Обява

Свий
Няма добавени обяви.

naskoradew-травма

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: naskoradew-травма

Наско, желая ти бързо възстановяване и възможно по-бързо да можеш да се качиш на червения звяр Ако имаш нужда от помощ - звънкай.
    M.Minassian

Коментар

Наско много жалко за случилото се.
      Бързо и успешно възстановяване ти желая и няма отказване от спорта !!!
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Случилото се случило.
        Гледай напред и скорошно оздравяване!

Коментар

Наско доколкото разбирам нямаш нерф-барове на машината си

Питам защото на моето също нямам и при каране усещам как от време на време просто губя контакт със стъпенките/особено при скоци/ и мислено си представям ако крака ми попадне пред задната гума какви ще са последствията въпреки екипировката

точно затова сега моето атв е в етап на слагане на такива и смятам че те са едно от задължителните предпазни средства на едно АТВ

Нека всеки който кара без такива нерф-барове да се замисли малко пък ако не умната то поне русата да е
          SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Поздрави и от Габрово.Да си оправиш крачето че трябва да се дава газ на пролет.Еми аз съм казал,пред компа съм много мирен и културен, ама като се метна на моторчето, ставам друг човек,а онзи другия има много дебела глава.
            Пожелавам ти бързо да се оправиш!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Наско да ме откажеш не знам ама можеш да ме надъхаш да си взема пълна екипировка, или просто казано "меже да не мога да карам ама на мотора трябва да съм като манекен". по нататък ще се запасявам с лични предпазни средства че сега след като си взех бангията обеднях тотално, но в никакъв случаи екипировката не е за подценяване! все пак са две колела, е някой с четири ама сте кабрио. късмет бунак!

Коментар

Благодаря на всички за поздравите, подкрепата ви наистина ми помага много!
                Джартов, от където и да го погледнем, подписът ти е много верен, само че има една тънкост....винаги да знаеш какво става и да гледаш да не се контузиш...или казано с други думи да се научиш да падаш...естествено при някой ситуации като тази например, нямаше какво повече да направя освен да гледам да скоча настрани.

Алекс, наистина нерф боравете вършат чудесна работа! Първото нещо което ще сложа след възтановяването ще са нерф барове! Мисля, че чак другото лято ще мога да карам в състезателно темпо, а и сега като почна ще го раздавам малко по-полека, че излизам от форма, а и крака още няма да е на 100 процента!

Коментар

Сега видях, че лаптопа има камерка, снимах си крака. Днес гледката е по добре, понеже ми махнаха дренажа(ах какви болки), и ми смениха превръзките. Пускам снимката да се види от къде до къде ми навряха желязото...от горната превръзка точно под коляното(там днес видях съм шит на 3 места) до долу някъде по средата на превръзката, (а долу по малко са ме ровичкали, май само на 2 места по малко има шито). Тази шина е фиксирана с винтове, горе и долу на няколко места където трябваше да ми се наместят парчетата на костта.

Всичко това не го пускам ей така, ами...

КАРАЙТЕ С ЕКИПИ И СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СИТУАЦИЯТА, КАРАЙТЕ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ...НЕ всички карат като Пастрана. И още нещо, не си мислете, че като сте минали от едно място 100 пъти го знаете наизуст....така стават повечето инциденти....като моя сега например...този скок 30 че и повече пъти съм го скачал, ама на...
                  Прикачени файлове

Коментар

Бързо оздравяване ти пожелавам колега и по-скоро да се меткаш на Хондата.
                    Тази тенекия дето са ти я набили в крака, внего ли си остава или ще ти я вземат като се оправиш. - колкото се може по скоро.
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Бетон си бате

Ще се оправиш , няма да ти казвам, че много ще те боли
                      Ама се свиква.
                      Мен сега като не ме боли крака и го мръдна,че ми е странно

Ето и мойте снимки от 2те операции
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/Ventzy/tmp/krak/

Само не бързай със състезанията
                      Поне година, година и половина си аут.

Коментар

Tези барове са точно за крос, и то за скокове.Имам приятел който попадна в подобна ситуация, и едвам се отърва,и то на трасето на Севлиево ,а всички знаете че там скоковете са сериозни.Слагайте си момчета защото трябват,и наистина си вършат работата.Ако колегата Наско е имал, е щял да спаси крачето.

Коментар

Оооо не се и съмнявам, че съм аут и много добре знам, че много ще боли, железата някъде около година ще седят в кракът ми...ама 1600 лева за тея глупости...ама като погледне човек здравето е безценно!
                          За баровете прав си, ама като е писано друго щеше да липсва ако имах мрежи.

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
                            Оооо не се и съмнявам, че съм аут и много добре знам, че много ще боли, железата някъде около година ще седят в кракът ми...ама 1600 лева за тея глупости...ама като погледне човек здравето е безценно!
                            За баровете прав си, ама като е писано друго щеше да липсва ако имах мрежи.
                            Насе като стане нещо лошо не ти го пожелавам повече, ама се отешаваи- МОЖЕШЕ И ДА Е ПО ЗЛЕ така че никога не е гаранция какво може да се случи в настоящия момент. Аз на това му викам съдба.

Коментар

дееба брачед оправяй се по бързо че ранените станахме много
                              crf450 supermoto

Коментар

Много неприятен инцидент.
                                Успех във възстановяването, дано всичко да мине по-добре от очакваното и да можеш отново да си някъде по пътеките и пистите
                                Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X