Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гората с катинар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гората с катинар

Работата отива на играта " Апахи и Стражари".Заформя се интригата....
    SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Къкви бариери по врачанския балкан ще сложат при мен селото ми е гора от всякъде има не 20 а сигурно 200 пътя по които можеш да влезнеш с техника. Отделно имам моя собствена гора и до нея ли ще ми спрат достъпа ?? Още един мъртъв от всякъде закон. А тия които трябва евентуално да го прилагат горските са със заплата 300 - 400 лева смешни пари. Повече от две заплати на горски стражар излизат само с една ИФА на един курс. Много по лесно е да се удари по пазара на незаконно добитата дървесина пътищата от гората много ама към пазара в градовете по асфалт са обикновенно не повече от 2-3.
      Последно редактирано от sek.1; 16-12-10, 11:21.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ами като ходих на разходка из Централния Балкан видях група роми с някакво модифицирано в 4х4 Рено Еспас. Режеха си дръвца необезпокоявани, може и към гоското да са били, незнам. След това попаднахме и на бариера, и то на място, където не би трябвало да има. На връщане спрях да доливам течност за чистачки и ни застигна една уазка на горското да ни разпитват къде ходим, и така ни следваха през цялото време. С една дума - ако си свой може всичко. Колегите с АТВ и особено Мотори не ги виждам как ще ги спрат, те и нас нямаше ако не си бях си забравил ножовката.
        Александър

Коментар

Може когато пътищата са ограничен брой когато обаче за 20 години сеч вече и горските не знаят колко са къкво правим ? Аз си мислех че си познавам добре землището защото го обикалям от дете ама то непрекъснато се променя . Всеки нов ловен сезон е вече различно в зависимост от това колко е изсечено през активния за дърводобив летен сезон.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Искат кросаците да станат супермото .Иначе имаше една много вярна песен ''За милиони няма закони за кокошка няма прошка''
            Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Re: От: Гората с катинар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
              ...Сега следващата стъпка е да въведат и задължителната регистрация за да може като те видат да дойдат у вас и да те глобат...
              А как ще се регистрират кросовите мотори, който неподлежат на регистрация??
              Всичкото е голяма заблуда замене!

Коментар

За всичко си има начини. Ама недейте разлайва кучетата, щото тука си поставяме въпроси и си даваме отговори, а някой хора само това чакат. "Хубави" идеи
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Re: Гората с катинар

Просто ми беше интересно .

Коментар

От: Re: Гората с катинар

На второ четене промените са отпаднали, до колкото разбрах от колеги, положението си остава същото.

Коментар

Re: От: Re: Гората с катинар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                      На второ четене промените са отпаднали, до колкото разбрах от колеги, положението си остава същото.
                      БРАВО!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                      X