Полариса си е Поларис! Единствно си остава проблема с ремъка, който аз отдавна съм разрешил! Всичко друго си е една съпричасност, към плювачите, на марката, та белим станат по-известни във форума
Генчев, ако ме беше питал, щях да ти кажа правилната марка АТВ, ма ти ходиш да слушаш хората,пък сега питай, питай....!!!
За разлика от мнозина през доста марки съм минал и личното ми мнение, е че Сузито е най-здраво, а полярната звездичка е най-чуплива, като заложих на КТМ си мислех, че е разумен компромис, нооо... стоя си в бокса, кофти пак съм се излъгал, а за най-чупливите АТВ-та се конкурират полярната звездичка и арктическата котка, спора е кое е по-чупливо.
Великата жълта раса не я "тургам у кюпа".
Имам KFX 700 за адреналин и Polaris efi500x2 за разходка из планините с девойката.Всяко едно от тях е добро в това за което е направено.
От двете АТВ-та само девойката вдига адреналина и сигурно добре го прави, но не е много по темата.
Ако качиш снимки на девойката нЕЕма се разсърдим, АТВ-тата ги знаем.
Колега, моят съвет е да си държиш здраво девойката и да не се занимаваш с дърти бараки.
Нищо лично, само това си е мое мнение.
Поздрави!
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
За разлика от мнозина през доста марки съм минал и личното ми мнение, е че Сузито е най-здраво, а полярната звездичка е най-чуплива, като заложих на КТМ си мислех, че е разумен компромис, нооо... стоя си в бокса, кофти пак съм се излъгал, а за най-чупливите АТВ-та се конкурират полярната звездичка и арктическата котка, спора е кое е по-чупливо.
Великата жълта раса не я "тургам у кюпа".
......................................
И ето едно "супер" мнение:
Генчев, през 2009г. участвах в почти всички състезания от РШЕ и проблем не съм имал никога с 'полярната звезда'! Стоянчо (първото място) има само едно недовършено, заради сцепена гума, пак със същата 'звезда', пък ти и малкия три марки (все известни),,, четери АТВ-та и все някой чука гредата и няма завършване
Eвгени Филчев
Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!
Kawaasaki и CF Moto
Не виждам CF Moto в листата
Тази марка има доста почитатели. Попадам на нейни фенове на най-невероятни места в БГ. Ако я включите най-вероятно резултатите с нейни собственици ще са повече от тези на другите "известни" китайски марки.
Не мога да гласувам в анкетата. Кава ще получи глас а ЦФ-а не .....
Kawaasaki и CF Moto
Не виждам CF Moto в листата
Тази марка има доста почитатели. Попадам на нейни фенове на най-невероятни места в БГ. Ако я включите най-вероятно резултатите с нейни собственици ще са повече от тези на другите "известни" китайски марки.
Не мога да гласувам в анкетата. Кава ще получи глас а ЦФ-а не .....
Коментар