Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Караджова подгони замърсители и бъгита

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Караджова подгони замърсители и бъгита

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
    Този проблем има само едно решение - вие като общество да докажете, че "черните офци" нямат място при вас. |И да бъдете по-католици от папата, т.е. по-нетолерантни към нарушителите, от колкото са органите на реда. Само че не ви стиска.
    Добре, а какво "не ви стиска"? Какво според Вас трябва да се направи, за да се докаже, че "черните офци" нямат място при нас? И кои са тези черни "оФци"? Със сигурност има повече бензинови резачки на глава от населението, отколкото АТВ-та в Бг.
    Лично мое мнение, е че примерно скиорите повече унищожават природата /в отделна тема мога да развия тезата си/ отколкото АТВ-истите. Утре цялото семейство заминаваме "на ски", но това не ме оправдава ни най-малко.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Представете си защо на нас?Например защо няма забрана за каране на мотори и атв-та в америка,където ако изчислим малко,общо взето карат такива машини,ше излезе че те замърсяват за 1 ден толкова колкото може би ние за 1 месец(говоря само за вредни газова),отделно е другия боклук!
      [B]Honda 450R
      Kawasaki 450R -продава се!
      Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнение
        Преславе не всички "малки" са такива и аз имам приятели за които всичко е бош лаф. Както съм писал в горни постове тези деца никога не са излизали извън града, никога не са стъпвали в гората, а за природата ни най-малко не ги грее... Такива мои "приятели" винаги съм се мъчел да им го набивам в главите, че трябва да ги е грижа за гората и за света, а на повечето отговора е: "абе кво ми пука на мене" Направо им се възмущавам, а те ме мислят за някакъв глупак и ми се присмиват... Не знам какво да кажа оставам без коментар...

ааа Ноос отговора им не е само ,,кво ме бърка мене '' ами и ,,виж колко боклуци има тука (в първият момент си мислиш че е загрижен ама след това...) дай и аз да си хвърля моят,няма да стане по мръсно с един боклук повече я '' и моят съвет е тези които си го мислят това е вместо да хвърлят един боклук повече да се наведат и да вземат боклука и на ближния си.Така бавно бавно това място ще се изчисти!
        Онзи ден бях с един приятел и слязохме от рейса,той си хвърли билетчето на земята а аз го попитах защо когато кошчето е на 2 крачки а той знаете ли какво ми отговори? ето отговора му :
        ,,Ееее кво толкова то е толкова малко тва билетче никой няма да го види " ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ХОРА ТОВА НЕ Е ШЕГА РАБОТА

извинявам се за шрифта но е за да се набие на ОЧИ

Коментар

Като започнах да карам АТВ се опитвах да събирам пластмасови отпадъци, но те са твърде много и макар, че карах тракторче се обръщах в сметосъбирач. Отдавна съм се отказал, знам, че сам не мога да ги събера. Това, което правя аз и семейството ми е да не замърсявам.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Като започнах да карам АТВ се опитвах да събирам пластмасови отпадъци, но те са твърде много и макар, че карах тракторче се обръщах в сметосъбирач. Отдавна съм се отказал, знам, че сам не мога да ги събера. Това, което правя аз и семейството ми е да не замърсявам.
            +1 Сам нищо не става или всички или нищо не става...
            [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

ако някой има снимки на боклуци и сметища направени или оставени от туристи или близо-живящи ще е интересно да видят всички за какво става дума на въпрос ! яд ме е че нямам снимка да видите за какви бунища и опропастени долове става на въпрос около трявна и местноста сичките малки селца си хвърлят буклуците в деретата .... ние прилични си събираме всичко в 2 големи черни чувала и ги износваме до най-близката градска кофа но това неможе да се каже за всички жители да речем на селото където ни е вилата .... наскоро 2 семейства организираха извозваме на едно такова с камион на Шеле и ние се включихме но това са единични случаи ... тука в България незнаят как да си пазят природата ... всички други държави пазят чисто и затова имат такъв авторитет , нас ни описаха като тоалетна чиния в ЕС ....
              Няма кал - Няма кеф !!!
              Suzuki Samurai LJ410 1984
              Suzuki LTZ400 2008
              Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Рано или късно ще се стигне до конфронтация. Работата на политиците е и да си правят ПиАр. Както навсякъде и винаги - справедливост няма. Много е модерно, а и ще става още повече да се говори за екосистемата. Никой няма да вкарва в дълбоко обръщение замърсителите на въздух, вода, почва и т.н.
                Ето защо най-беззащитните първи ще пострадат. Много по-лесно е да спреш Атв-та, джипките и други, като им наложиш законова рестрикция. Нямаш лоби, пари и други механизми за влияние.
                Друг е въпросът, че всеки си накупи 4х4 машини и си кара. Голяма част от тях и не са чували дори за Форума. Карат си яко, без задръжки и не се съобразяват.
                Необходимост ще стане да се приеме кодекс на форума за поведение, каране и природосъобразна дейност, както и да се формира някакъв отпор срещу бъдещи бюрократични действия.
                Пример за това са ловците, адвокатите и други.
                Хората в този Форум са допринесли много повече, отколкото са навредили. Тези, които са навредили /не само екосистемата/ще се превърнат в наши съдници. Интересно!
                Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Край почти всяко село има незаконно сметище общините ги чистят колкото им позволява бюджета. Но и много разорано от мотори и АТV-та съм виждал ,има колеги които нарочно го правят незнам защо и какво удоволствие им доставя

Коментар

Първоначално публикуван от жеко Преглед на мнение
                    .... Но и много разорано от мотори и АТV-та съм виждал ,има колеги които нарочно го правят незнам защо и какво удоволствие им доставя
                    Aми замисли се във какъв форум си и ако си отговориш вярно ще се сетиш, а и колко много са разорали? Сигурно са паднали сериозно цените на тези имоти поради липса на земя. Лека задачка: Съзтезание, 30 машини, 4 дни, една камара обиколки обикновенно въртят цял ден и пак няма такиви коловози каквито оставя ако мине една единственна дърварка. Стига бе хора вземете се стегнете вместо да пишете глупости, по добре кажи че дигат шумотевица или нещо от тоя род, ми по-добре тогава давайте да си връщаме машините за скрап, и да се правиме по големи еколози и от Папата. Има там други подфоруми, Философия, Политика, Икономика пишете си там дивотиите, първите четири-пет в табличката са си изцяло за оффроуда и разновидностите му, не бъркайте джапанките с падладжани.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
                      ако някой има снимки на боклуци и сметища направени или оставени от туристи или близо-живящи ще е интересно да видят всички за какво става дума на въпрос ! ....
                      пич след 2 дена утивам на село и по пътя с.Първенец- с.Храбрино има едно дире (на последния завой горе доло) което е СМЕТИЩЕТО на селото ще го снимам ако имам време и ще го кача за да види тази жена че АТВистите нищо не са направили (ПОНЕ НИЕ)

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                        Aми замисли се във какъв форум си и ако си отговориш вярно ще се сетиш, а и колко много са разорали? Сигурно са паднали сериозно цените на тези имоти поради липса на земя. Лека задачка: Съзтезание, 30 машини, 4 дни, една камара обиколки обикновенно въртят цял ден и пак няма такиви коловози каквито оставя ако мине една единственна дърварка. Стига бе хора вземете се стегнете вместо да пишете глупости, по добре кажи че дигат шумотевица или нещо от тоя род, ми по-добре тогава давайте да си връщаме машините за скрап, и да се правиме по големи еколози и от Папата. Има там други подфоруми, Философия, Политика, Икономика пишете си там дивотиите, първите четири-пет в табличката са си изцяло за оффроуда и разновидностите му, не бъркайте джапанките с падладжани.
                        Не се коси Пацо, той "колегата" случайно е попаднал в тази тема и писал по инерция! Като му гледам постовете......трактори,багери,риболов Офроуд де, ама от друг тип!

Според мен, темата или трябва да бъде разчистена, или заключена, че много народ неподготвен взе да се изказва и плявата стана повече от зърното
                        Eвгени Филчев
                        Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

И atv карам но по малко не ми е тръпка , но за състезание си има писти там ори колко искаш обаче това което видях в гората въртене на гуми за кеф пикник с последвало оста вяне на боклук където падне май не е така както трябва да бъде .Относно дърварката си прав ама сега и ти се замисли трябва ли да мислим така дърварката руши дай и ние.
                          Последно редактирано от жеко; 24-12-09, 14:55.

Коментар

жеко тракторите май са ти по голямата тръпка
                            а те хич не оставят следи след себе си
                            тези които ходят на разходки с атв-тата и правят по дълги преходи малко от тях сядат да си правят огньове барбекюта и т.н.
                            погледни снимките от разходките почти всички завършват с кръчми

Коментар

Аз съм сигурен, че почти всички офроудъри, които си правят барбекюта си изчистват след тях!
                              [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

По скоро някои е отишъл на барбекю и е взел атв-то с него за да си покаже магарията след като е хапнал и пиинал доволно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X