се върна към мотора. Имам един въпрос..аз преди няколко години имах проблем с лявата ръка- сухожилия малко скъсах на китката и ми правиха една операция. Днес усетих адски силна болка когато натисках съединителя (след 4ия час каране някъде). На практика ръката ми би трябвало да е здрава (за това си мисля че може би е било от пренатоварване) и се надявам някои от вас да каже че му се е случвало и на него . Паднах днес жалко че бях само с още едно момче иначе щеше да е много по забавно. Докато изкачвах един склон нещо на 2ра не можа да качи(склона беше повече от 70 градусов и беше скалист) и докато включа първа вече вървях назад.. след това ме заболя ръката пуснах съединителя инстиктивно и излетях настрани и атвто ми падна върху крака. За щастие ми няма нищо нито на мен нито на атв-то То май се получи нещо като разказче за днешното каране Обадете се другата седмица ако ме искате с вас

strashen_tyten не обърнах внимание какво ти е атвто но не си взех китайско понеже здравето ми е най-важно и някак си се чувствам по сигурен с японска машина.

Относно болка в китките - случва се, но рядко. Лично на мен ми се случвало един-два пъти, при това още като почвах да карам преди няколко години.

Коментар

Първоначално публикуван от Atanas Atanasov Преглед на мнение
                        Относно болка в китките - случва се, но рядко. Лично на мен ми се случвало един-два пъти, при това още като почвах да карам преди няколко години.
                        Така ще е вече, колеги...Докторката ми каза, че скъсани, частично скъсани не се възстановяват на 100% повече и там винаги си остава слабо място. Затова умната

Коментар

Първоначално публикуван от BajIliya Преглед на мнение
                          Така ще е вече, колеги...Докторката ми каза, че скъсани, частично скъсани не се възстановяват на 100% повече и там винаги си остава слабо място. Затова умната
                          Това значи че не трябва толкова натоварване ли ? Ей, лягам си супер тъжен ;( Ами ако не трябва да карам

П.П. Не искам да отварям нова тема, за това ви питам тук- колко е ограничението по Ботевградско шосе? Изглежда и драгите господа полицаи не знаят.. днес ми се случи случка.. нека чуя мненията ви първо и ще ви разкажа

Коментар

Първоначално публикуван от xboy Преглед на мнение
                            Гледам,че поради момента на социализация,всички говорят по темата/и аз да се включа/.Първо между кросовия/2 колела/и АТВ/4 колелца/-има точно 2 успоредно разположени колели разлика/в полза-вреда на АТВ/>Направо на въпроса първо АТВ и нещо с което ще си достатъчно сигурен в повечето ситуации/горски,полски.../ Хонда от 300 до 400/ЕХ версията демек спортракс,тоест само задно разположено верижно задвижване/Аналозите в тоя клас на Ямаха са по-слаби/коне, въртящ момент/.Сузуки са малко по-силни/пак коне/от Хонда в тоя клас.Тва ще намериш за парите с които си се приготвил и ще те носи достатъчно бързо,няма да изоставаш/тук максималните скорости са 110-120 км/ч.Колкото до 450- тките,Ямаха-Сузуки-Хонда/от трите/каквото и да вземеш ще си на върха на "хранителната верига".

п.п:и както каза BEAST1:RENEGADE 800 R X xc model 2010 без да се

замисляш..... всичко друго е компромис.

гледамче ти са ясни атв-тата можеш ли да кажеш нещо за хонда трх 700 -2008 модел. Ако имаш наблюдения и едно бързо сравнение със ямаха раптор 660 и 700 ако не те затруднява

Коментар

Първоначално публикуван от VAAKO75 Преглед на мнение
                              гледамче ти са ясни атв-тата можеш ли да кажеш нещо за хонда трх 700 -2008 модел. Ако имаш наблюдения и едно бързо сравнение със ямаха раптор 660 и 700 ако не те затруднява
                              Ще ти отговоря преди Живко. Ако си тръгнал да сравняваш Ямаха с Хонда на тези кубици (към 700) - ориентирай се към Хонда. Не съм им фен на Хондите, но според мен са малко по-добри в този клас. Ямаха ХТ 660 изобщо не си прави труда да си търсиш - само проблеми ще си налвечеш на главата с това АТВ.

Иначе, ако искаш 700 кубика и не държиш да е със скорости - погледни и Кавазаки Кфх 700. Надявам се, че съм те ориентирал. Не бих се наел да сравнявам кое АТВ е по-добро, защото и Ямаха, и Хонда, и Кавазаки са хубави АТВ-та. Въпрос на вкус, както казват мъдрите хора

Коментар

Първоначално публикуван от Atanas Atanasov Преглед на мнение
                                Ще ти отговоря преди Живко. Ако си тръгнал да сравняваш Ямаха с Хонда на тези кубици (към 700) - ориентирай се към Хонда. Не съм им фен на Хондите, но според мен са малко по-добри в този клас. Ямаха ХТ 660 изобщо не си прави труда да си търсиш - само проблеми ще си налвечеш на главата с това АТВ.

Иначе, ако искаш 700 кубика и не държиш да е със скорости - погледни и Кавазаки Кфх 700. Надявам се, че съм те ориентирал. Не бих се наел да сравнявам кое АТВ е по-добро, защото и Ямаха, и Хонда, и Кавазаки са хубави АТВ-та. Въпрос на вкус, както казват мъдрите хора
                                Как да сравняваме компоти с компютри.

От тези ако искаш да вземеш машина, която ще можеш да подкараш без доработки е раптор 700 след 2008 г. Но от изброените тя е с най-малък клиренс. Ако ще караш предимно ендуро- Хондата. Но оригиналните амортисьори не стават. Има скъпа поддръжка. За кавасакито части има навсякъде, но и за това много се чупи, кашкавалена предница, спирачки поддпомагани от компресията на двигателя и искрените молитви на водача, сток амортисьорите не стават, трошащи се при обръщане пластмаси, но пък е много приятно за леки разходки, вози най-комфортно от трите, най-ниска цена.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X