Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за начинаещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за начинаещ

Първоначално публикуван от inviSible Преглед на мнение
    Значи намерих едни АТВ-та, Китайски защото искам да видя дали ще ми харесат за по 2500

Кажете какво мислите има ли смисал за тази цена, на мен ми се струват добри а на ваз???
    ей братле куде ги гледа тези атв-та?... искам да си купя. даи адрес нещо ...

Коментар

yamaha24m е Skype на тоо пич дет ги продава

Коментар

купи ли си
        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Моето е такова.Аз съм доволен,купих го от същия човек Януари месец. Миро се казва от Велико Търново. скайпа му е yamaha24m,и ако има заинтересовани телефона му е 0885356574. По-конкретно моето е предишният модел коъто се различава само по фаровете отпред,но разликите са само "козметични",доколкото знам този модел е и със спортен филтър.

Коментар

Здравейте,
            от седмица не мога да спя, искам АТВ! Преровил съм форумите, проучвам ги! Не ми се дават безбожно много пари, а това по горе изглежда чудесно! Въпроса ми е към тези които вече имат такива - как стои въпроса с регистрацията и събира ли се в стандартно ремарке...?

Предварително Ви благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от kkostadinov Преглед на мнение
              Здравейте,
              от седмица не мога да спя, искам АТВ! Преровил съм форумите, проучвам ги! Не ми се дават безбожно много пари, а това по горе изглежда чудесно! Въпроса ми е към тези които вече имат такива - как стои въпроса с регистрацията и събира ли се в стандартно ремарке...?

Предварително Ви благодаря!
              Мисля че ще може да се събере в стандартно ремарке. Има модели които могат да се регистрират,а има и такива които не могат. Регистрират се като четириколесно пс, и се кара с Б/Б1 категория. Моделите които могат да се регистрират се дават със всичи необходими документи. ТЕХНОТЕСТ,сертификат от Европа,митническа декларация и договор за покупко-продажба.

Коментар

Пичове , купих такава китайска машина за лапето си. 49 кубика

Направена е малко ученическо но ми пратиха списък с резервни части които ги имат в наличност и са на смешни цени 1-20 лева , дори и цял мотор с подсилени чаркове за повече мошност

За първоначална покупка не е зле. Съединителя е автоматичен обаче и да знаете че има едни пружинки които се износват или чупят. Поръчайте още от сега от тях. Гумите не са зле и държат яко

Друга подробност е че при по-висока скорост не е много стабилна машината. Има ръчно и електронно запалване , дори има и аларма и дистанционно. Много яка екстра е че се пали от разстояние и се загася по същият начин. По големите модели сигурно са по добри

Коментар

Някои ако знае пове4е подробности да пиши да не се стиска и ако някои знае как стоят цените и цц да пише (примерно 250 цц колко пари и така ) .
                  Мерси предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от Angel Dimov Преглед на мнение
                    Някои ако знае пове4е подробности да пиши да не се стиска и ако някои знае как стоят цените и цц да пише (примерно 250 цц колко пари и така ) .
                    Мерси предварително!
                    Ами има доста писано във форума,китайските повечето от големите са 200 или 250 кубика. За цени...незнам зависи от продавача все пак...но за около 2500 лева можеш да намериш! Има и модели които на мен лично не ми вдъхват доверие(във Варна гледах едно,ама изглеждапше много зле,беше 200 кубика и струваше 2500лв.,аз му казах за 1500 може и да се замисля,а той ми каза че като искам да отида да си взема от софия,затова било толкова...на ръце ли го е носел...мисълта ми е,че за тези пари някои търговци предлагат доста по-качествена стока),но има и такива които изглеждат по-сполучливи. Например тези от първата страница на темата,изглеждат доста добре за парите си! Специално за тях,човека продава няколко модела цени от 2500 до 2700 мисля че бяха,с възмовност за регистрация и такива без. Тези атв-та са във Велико Търново,ако някой не е разбрал.

Коментар

Мерси за инфото Колега това ми е от голяма полза

Коментар

Първоначално публикуван от Angel Dimov Преглед на мнение
                        Мерси за инфото Колега това ми е от голяма полза
                        Няма проблем! Ако има нещо по-конкретно питай каквото знам ще ти отговоря.

Коментар

Мерси , мерси ама мен ме заковаха ........

Коментар

Първоначално публикуван от velex Преглед на мнение
                            Мерси , мерси ама мен ме заковаха ........
                            Не си закован. Явно колегата се интересува от покупка на по-голямо атв. Твоето мнение също е от полза за тези които се интересуват от покупката на детско атв.

Коментар

naskoradew доволен ли си от твойто АТВ и има ли резервни части за него, защото мисля да си взема АТВ като горе посоченото. Мерси предварително за инфорацията. Ако дадеш скайп да те пораспитам ще съм много благодарен.

Поздрави,

Коментар

sorry Но излязоха два отговора
                                Последно редактирано от klenbuterol; 04-02-08, 19:30.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X