Обява

Свий
Няма добавени обяви.

работно АТВ, какво?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: работно АТВ, какво?

Първоначално публикуван от gaz Преглед на мнение
    ... а разликата между Prox и Wisecco бутало е около 150лв...а в качеството и в предимствата в пъти...като с повечето неща. които правя е така. ...
    Всичко това обаче, в крайна сметка ми носи огромно удоволствие и като цяло, си имам много приятна занимавка .
    Защо си мисля, че Prox и Wisecco се правят в един завод, или поне имат един и същ собственик.
    И кое е по- доброто? Два пъти съм слагал Wisecco, а сега съм с Prox, но съм посредствен юзър и не вдявам много. Аз си мислех, че Wisecco е по-доброто, но мисля, че Миро е на обратното мнение.
    А дали ще караш стара сток машина, или най-наточената бръмчилка, стига да не се чупи в гората всичко е ОК!
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
      Ехееее, ние влезнахме в профи сериите. Аз ще споделя мнението на Генчев, на мен ако ще от титан рама и амове Фокс последен модел да ми се дадат, съм си калпав шофер и там където ще излезнат някои хора със сток кфх450, няма да изляза и с машина за 20х. лв. Та .....
      Ми ето ти тогава за 40х.лв. Кво те бърка, е не е АТВ ма кво.
      http://motori.cars.bg/m114078
      При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Хаха, и какво да правя с това? Освен да идвам до вас да пием по една лимонада, друго приложение не виждам на това нещо.
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

[QUOTE=paksss;2869551]Хаха, и какво да правя с това?
          Каквото ще правиш и с онова! ще караш бавно, да те видят всички.
          При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X