Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за начинаещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за начинаещ

Значи намерих едни АТВ-та, Китайски защото искам да видя дали ще ми харесат за по 2500

Кажете какво мислите има ли смисал за тази цена, на мен ми се струват добри а на ваз???

До: Съвет за начинаещ

за цената си изглеждат добре имат водно охлаждане,предни амортесьори с компенсаторни бутилки двоини а-рамена абе супер само да не бяха китаиски ама за тази цена направо са екстра
    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Ок ми дам за цената и аз мислех че са добре самоче исках мнение от ваз за да знам, защото не ги разбирам много, все пак благодаря.
      Иначе това ще ми е първо АТВ затова ще е Китайско.

Коментар

За цената си струва. Ако го взимаш сглобено внимателно го прегледай дали всичко му е в ред и дали нещо няма да изпадне. Гледай и за съосността на гумите, най-вече дали оста на задния шарнир е перпендикулярна на данлъжната ос на АТВ-то и дали .... абе с една рулетка премери разстоянието между предна и задна ос, от двете страни трябва да е еднакво. Ако е в кашон намери някой да го сглоби правилно и да отстрани видимите дефекти ако е възможно. И най-важното е да запомниш за "толкова пари толкова", а да не се ядосваш ако почне да се чупи. Успехи.

Коментар

Дам разбирасе че ще го прегледам мисля чее зглобено, още не сам ги гледал на живо благодаря за съветите

Коментар

Е хора посрешнете и още един начинаещ които ще си взима АTV иначе изглейда много добро браво

Коментар

Всички изглеждат добре... ама после...
              Разгледайте всички теми за китайските ATV-та. падат им гуми, поуоски, отлепват се накладки и все подобни много опасни дефекти.

Коментар

остави го човека бре дадена мъдрост не е мъдрост нека я истрада и плати пък после ако има мерак сам ще намери вярното решение на кой му се дават от 8000лв. нагоре за да провери дали ще му хареса нещо
                Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                  остави го човека бре дадена мъдрост не е мъдрост нека я истрада и плати пък после ако има мерак сам ще намери вярното решение на кой му се дават от 8000лв. нагоре за да провери дали ще му хареса нещо
                  Да ама по-добре да даде примерно 8000 лв., и да стане фен на АТВ, защото винаги може да го продаде и да си вземе по-добро, по-ново и по и по и т. н. т., отколко да даде 2 500 лв. и да се разочарова, а после да го даде за 100 лв.
                  Много уважавам великия китайски народ, но даже сериозни неща /като яхта например/ са сътворени като наказание за човека, който ще ги ползва.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Еми искам първо да видя дали ще ми хареса пък и аз ще го карам само зимата и лятото и за това избрах първото да е китайче ако ми хареса вече ще си търся нещо по добро

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Да ама по-добре да даде примерно 8000 лв., и да стане фен на АТВ, защото винаги може да го продаде и да си вземе по-добро, по-ново и по и по и т. н. т., отколко да даде 2 500 лв. и да се разочарова, а после да го даде за 100 лв.
                      Много уважавам великия китайски народ, но даже сериозни неща /като яхта например/ са сътворени като наказание за човека, който ще ги ползва.
                      Не знам защо си намразил "китоиците" аз имам ЗОНГШЕН 200 и за разходки е перфектно аз съм 100 кила сина ми е 30 влачи ни и двамата и то по гората, вярно сглобката е отвратителна (смятаи щом се разглоби амортесиьора) но това са бели кахъри, харчи малко и върви добре.

Коментар

Абе атвто е екстра и цената му е приемлива има каде каде по големи боклуци за по 3000-3500 Зимай го и се радвай па по натам сам ще стигнеш до заключението какво ти трябва
                        [COLOR=#22229c][U][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/U][/COLOR][COLOR=red]Yamaha Raptor 700[/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от dand79 Преглед на мнение
                          Не знам защо си намразил "китоиците" аз имам ЗОНГШЕН 200 и за разходки е перфектно аз съм 100 кила сина ми е 30 влачи ни и двамата и то по гората, вярно сглобката е отвратителна (смятаи щом се разглоби амортесиьора) но това са бели кахъри, харчи малко и върви добре.
                          Не мразя китайците, а и към "китоиците" нямам лошо отношение, но такива са моите наблюдения и с други неща китайско производство, примерно обувки, инструмент, ел. уреди, които се превръщат във фойерверк още като им включиш захранване и много други китайски производи. Около нас примери много има...
                          А пък твоите неволи с това ЗОНГШЕН 200 ми приличат на странна форма на мазохизъм. Но нали трябва да си доставяме дребните удоволствия без който живота ни е скучен. Ако за мен е да си карам АТВ и да се наслаждавам на природата, то може би за теб е да ремонтираш?!? Знам ли свят голям и различен...
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

мои приятел ги вкара от китай. той сам ги зглобява. карах ме две от тях и съм очарован от машинките. наи хубавото е че има и резервни части. Има и някви кросарки ама са малко смешни. Има адно АТВ черен мат много е яко. пласмасите малко не ми вдъхват доверие но не може всичко да е идеално НАЛИ
                            По добре на дивия кон на лудоста,отколкото на куцото магаре на разума!:twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              Не мразя китайците, а и към "китоиците" нямам лошо отношение, но такива са моите наблюдения и с други неща китайско производство, примерно обувки, инструмент, ел. уреди, които се превръщат във фойерверк още като им включиш захранване и много други китайски производи. Около нас примери много има...
                              А пък твоите неволи с това ЗОНГШЕН 200 ми приличат на странна форма на мазохизъм. Но нали трябва да си доставяме дребните удоволствия без който живота ни е скучен. Ако за мен е да си карам АТВ и да се наслаждавам на природата, то може би за теб е да ремонтираш?!? Знам ли свят голям и различен...
                              Под сглобка имам в предвид че пристигат в кашон и се събират в БГ за което не са виновни китаиците смятаи щом наще "пичове" бяха забравили да сипят антифриз

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X