Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KBF750 4x4i Мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: KBF750 4x4i Мнения

Ники,днес ходих да превзема някй и друг баир ,колегата качва във вибокса че нямял рег. тука а колкото до устойчевоста цялата работа беше от крива кормилна щанга +нагоряла клема на 4x4 превключвателя или с други думи съм карал със зацепено предено ...... сега е ок ще ти пратя линка
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
      Ники,днес ходих да превзема някй и друг баир ,колегата качва във вибокса че нямял рег. тука а колкото до устойчевоста цялата работа беше от крива кормилна щанга +нагоряла клема на 4x4 превключвателя или с други думи съм карал със зацепено предено ...... сега е ок ще ти пратя линка
      Маи нещо немога да разбера какво искаш да кажеш!?

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
        Да ме извини Явор, но тези гуми са доста тежки за сметка на това са доста здрави. Имат още един малък проблем: малко им е по-малък външния диаметър и максималната скорост малко ми падна. Иначе са плоски и АТВ-то е по-стабилно на завойте. Взех си и джанти които изнасят с около 2-3 см повече от оригиналните и нещата си дойдоха на мястото - огромна разлика от гледна точка на стабилност. Натягаш и пружините до край /почва да друса повече/ и си готов.
        Адашче, не мога да се съглася с теб че оригиналните джанти са боклук. Невероятно леки са. Когато карам на задни гуми /дори и за 5-10 метра, щото толкова мога/ с оригиналните джанти се "изправя" мнооого по-лесно от колкото с летите джанти от Вромос.

Коментар

Еииии адаш, ти си бил жив бре! Стягай се, шампионата започва.
          И при мен нещата са различни след като сложих HYPER-те с 2,5см повече си е доста. Сега вече съм и с окачване и тотално се промени движението на ATV-то.
          Колкото до оригиналните джанти на твоя мотор - няма как да е по добре с тези "плажни джанти" където си ги сложил. Имам впредвид че те не са за offroad и е нормално да са по тежки, но и по стабилно стъпваш. Нормално е и да е по лесно изправянето с оригиналните. Но оригиналните са много тесни и неможеш да сложиш по голяма гума. което те прави пък по нестабилен в гората!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X