Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Караджова подгони замърсители и бъгита

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Караджова подгони замърсители и бъгита

Кофти слава имаме. Заради единици страда цялото офроуд общество.
    Хората си нямат ни най-малка представа колко екоинициативи сме организирали.
    Дори нямам спомен някой с АТВ или мотор да е хвърлил обелка от вафла или бутилка вода в гората.
    Нали и ние ходим в гората защото ни харесва такава каквато е...
    А и по пешеходните пътеки не се кара от години...

Коментар

За голямо съжаление Краси е прав! Има такива заради които всички ще плащаме. И това не е известно от вчера... Но ги има... Аз лично съм раздавал шамари на едни нещастници с АТВ-та които абсолютно отговарят на описанията по-горе... Карат като ненормални по пътеките между тичащи ужасени деца, спукват им тъпанчетата и изровиха гората... Щом на мен ми кипна смятайте какво остава за другите... Така че нека сме наясно и неси кривим душата... Има ги тези за съжаление... Такъв е живота... Макар че няма да се дадем толкова лесно, достатъчно сме силни и обединени за да се чуе и нашата позиция... Недейте забравя, че този форум е една от най-големите медии в страната...
      VPetrov.photography

Коментар

Всяко стадо си има мърша
        Както при АТВ-истите така при моторджиите,джипари,ловджии и чисто разходкаджии които ходят ядат пият хвърлят трошат ...
        но ние не казваме да им забранят да ходят в гората ...
        Лошото е етикета който се лепва на всички и като видят четириколката и се почва тоя мутра простак идиот и т.н.

Коментар

Така е колега, не е правилно заради тази мърша да страдат всички... Затова и ще поработим по въпроса... Има какво да се направи...
          Последно редактирано от Димо; 21-12-09, 18:55.
          VPetrov.photography

Коментар

До: Езерата и ATV

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
            Никога не съм писал във форума, но тук ще кажа :
            ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО!

Защо мислиш така?
            Последно редактирано от Димо; 21-12-09, 23:02.
            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Ами да вземе да забрани и на рибарите да ходят по язовири и реки щото колко пъти съм им събирал л...а от "лагера" след запивка добре че тойотата е голяма
              А хората по селата колко боклуци хвърлят из деретата нямам думи.

Разбира се че има и хора сред нас които правят поразии, но мисля че са нищожен процент. Хората особенно по-възрасните са изградили като цяло негативно мнение за хората с джипове мотори и т.н. Още продължават да ме гледат навъсено, минавайки по пешеходната пътека макар да съм спрял цяла колона зад мен за да ги пусна.

Всичко си е до човека, аз като видя някой в гората/байра/ ловец, гъбар, моторист макар и овчар, обикновено спирам поздравявам и досега не съм оставал с лоши чувства! Ловците по някога са по така ама аз гледам да не им преча .

И както беше приказката "Блага приказка, царски порти отваря!!!"
              088455338две
              "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
              Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                Така е колега, не е правилно заради тази мърша да страдат всички... Затова и ще поработим по въпроса... Има какво да се направи...
                Г-н Петров аз лично мисля, че има доста какво да се направи и мисля, че всички с общи усилия бхиме могли да го постигнем
                Доста ме засегна тази и тема и оплюванията, които виждам в другия форум. Благодарение на хора като Вас и други личности от форума, офроуда може да изчисти името си
                [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Аз съм малък, няма какво да ви се управдавам...Но искам да кажа, че винаги си поздравявам възрастните хора.Когато бръмча с атвто винаги са ми го връщали.Не се сърдя на тези хора, че са чупили стъкла и са се обаждали на полицията, но когато съм спирал и съм ги поздравявал те винаги са ми помагали било то със шише вода, гаечен ключ или просто призив да карам предпазливо.Тъжното е, че когато аз махна с ръка на възрастен приятелите ми мислят, че това го правя за да се пошегушаме с тях.Лошото е, че ние сме бъдещето на тази страна С това мнение не искам да се искарам най-големия идеиалист на света.Просто казвам, че ние малките до някъде рушим имиджа на съвесните оффроадари които пазят природата
                  Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнение
                    Аз съм малък, няма какво да ви се управдавам...Но искам да кажа, че винаги си поздравявам възрастните хора.Когато бръмча с атвто винаги са ми го връщали.Не се сърдя на тези хора, че са чупили стъкла и са се обаждали на полицията, но когато съм спирал и съм ги поздравявал те винаги са ми помагали било то със шише вода, гаечен ключ или просто призив да карам предпазливо.Тъжното е, че когато аз махна с ръка на възрастен приятелите ми мислят, че това го правя за да се пошегушаме с тях.Лошото е, че ние сме бъдещето на тази страна С това мнение не искам да се искарам най-големия идеиалист на света.Просто казвам, че ние малките до някъде рушим имиджа на съвесните оффроадари които пазят природата
                    Преславе не всички "малки" са такива и аз имам приятели за които всичко е бош лаф. Както съм писал в горни постове тези деца никога не са излизали извън града, никога не са стъпвали в гората, а за природата ни най-малко не ги грее... Такива мои "приятели" винаги съм се мъчел да им го набивам в главите, че трябва да ги е грижа за гората и за света, а на повечето отговора е: "абе кво ми пука на мене" Направо им се възмущавам, а те ме мислят за някакъв глупак и ми се присмиват... Не знам какво да кажа оставам без коментар...

Коментар

Много добре казано.Не трябва да се слагаме всички под един знаменател.Вярвам, че децата на тези хора които членуват във форума ги интересува околната среда също както техните родители.Обаче тези деца, които си мислят, че като всяват страх и се правят на състезатели са герои трябва да разберат, че неможе да продължават така и че чрез тези постъпки не правят добро.Хайде стига стана ясно, че и някои деца допринасят за лошата ни слава.
                      И аз като теб взех да изпадам в такива ситуации.Искам да им помогна пък всъщност съм им трън в очите!
                      П.п Давай да се спираме, че темата взе да пропада заради нас.

Коментар

Много добре казано.Не трябва да се слагаме всички под един знаменател.Вярвам, че децата на тези хора които членуват във форума ги интересува околната среда също както техните родители.Обаче тези деца, които си мислят, че като всяват страх и се правят на състезатели са герои трябва да разберат, че неможе да продължават така и че чрез тези постъпки не правят добро.Хайде стига стана ясно, че и някои деца допринасят за лошата ни слава.
                        И аз като теб взех да изпадам в такива ситуации.Искам да им помогна пък всъщност съм им трън в очите!
                        П.п Давай да се спираме, че темата взе да пропада заради нас.
                        Напротив, защо да пропада темата ? Според мен темата се развива много добре. Аз единствено не мога да разбера защо само плюят по нас, а никой не ни пита нас какво е нашето(на цялото офроуд общество) мнение?
                        Както каза един колега по-горе в темата "Всяко стадо си има мърша"- еми да се опитаме да я научим тая"мърша" че така не е добре за репутацията на всички, пък още повече и тяхната собствена!
                        Айде поздрави от мене към всички истински офроудъри!

Коментар

Ами защото говорим само за нас.Виж до къде стигнах да давам пример от личния си живот.Не мислия, че темата е изчерпана с това, че ние децата само рушим мнението на хората за оффроадарите.Има къде къде по-възрастни и лоши хора които се мислят за част от нас.
                          Много ми харесва подписа ти може ли да открадна мисълта от него ?

Коментар

Отново се доказва,че хората с по-голяма власт имат думата в нашата страна(не искам да слагам прилагателни,за да няма убидени)та така де,за какво говорим?-на някой му е кривнала шапката заради някакво подобие на оффроудър предполагам,добре нека да разсъждаваме като "разумни" хора,до къде я докарахме?По новините цял ден пищят нямали средства,бюджета бил малък,заплатите не дават,криза е,а те взели да мислят за нас,вярно е има и такива който са в този вид спорт само,защото изглежда симпатично и още повече не всеки може да си го позволи...И все пак вижте до къде се докарахме,остава и да ни забранят да караме по горите и при хващане в тези забранени територий нещо като кофискуване на мпс-то за неопределен период от време или общественоползен труд?Симпатично ли ще звучи колко хора ще откажат заради тази меко казана безумствена идея?Просто съм отегчен от тази работа,ама така е няма какво да се прави в нашата малка,корумпирана и комунистическа дръжава!
                            [B]Honda 450R
                            Kawasaki 450R -продава се!
                            Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Mине не мине време и някой се изцепи по медийте неподготвен, аман от пошъл Пи Ар на чужд гръб, особенно пък тази минестерша първо да си помисли откровенно насаме аджеба става ли за този пост и кво прави там, като чете нещо което е написал некой от драскачите и без да вниква за какво иде реч.(човек без мнение според мен) гаранция и некой от постовете под статията са плод на писарушките и да събудят общественното мнение, така че незнам що се палите.

Проблема идва оттам че най вече реват тея(елито на половин България е там) където живеят в полите на Витоша и са си прави ама за тях, като е национален парк що си дигат къщи там? Че парк, парк е и не трябва да се кара там това си го знаем и не го правим, но е редно и всички колеги да го правят, не само да го декларират поне планини около София бол. По другите места що не пискат, даже напротив.
                              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Ами защото говорим само за нас.Виж до къде стигнах да давам пример от личния си живот.Не мислия, че темата е изчерпана с това, че ние децата само рушим мнението на хората за оффроадарите.Има къде къде по-възрастни и лоши хора които се мислят за част от нас.
                                Много ми харесва подписа ти може ли да открадна мисълта от него ?
                                За подписа- може!
                                А както каза Пламен(Tpunep) оплакванията са само за планините и горските пътеки и парковете/по които разбира се, не трябва да се кара/, защо не се оплакват от други места... Поредната решила да се докаже, че знае много и че видите ли, ще оправи държавата от всички "нарушители" боже боже аман от такива многознаещи персони...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X