Обява

Свий
Няма добавени обяви.

naskoradew-травма

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: naskoradew-травма

Ееее Насе пожелавам ти бързо възтановяване. И пак по горите
    '05 Suzuki RM 250

Коментар

Еее разгеле днеска ще ме изписват. Чак Сряда ще съм тук евентуално да ми махнат конците. Ама поне 2-3 месеца на няма да мога да си стъпвам на крака. Да се надяваме всичко да мине добре. Каквото и да си говорим в къщи си е друго! Тук почивка няма...снощи не можех да заспя и тъкмо се унесох сладко сладко...следва едно мощно отваряне на вратата и една издухана санитарка вика някой има ли да ми развали 1 левче на 2 по 50, че машината не връща ресто ще се набутам с 20 стотинки....това става в 4 часа сутринта...по цяла вечер подобни глупости...от неделя до сега само една вечер съм дремнал 5 часа безпроблемно...

Коментар

Ееее браво браво че ще те изписват Няма да си в тази депресирана обстановка...във вас си е друго Ще ти идваме на гости ако ни искаш Много време са дали да не стъпваш на този крак Абе здраво момче си ще се оправиш. Стискам палци
        M.Minassian

Коментар

Айде и от мен успешно да ти заздравее крачето.Пък това кога ще караш на писта и кога в гората не е толкова важно.Време имаш за всичко.
          Успех и търпение,всичко ще си доде на мястото.

Коментар

Ето какво става когато се кара и без ботуши:
            http://i37.tinypic.com/20uu1hw.jpg , http://i35.tinypic.com/mkmy8.jpg , http://i33.tinypic.com/rrthrd.jpg
            Скъсани връзки, разместени и пукнати кости.
            Дори след 7 месеца когато се застуди, завали или стъпя на криво ме боли.
            Ботушите и каската са най-важното нещо от екипировката и никой не трябва да ги пропуска!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Владимиров Преглед на мнение
              Ето какво става когато се кара и без ботуши:
              http://i37.tinypic.com/20uu1hw.jpg , http://i35.tinypic.com/mkmy8.jpg , http://i33.tinypic.com/rrthrd.jpg
              Скъсани връзки, разместени и пукнати кости.
              Дори след 7 месеца когато се застуди, завали или стъпя на криво ме боли.
              Ботушите и каската са най-важното нещо от екипировката и никой не трябва да ги пропуска!
              Аз бях точно така преди 5 год.Сега не мога да си свивам глезена, и всяко по силно навеждане ,ми е тежко и трудно.Крака ми беше син целия, най- много отдолу.Просто тези снимки ми връщат лентата точно.Тези мускулни влакна не се възстановяват.Абе момчета трябва да се пазим, мамка му!
              Последно редактирано от Петьо Джартов; 10-10-08, 20:49. Причина: грешка

Коментар

И аз имах същия случай и крака ми беше абсолютно такав даже малко по син ,но стана от 1 шейна както си се пусках по 1 ливадка и имаше нещо като каналче малко и там крака ми застана точно м/у канала и щеината нз как не си го счупих .Така ,че дори и за най-примитивните спортове си трябва екипировка

Коментар

Джартов, хубаво казваш да се пазим, но другите пазят ли ни? Мен ме блъснаха.. не съм паднал. Една овца си мина на червено и ме засече при ляв завой. Затисна ми крака между картера на мотора и бронята и.

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
                    .............

Алекс, наистина нерф боравете вършат чудесна работа! Първото нещо което ще сложа след възтановяването ще са нерф барове! Мисля, че чак другото лято ще мога да карам в състезателно темпо, а и сега като почна ще го раздавам малко по-полека, че излизам от форма, а и крака още няма да е на 100 процента!
                    аз преди година направих нещо подобно в гората но десния крак влезе под лява задна гума от тогава проблеми с кръста и трудно спя на лявата страна, взех си мрежи и според мен след година езда дори каската върши по-малко работа от мрежите при атв макар че и тя бая ми е спасявала живота,.........исках да кажа каските
                    Eвгени Филчев
                    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
                      ама 1600 лева за тея глупости
                      Наско в момента ми правят на моето Сузуки и ще ми излезе около 150 лв с мрежите и предния бар по широк като тръбите ще са подцинковани

като ги сложа ще постна снимки и ако ти харесат ще измислим нещо
                      SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
                        Наско в момента ми правят на моето Сузуки и ще ми излезе около 150 лв с мрежите и предния бар по широк като тръбите ще са подцинковани

като ги сложа ще постна снимки и ако ти харесат ще измислим нещо
                        Ще са много тежки.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                          Ще са много тежки.
                          утре смятам да слезна до сервиза ако ми остане време но предполагам че между 10-15 кг ще излезе всичко

а за мене по-важно е сигурноста
                          SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Дано по-бързо се върнеш на пистата!
                            [B]Honda 450R
                            Kawasaki 450R -продава се!
                            Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

На Наско му махнаха конците преди няколко дни, не забелязах по горе в темата дали това е опоменато, извинявам се ако се повтарям но приятелчето се чувства по добре особенно след като като снощи го изведохме на кръчма като доброто старо време. Е не пиеше алкохол заради лекарствата, но наш Наско му беше кеф да си покаже носа на вън след почти месец застой. Приятелите от махалата бяха го заубиколили и всеки задава рутинните въпроси: как си?, кога ще се оправиш?, боля ли те?,как стана?...... както и да е всичко мина добре, и скоро наш Наско ще почва да ходи на раздвижвания а кога ще почна да стъпва на крака си и малко по малко че хвърля патериците само времето и волята му ще покажат, е и докторите. Но до тогава хондата ще чака, и калта също!

Наско, късмет и безболезнени раздвижвания!

Коментар

Да изведоха ме Петък вечер голям кеф беше, после сефте спах цяла вечер без да се събуждам. От понеделник започвам раздвижване, ще ми правят контролна снимка и най-вероятно ще има прогнози кога ще мога да си стъпя на крака. Лека полека със всеки ден по-малко ме боли...но си иска време...такова счупване на 2те кости няма как просто. Не че не се катеря върху атвто и не си го паля вече ама айде...не съм се престрашил да го подкарам още

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X