Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми за избор на АТV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помогнете ми за избор на АТV

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
    Какво искаш да кажеш , че няма 250сс 48 коня ?
    Човек хората ти казват ,че не е възможно за тва малкото старо атв ама ти не се даваш или сигурно си го сцепил от тунинг (жиглъори,валове,генерации,зъбчатки и всякакви китове ) а ? Ама като го гледам на снимките не мяза на такова !!!

Коментар

peichev68 или атв то ти да е правено за профисионалисти като теб а ?

пп:ПЪК моя ренеГад е 500 коня хора знаете ли имало такава версия (е това е само шега ,аз си знам машината колко е мощна и не споря да се излагам )

Коментар

Вижте какво ... аз ще вярвам на документите на това което казват от хонда а не на някакви "разбирачи" !
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от malkatatromba Преглед на мнение
          peichev68 или атв то ти да е правено за профисионалисти като теб а ?

пп:ПЪК моя ренеГад е 500 коня хора знаете ли имало такава версия (е това е само шега ,аз си знам машината колко е мощна и не споря да се излагам )
          Ти па много си ме виждал как карам От басейна не сме се виждали !
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
            Вижте какво ... аз ще вярвам на документите на това което казват от хонда а не на някакви "разбирачи" !
            Те пък от Хонда са същите като от кан-ам, на изложението някакъв тигър ми обяснява, как червения ренегад 800РХ бил последен модел 2010 и бил най-мощен 75 коня и правел 160км/ч . По-добре се довери на разбирачите с опит като ATV-RIDER, а не на "разбирачите" от хонда.
            Калин Величков

Коментар

Еее тоя направо те е разбил Правел 160 km/h
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Ха, ми хайде да ходим да го тестваме, да видим дали вдига 160 км/ч Аз скоро ще си имам атв - раптор 350 Благодарение на s_s1 Нямам търпение да карам отново.. направо лиги ми текат вече !!!!!!!!!

Коментар

Лично за мен е голяма грешка след като си паднал веднага да тарсиш нещо друго няма значение каквото и да е за оффроуд,щото в повечето случай ако имаш да кажем някой притиснат нерв при падане и като продалжаваш да натоварваш повредената става,става много по лошо ,но лично мое мнение.
                  [B]Honda 450R
                  Kawasaki 450R -продава се!
                  Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Взех атв- 250 кубика Ямаха. Не знам аз ли не случих на добро или просто 250-тките много се чупят..то не беше задна спирачка, скорости, днес ми се скъса предната джанта и ми се заби пирон в гумата Не знам как успях да го постигна. Атв-то ми умаля буквално за седмица Та.. ще го продавам и ще мисля за нещо 350 или по голямо оферти приемам всякакви

Коментар

Ренегад да вдига 160 км/ч малко не мога да си го представя
                      Kawasaki KX250F

Коментар

Да бе те тия от кан-ам са професионалисти,те ще кажат,че и тяхното атв има специален ракетен двигател и с 1 копченце почва да лети,и се самозарежда,не му трябва гориво
                        [B]Honda 450R
                        Kawasaki 450R -продава се!
                        Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Вие сте... *** спамери. Момчето се ориентира за избор АТВ, а вие адронни колайдери му предлагате. Я стига сте хвърчали, слезте на земята.

И някой мод., ако разчисти малко, ще бъда благодарен, че все-пак и сина ми, като се научи да чете форума, може да си потърси АТВ.

Или поне това за високите скорости и големите конски сили да се отдели в някоя друга тема.
                          Последно редактирано от s_s1; 02-10-09, 14:08. Причина: добавка
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                            ...
                            И някой мод., ако разчисти малко, ще бъда благодарен, ...
                            Ако направя това трябва да изтрия темата!

Коментар

RENEGADE 800 R X xc model 2010 без да се замисляш..... всичко друго е компромис и в последствие ще съжаляваш, помни ми думите
                              В крайна сметка парите са си твои, но ми се ще да прочетеш, помислиш, ако има възможност да пробваш и тогава да решиш.
                              0887 246718

Коментар

Е чак пък да съжалява, не мисля. Мисля че и Кавазаки Брут Форс, било то 650 или 750, няма да са лош избор. Най добре обиколи, както казва колегата, виж, ако може пробвай и така...
                                Успех!
                                NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X