Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KBF750 4x4i Мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KBF750 4x4i Мнения

Здравейте,как да го направя по стабилен в завоите без лимит на средства за сега е с фабричната си зглобка?
    Око за око и светът ще ослепее

До: KBF750 4x4i Мнения

по-широки джанти около 800$
    гуми около 400$
    амортесьори около 1800$

това е без лимит

като имай на предвид че това са цени в щатите
    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Пробвай с фланци и ако не те задоволява резултата, можеш да прибегнеш до вече посочените ти по-сериозни промени.Както е ясно за всяка машина важат еди и същи закони. За стабилност машината трябва да е ниска, широка и центъра на тежестта да е колкото се може по в средата. За АТВ не е нормално да е ниско , може да се направи широко (говорим ест. за гумите, т.е. за следата). Центъра на тежестта в завой е добре да е от вътрешната страна. Следователно за стабилността в завой на АТВ много може да допринесе, ако водача се изнесе (към посока центъра на завоя). Има изписани неща за техниката на каране и едва ли аз мога да кажа нещо повече.

Коментар

Голям люшкалник е 750тката.Нема оправия
        Ама за сметка на това вози като S-класа

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
          по-широки джанти около 800$
          гуми около 400$
          амортесьори около 1800$

това е без лимит

като имай на предвид че това са цени в щатите
          а трябва ли да ви го карам в Сф или ще стане по банка и спиди

Коментар

а трябва ли да ви го карам в Сф или ще стане по банка и спиди
            това не го разбрах
            Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Амортисьори със сигурност ще ти помогнат. Но цените са си каквито ги писа Антим.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Продай го или щом е без лимит на средствата си купи едно YFZ/TRX/KfX 450 или ако успееш да се докопаш до Suzuki lt-r 450 и се радвай на огоромната разлика. Иначе ако не искаш да зимаш друго по горе посочените от Антим модификаций май са ти единствената опция. Но ако им събереш цените и сложиш мито и доставка и добавиш още малко ще си вземеш на старо YFZ/TRX 450
                It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                  Амортисьори със сигурност ще ти помогнат. Но цените са си каквито ги писа Антим.
                  Ммм, да. И Антим и Goblin са много прави. Особено окачването е най-важното, защото наистина мотора много се люшка. Виждал съм "муле" с окачване на ELKA какво прави. Вижте и вие: http://www.youtube.com/watch?v=QR5L-swjHwE
                  останах изумен

Гумите с джантите също са важни защото оригиналните са под всякаква критика, но окачването е на 1-во място.

Коментар

ATV RIDER е прав ще вкара толкова много пари в тоя струг за една пуста возия по добре да ги даде за машина която си става аз ще добавя и 700-ките в това число а тая само за разходки или некои по кални трасета иначе аз бих направил нещо друго което го видях наскоро, вземам един кфх700 и прехвърлям инжекционни електроники и други дреболии на 700-ката а нещата от 700-ката на Брута и него веднага на пазара и другите пари които са без лимит за отидат за кфх-а хем загубите няма да са много големи хем ще има машина за истински оффроуд/ИСТИНСКА ПРИ ТОВА/
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      вземам един кфх700 и прехвърлям инжекционни електроники и други дреболии на 700-ката а нещата от 700-ката на Брута /
                      доста интересно звучи - кфх700 инжекцион ако съм разбрал правилно ? Имате ли на представа на каква цена ще стъпи това горе долу

Коментар

Първоначално публикуван от kol1o0 Преглед на мнение
                        доста интересно звучи - кфх700 инжекцион ако съм разбрал правилно ? Имате ли на представа на каква цена ще стъпи това горе долу
                        -Даже вече е факт това което казва Пацо. Еди вече е първия които сложи цилиндри, бутала и инжекцион от 750i(това е набързо казано). Върви доста добре, но максималната скорост си е същата. Цената на му излезе (като всичко е чисто ново е 22,000лв).

Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнение
                        Продай го или щом е без лимит на средствата си купи едно YFZ/TRX/KfX 450 или ако успееш да се докопаш до Suzuki lt-r 450 и се радвай на огоромната разлика. Иначе ако не искаш да зимаш друго по горе посочените от Антим модификаций май са ти единствената опция. Но ако им събереш цените и сложиш мито и доставка и добавиш още малко ще си вземеш на старо YFZ/TRX 450
                        А не се ли замисляте че човека иска точно този модел да си кара-(4х4, автоматик и др. предоставящи екстри работно ATV). Всичко което си изброил е кросово изпълнение. Аз като съм работил и в/у двигатела и окачването на KFX700 и вече съм хвърлил една сериозна цифра к'во излиза че е рябвало да си купя гореизброените модели които са много неподходящи за ендуро, но си имат всичко това ли???

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                          .......... к'во излиза че е рябвало да си купя гореизброените модели които са много неподходящи за ендуро, но си имат всичко това ли???
                          Явно почваш да разсъждаваш в правилната посока, споко бъзикам се
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

А не се ли замисляте че човека иска точно този модел да си кара-(4х4, автоматик и др. предоставящи екстри работно ATV). quote]
                            Много си прав колега трудно се кара в гора с множество паднали дървета без 4x4 и блок на предното <ще падне бутане

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                              Голям люшкалник е 750тката.Нема оправия
                              Ама за сметка на това вози като S-класа

Да а изкам да го накарам да вози като J-класа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X