Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за начинаещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за начинаещ

[quote=klenbuterol;311075]naskoradew доволен ли си от твойто АТВ и има ли резервни части за него, защото мисля да си взема АТВ като горе посоченото. Мерси предварително за инфорацията. Ако дадеш скайп да те пораспитам ще съм много благодарен.

Здравей колега! Ами какво да ти кажа...вече съм доволен. Тук във форума съм писал всички подобрения които съм правил по атв-то си. Като цяло машинката не е лоша стига да си я поддържаш. Естествено има си дефекти, но след отстраняването им вече аз лично нямам никакви грижи! Не съм го и поглеждал от много време насам. Само масла му сменям и карам. А повярвай атв-то не седи само в гаража да ти кажа че не се чупи...напротив кара се..дори от двама човека...като го оставя аз го взима баща ми и излиза. Двигателчето вече е на около 5-6000км някъде незнам точно и нищо не съм пипнал по него. А за резервни части има всичко...каквото се сетиш, и е много евтино. Скайпа ми го има в профила ако искаш питай каквото те интересува ще отговарям.
    Ето линк от едно мое мнение лично аз какво съм пипнал по атв-то:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...?t=4041&page=4
    Доста си поиграх но имаше смисъл, а имах и мерак да стане нещо хубаво! За заключение мога да кажа, че като цяло тези машинки са добри като се има в предвид ценовият им диапазон! За 2500 толкова...не може да се очаква возия и ускорение като на КФХ700, все пак от лично впечетление мога да кажа че си ускорява супер като за 200 кубика и не вози лошо!

Коментар

мерси много за инфото, найстина е важно да има хора като теб. Обаче не мога да ти отворя профила, моят скайп е klenbuterol ако искаш ми пиши да ти видя скайпа.

Коментар

Слагам една показна картинка за теб и останалите които не са забелязали и не знаят за скайп иконката която се показва заедно с публикациите:
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от velex Преглед на мнение
          Пичове , купих такава китайска машина за лапето си. 49 кубика

Направена е малко ученическо но ми пратиха списък с резервни части които ги имат в наличност и са на смешни цени 1-20 лева , дори и цял мотор с подсилени чаркове за повече мошност

За първоначална покупка не е зле. Съединителя е автоматичен обаче и да знаете че има едни пружинки които се износват или чупят. Поръчайте още от сега от тях. Гумите не са зле и държат яко

Друга подробност е че при по-висока скорост не е много стабилна машината. Има ръчно и електронно запалване , дори има и аларма и дистанционно. Много яка екстра е че се пали от разстояние и се загася по същият начин. По големите модели сигурно са по добри
          да наистина е яко ако се пали от разстояние ако си взема и ходя с него на училище и ако го доближи некой да го запаля от разстояние и да гледам сеира е наистина яко-ако някой предлага атв със дистанционно запалване,с мрежи,да може се регистрира и да е над 300 цц

Коментар

Къде във велико Търново ги продават тези АТВ-та?

Коментар

Здравейте, тъй като съм начинащ в пълния смисъл на думата и реших да си взема ботуши, но не открих тема, която да обяснява моите въпроси пиша тук.
              Нося 42 номер обувки, но кракът ми расте, може ли ботушите да са 44 номер примерно ако се стеганат повече? Как да си избера ботуши, които ще са качесвени, удобни и от къде да ги купя ? Бюджета ми е макс. 250 лв. Карам атв, няма да се състезавам с тях ако има значение.

Паздрави, Денислав.
              Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Първоначално публикуван от O.K Преглед на мнение
                Здравейте, тъй като съм начинащ в пълния смисъл на думата и реших да си взема ботуши, но не открих тема, която да обяснява моите въпроси пиша тук.
                Нося 42 номер обувки, но кракът ми расте, може ли ботушите да са 44 номер примерно ако се стеганат повече? Как да си избера ботуши, които ще са качесвени, удобни и от къде да ги купя ? Бюджета ми е макс. 250 лв. Карам атв, няма да се състезавам с тях ако има значение.

Паздрави, Денислав.
                малко си търсил
                http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3551

а и като гледам аватара ти трябват и нерфбарове!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X