До: Съвет за начинаещ
[quote=klenbuterol;311075]naskoradew доволен ли си от твойто АТВ и има ли резервни части за него, защото мисля да си взема АТВ като горе посоченото. Мерси предварително за инфорацията. Ако дадеш скайп да те пораспитам ще съм много благодарен.
Здравей колега! Ами какво да ти кажа...вече съм доволен
. Тук във форума съм писал всички подобрения които съм правил по атв-то си. Като цяло машинката не е лоша стига да си я поддържаш. Естествено има си дефекти, но след отстраняването им вече аз лично нямам никакви грижи! Не съм го и поглеждал от много време насам. Само масла му сменям и карам. А повярвай атв-то не седи само в гаража да ти кажа че не се чупи...напротив кара се..дори от двама човека...като го оставя аз го взима баща ми и излиза. Двигателчето вече е на около 5-6000км някъде незнам точно и нищо не съм пипнал по него. А за резервни части има всичко...каквото се сетиш, и е много евтино
. Скайпа ми го има в профила ако искаш питай каквото те интересува ще отговарям.
Ето линк от едно мое мнение лично аз какво съм пипнал по атв-то:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...?t=4041&page=4
Доста си поиграх но имаше смисъл, а имах и мерак да стане нещо хубаво! За заключение мога да кажа, че като цяло тези машинки са добри като се има в предвид ценовият им диапазон! За 2500 толкова...не може да се очаква возия и ускорение като на КФХ700, все пак от лично впечетление мога да кажа че си ускорява супер като за 200 кубика и не вози лошо
!
[quote=klenbuterol;311075]naskoradew доволен ли си от твойто АТВ и има ли резервни части за него, защото мисля да си взема АТВ като горе посоченото. Мерси предварително за инфорацията. Ако дадеш скайп да те пораспитам ще съм много благодарен.
Здравей колега! Ами какво да ти кажа...вече съм доволен
Ето линк от едно мое мнение лично аз какво съм пипнал по атв-то:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...?t=4041&page=4
Доста си поиграх но имаше смисъл, а имах и мерак да стане нещо хубаво! За заключение мога да кажа, че като цяло тези машинки са добри като се има в предвид ценовият им диапазон! За 2500 толкова...не може да се очаква возия и ускорение като на КФХ700, все пак от лично впечетление мога да кажа че си ускорява супер като за 200 кубика и не вози лошо
!
:
Коментар