Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква марка АТV карате?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каква марка АТV карате?

еми търси анкета в форум за ,,ниско литящи самолети ''

Коментар

Първоначално публикуван от mon4o Преглед на мнение
      Добре де, защо няма марка Самоделка ...
      Toва е голям пропуск, за което се извинявам. Но така или иначе всички герой се знаете, дори имате обширни теми.

Коментар

Започнах с Keewey /това е атв-то, което ме разпали/, след това взех китайско 650 кубика 4х4,но всичко това за да достигна до върхът - Can-am Outlender 650ХТ и мога категорично да заявя, че направих правилният избор. Карах доста други модели преди да избера, но както се казва това е машината, която ми пасна.
        BMW X6
        BMW X5
        SUZUKI SAMURAI
        LAND ROVER DISCOVERY3

Коментар

Досега карах POLARIS SPORTSMAN 800EFI,но вече не съм конкурентен .Не мога да стигна МАЛКАТА ТРОМБА С RENEGADA,а и той вече се сдоби CAN-AM DS450/Дядо Коледа не го забрави и тази година/ и ме бъзика ,че с този трактор/ПОЛАРИСА/ съм като "НЕДЕЛЕН КАРАЧ".Убедих се вече че всичко произведено от BRP/CAN-AM ,SKI-DOO,SEA-DOO/е на много високо ниво!

Коментар

Аз карам Микилон 250(китайско). Доволен съм. Разхода на гориво е малък и не се чупи толкоз много.
            '05 Suzuki RM 250

Коментар

Мисля че това кой какво кара е личен избор.
              И има много критерии по които се избират АТВ-та
              Първо е цената Ако имах повечко излишни пари и аз сигурно щях да карам Ренегад Голямо АТВ по сигурно масивно и още куп предимства.
              Взех си КФХ защото ми дойде евтин и можех да го прежаля за учебно АТВ
              КФХ-са ми хареса че е висок и като седна колената ми не опират в кормилото както може би било с един КТМ като гледам колко е нисък(Не целя да убидя никой от собствениците на КТМ)
              И със сигурност не мисля че КФХ-са е най доброто АТВ поради простата причина че по състезанията вече не се срещат почти при победителите освен при жените но със сигурност там роля играе добрата потготовка на Зорница
              За целта за която го използвам ми стига

Коментар

моето е китайче но за кеф си е супер

Коментар

Предпочетох КТМ понеже произвеждат АТВ-та и фафли:

Ше го смена ако друга марка пусне на пазара и полу готови супи.
                  Бех се огледал и в консервите на PRB, ама те па и за ядене не стават.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                    Предпочетох КТМ понеже произвеждат АТВ-та и фафли:

Ше го смена ако друга марка пусне на пазара и полу готови супи.
                    Бех се огледал и в консервите на PRB, ама те па и за ядене не стават.
                    Те КТМ май са ориентирали в правилната посока-ФАФЛИТЕ!!!
                    К-карам Т-тикам М-мъча се ,съкратено КТМ!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнение
                      Те КТМ май са ориентирали в правилната посока-ФАФЛИТЕ!!!
                      Новатори са в всеко отношение:

Фафлата е да не си умреш от глад докато чакаш останалите да издрапат байпаса!

Прават и маратонки, да ти е по удобно като слизаш пеш по екстрима за да му качиш на тоя с CAN-AMA машината.

п.п. И биберони прават ама те са за употреба от собственици на CAN-AM, като им се дореве че не можат да качат баира.
                      Последно редактирано от Jam; 22-12-09, 21:49. Причина: забравих за маратонките..

Коментар

Първоначално публикуван от boianpas Преглед на мнение
                        Мисля че това кой какво кара е личен избор.
                        И има много критерии по които се избират АТВ-та
                        Първо е цената Ако имах повечко излишни пари и аз сигурно щях да карам Ренегад Голямо АТВ по сигурно масивно и още куп предимства.
                        Взех си КФХ защото ми дойде евтин и можех да го прежаля за учебно АТВ
                        КФХ-са ми хареса че е висок и като седна колената ми не опират в кормилото както може би било с един КТМ като гледам колко е нисък(Не целя да убидя никой от собствениците на КТМ)
                        И със сигурност не мисля че КФХ-са е най доброто АТВ поради простата причина че по състезанията вече не се срещат почти при победителите освен при жените но със сигурност там роля играе добрата потготовка на Зорница
                        За целта за която го използвам ми стига
                        Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнение
                        Досега карах POLARIS SPORTSMAN 800EFI,но вече не съм конкурентен .Не мога да стигна МАЛКАТА ТРОМБА С RENEGADA,а и той вече се сдоби CAN-AM DS450/Дядо Коледа не го забрави и тази година/ и ме бъзика ,че с този трактор/ПОЛАРИСА/ съм като "НЕДЕЛЕН КАРАЧ".Убедих се вече че всичко произведено от BRP/CAN-AM ,SKI-DOO,SEA-DOO/е на много високо ниво!
                        2010 BRP Can-Am Outlander & Renegade Loss of Steering Recall
                        Power Steering Models

Washington, DC (12/7/2009) - The following product safety recall was voluntarily conducted by the firm in cooperation with the CPSC. Consumers should stop using the product immediately unless otherwise instructed.
                        Products: Model Year 2010 Can-Am® ATVs
                        Units: About 2,400
                        Distributor: BRP U.S. Inc., of Sturtevant, Wis.
                        Hazard: The dynamic power steering can fail, resulting in the sudden loss of steering control. This poses a risk of injury or death to riders.
                        Incidents/Injuries: The firm has received one incident report with no injury no material damages.
                        Description: The recall involves Model Year 2010 Can-Am Outlander and Renegade ATVs. The following models are affected by this recall and can be located on the side panels:
                        Model NameModel Number ColorCan-Am® OUTLANDER™XT 4X 800EFIYellow, Viper Red, CamoCan-Am® OUTLANDER™MAX XT 4X 800EFIYellow, Viper Red, CamoCan-Am® OUTLANDER™MAX LTD 4X 800EFIYellow, Viper Red, CamoCan-Am® OUTLANDER™MAX XT 4X 650EFIYellow, Viper Red, CamoCan-Am® OUTLANDER™XT 4X 500EFIYellow, Viper Red, CamoCan-Am® OUTLANDER™MAX XT 4X 500EFIYellow, Viper Red, CamoCan-Am® OUTLANDER™XT-P 4X 800EFIBlackCan-Am® OUTLANDER™MAX XT-P 4X 800EFIBlackCan-Am® OUTLANDER™XT-P 4X 650EFIBlackCan-Am® OUTLANDER™MAX XT-P 4X 650EFIBlackCan-Am® OUTLANDER™XT-P 4X 500EFIBlackCan-Am® OUTLANDER™MAX XT-P 4X 500EFIBlackCan-Am® OUTLANDER™MAX LTD 4X 500EFIYellow, Viper Red, CamoCan-Am® OUTLANDER™XT 4X 650EFIYellow, Viper Red, CamoCan-Am® RENEGADE™XXC 4X 800EFIBlack
                        Sold by: Authorized Can-Am® dealers nationwide from August 2009 through November 2009 for between $6,800 and $13,500.
                        Manufactured in: Mexico
                        Remedy: Consumers should immediately stop using these vehicles and contact any Can-Am® dealer to schedule a free repair. Consumers are being sent a direct notice from BRP.
                        Consumer Contact: For additional information, call BRP toll-free at (88 638-5397 between 8 a.m. and 6 p.m. ET Monday through Friday, or visit the firm?s Web site at www.can-am.brp.com

Убедих се че всичко произведено от BRP/CAN-AM е на много високо ниво.

Коментар

карам Сузуки и няма какво да го хваля само ще кажа че нямам с какво да се оплача
                          Но очите ми са все във бяла КТМ-ска пуканка
                          А колкото до спора-еми 15 години карам БМВ затова че няма начин да се кача на фризьорски диван
                          SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Всеки си има предпочитрания, но не разбирам какво толкова ги превазнасяте тея ренегади, веднъж съм карал и усещането беше все едно съм на голям камък с кормило. Моето мнение е че тези машини са много по опасни от спортните заради голямата си маса, при спортното атв ти играеш много по-голяма роля при управлението/разликата в теглото на карача и машината е по-малка и тя те слуша, по скоро дупето ти/, това е и основния ми довот против тях. Освен това са скучни с тея автоматици. За "неделни райдари" са перфектни признавам.

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolov.Ro Преглед на мнение
                              Убедих се че всичко произведено от BRP/CAN-AM е на много високо ниво.
                              Ами така е, като се развиват и продават много, нормално е да правят и up date на програмите.
                              Всяка година имат нов модел, с нови придобивки и технологии...
                              Ами Поларис като не продават танковете си и нямат какво да упдейтват по-добре ли е ?

П.П.
                              Спомням си няколко теми в които се предупреждаваше, че ремъка на Поларис е за няколко стотин километра...явно е консуматив, ама от скъпите

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                                Всеки си има предпочитрания, но не разбирам какво толкова ги превазнасяте тея ренегади, веднъж съм карал и усещането беше все едно съм на голям камък с кормило. Моето мнение е че тези машини са много по опасни от спортните заради голямата си маса, при спортното атв ти играеш много по-голяма роля при управлението/разликата в теглото на карача и машината е по-малка и тя те слуша, по скоро дупето ти/, това е и основния ми довот против тях. Освен това са скучни с тея автоматици. За "неделни райдари" са перфектни признавам.

+1 !!!!!
                                Няма кал - Няма кеф !!!
                                Suzuki Samurai LJ410 1984
                                Suzuki LTZ400 2008
                                Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X