Обява

Свий
Няма добавени обяви.

naskoradew-травма

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: naskoradew-травма

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
    За счупване на ръце мога да ви дам ценен съвет :d
    НЕ СЛУШАИТЕ ДОКТОРИТЕ ТЕ ВИ ЛЪЖАТ :d
    Три пъти си чипих ръката,втория път беше зле и трябваше 45дена(задължително)
    да съм с гипс,на 31ден си го махнат и никакъв проблем само раздвижвах
    и след една седмица се едно не съм си бил чупил ръката никога,с изключение на намалялата мускулна маса.Втория път трябваше 30дена на 20ден го махнах и на
    24-25 бях на състезание.Казаха ми,че щяло да ме боли като се разваля времото и такива глупости,нямам никакви проблеми.На мотокроса едно момче на 6-7години си счупи ръката и на 14ден беше на състезание,гипса му се счупи и му сложиха една платмаса от коловете на армотисиора,също нямаше проблем.Цанио Лудия мисля,че на 8-9 ден си махна гипса от крака и следващата седмица беше на състезание по супермото.Сега ако недаи си боже си счупя нещо,изобщо няма да си слагам гипс,а само една спортна шина и теи ще карам(освен ако не е крак) и след 2седмици я хвърлям.

..........................................
    А за лъжлива става чувал ли си(при твои набори трудно,но над 27 е реално),става голям дерт.Иначе теб съм те признал за извънземно(покрай Дълбок Дол)най-вече!!!
    Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

За счупванията всеки един доктор се презастрахова(както и за останалите неща). Защото всеки един организъм е уникален сам за себе си и се възтановява различно. Няма две еднакви човешки тела. Николене ти си млад, както и аз, когато човек е на възраст около 20 (по-добре да е преди 20) се възтановява много по-бързо от по-възрастен организъм!
      Точно затова се презастраховат лекарите...медицината не е толкова точна все още за всеки един индивидуално...лекарите си знаят такова счупване...30 дни, другото 45... тях не ги бърка дали ти ще се оправиш по-бързо или не. Те си казват което знаят...и на това аз му викам презастраховане...щото ако кажат на някой 15 дни по-рано да махне гипса, но човека не се възтановява толкова бързо после ще винят лекаря и ще му викат некадърник и т.н.
      А за българските болници и отношението на лекарите към теб, ако не познаваш никой и не си с "връзки" нямам думи...мен ако не ме беше оперирал познат щях да чакам само 10 дни за операция, защото ортопедията била пълна...попринцип при такова счупване е хубаво да се оперира веднага...10 дни то ще калцира малко и после чупи прави...България...ще се оправим както викат...ама някога
      Айде спирам, че много се задълбочих май

Коментар

Днес докато си почиствах бюрото ми попаднаха списания от 2008 .
        Намерих нещо познато в кориците им и реших да ги запазя:

Последно редактирано от Красимир Найденов; 09-01-09, 16:50.
        0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Хи-хи...па и световноизвестен съм бил станал.
          Знаех си, че си журналист под прикритие, ама на.

Аз пък днес докато изкуфявах в нас взех, че разорах двора с Хондата...някой казват малко прибързано решение, ама...имах чувството, че проходих наново . Няма такъв кеф никъде, още ми държи...даже и комшията клип ми направи, че и в интернет ме качи.
          Айде ето линкче да видите какво става като се издуха човек:

http://4storing.com/987eb/404adb1586...91e7375fc.html

Не е кой знае какво, ама за човек, който едвам прохожда и не е карал от 3-4 месеца е бая нещо.
          И сега малко сериозно на нещата...за 5-10 минути каране ме заболяха ръцете ...бая време ще влизам във форма ми се струва .

Коментар

Гледам за шчупено заговорихте и няма как да не откликна.Нямай грижа,първо за тофа е/фиксатор,скоба,шина...и т.н/както искате я наричайте/.Второ това там/костите/ се държат от мускули и най-важното сухужилията които са отзад на подбедрицата/оптягат.А колкото за периода 6 месеца до 1 година ще зараства.Едно,че са носещи кости, а сега е зима и колкото,и гадно да звучи/синтеза на калции в кръвта е забавен/физиологично.Така,че не бързай.
            Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

Колега пожелавам ти по скорошно оправяне и не се бой човек се оправя повече и от куче.Аз си чупих бедрена кост на три парчета и оттогава съм с пръчка неръждавейка и три винта и сега нищо ми няма само пролет и есен малко понаболва ама слабо.Това беше 1999г.бях на 37години.Та моят съвет е изчакай си да зарасне хубаво.Поздрави и скорошно оздравяване
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Благодаря ти за пожеланията колега!
                Чупил съм веднъж кост, но бях малък и не ме е боляло от лошо време никога. И сега не ме боли, нали знаеш всеки организъм е уникален за себе си! Докато не се възтановя както трябва не смятам да предприемам по-сериозни натоварвания.
                Да не се случва на никой, че лоша работа.

Коментар

Първоначално публикуван от xboy Преглед на мнение
                  Гледам за шчупено заговорихте и няма как да не откликна.Нямай грижа,първо за тофа е/фиксатор,скоба,шина...и т.н/както искате я наричайте/.Второ това там/костите/ се държат от мускули и най-важното сухужилията които са отзад на подбедрицата/оптягат.А колкото за периода 6 месеца до 1 година ще зараства.Едно,че са носещи кости, а сега е зима и колкото,и гадно да звучи/синтеза на калции в кръвта е забавен/физиологично.Така,че не бързай.
                  И на мен си ми казаха за такова счупване 6 месеца...ама си мисля, че няма да издържа 6....
                  Всички тези неща са правилни които казваш, но има още нещо доста важно и това е как се чувства самият човек...всеки организъм е различен сам по себе си...има и една друга работа...воля...без воля трудно става.
                  За синтеза на калция не знаех, че е забавен зимата, но все пак го има.

Коментар

Аз 2 пъти съм си чупил ръката , и имам 4 операции .Само един път ме е болял лакътя където е счупен и то беше миналата година маи ноември месец,и ме боля 2-3 дни...Иначе ний сме млади и е нормално да не ни боли , но като остареем сигурно ще си проличи....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X