Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква марка АТV карате?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каква марка АТV карате?

аз съм с кфх 450,и мога да кажа че съм доволен,както повечето японци нямат толкова технически проблеми,гори малко и като за мен си върви перфектно
    [B]Honda 450R
    Kawasaki 450R -продава се!
    Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Моркова си е класика. Притежава всичко необходимо за купон: голям въртящ момент, немалка мощност, добро окачване, уникално тракане, класическа чупливост и развиваемост, много слаб фар (за късно прибиращите се)... Какво повече му трябва на човек???
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
        Моркова си е класика. Притежава всичко необходимо за купон: голям въртящ момент, немалка мощност, добро окачване, уникално тракане, класическа чупливост и развиваемост, много слаб фар (за късно прибиращите се)... Какво повече му трябва на човек???
        Амиии... фарове, ми трябват, имаш ли идеи?
        Ама не в тая тема, че морковите не ги кльопат.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

+1 за Suzuki LTZ 400
          What happens in my garage stays in my garage.

Коментар

Е,вече си имам Поларис ПредатеЛ!
            Kawasaki KX250F

Коментар

Аз карам KFX450r и много ме радва, пък и къв' тунинг съм му намислил...
              Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                Ами така е, като се развиват и продават много, нормално е да правят и up date на програмите.
                Всяка година имат нов модел, с нови придобивки и технологии...
                Ами Поларис като не продават танковете си и нямат какво да упдейтват по-добре ли е ?

П.П.
                Спомням си няколко теми в които се предупреждаваше, че ремъка на Поларис е за няколко стотин километра...явно е консуматив, ама от скъпите
                Г-н Христов, Вашият професионализъм в организирането и провеждането на спортни мероприятия е доказан и достоен за уважение, но това още повече Ви задължава да говорите по-компетентно и достоверно за производителите на АТВ-та, особено когато става въпрос за една от най-големите(да не кажа най-голямата) фирми производители в света, а именно POLARIS. Човек с Вашата информация би трябвало да знае, че има и други не лоши марки освен любимата Ви CAN-AM. Мисля, че трябва да признаете(или се поинтересувайте) за тяхното съществуване. Вероятно сте прочели, че АТВ на годината за 2009 е машина на POLARIS, а не на CAN-AM!!!!!! Нима тази класация е за танкове? Кои точно нови модели излизат всяка година, че и с нови технологии. Погледнете само производствената гама на HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI и най-вече POLARIS. Все пак сте избрали добра марка.

П.П.
                По въпроса с ремъка можете да прочетете в друга тема тук в този форум. Там има обяснение на този така дискутиран въпрос.

П.П.
                Всички голями производители имат смелостта да направят рекламационна кампания и да обяват за проблем. Това е нормално и показва, че компанията се грижи за своите клиенти. Това обаче стига до тези, които са закупили своите машини от регионалните представителства и не са прекъснали връзката между производителя и крайния потребител.

П.П.
                Тези и много други въпроси бихме могли да ги дискутираме, например в механата на Троян Плаза.

Коментар

Първоначално публикуван от Васил_Димитров Преглед на мнение
                  ...Човек с Вашата информация би трябвало да знае, че има и други не лоши марки освен любимата Ви CAN-AM.

..............

П.П.
                  Тези и много други въпроси бихме могли да ги дискутираме, например в механата на Троян Плаза.
                  За механата се навих от първия път, колкото и да съм труден

Но, колегата Николов от Ro можеше да извади някой довод в плюс за "неговата" марка, а не да пльосне съобщението на BRP, мислейки си, че ние пасем трева и ще се трогнем и ахнем в захлас...
                  Темата за проблема вече бе дискутирана тук и не е новина !
                  В случая, щеше да е по-добре да изтъкне някое предимство на Polaris, а не по обратния ред...

Коментар

Поларис май е много "здраво" АТВ. Купува се толкова много в щатите, защото е по-ефтино, а като се счупи бързо става скъпо и като разбере колко ще го хване ремонта човек си купува ново. Иначе е много проходимо заради чупещата задна ос в сравнение с "пръчките". Амортисьорите му имат много голям ход, вози меко и не уморява.
                    Но всеки си има свой избор нали?
                    [COLOR=red]ГАААЗ до тенекията![/COLOR]
                    [COLOR=palegreen]Спирачките са за страхливите.[/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                      Не е проблема в одъртяването, а в поумняването...явно при теб няма да се случи и Ролс-а ще си остане мираж
                      Вярно, че Ролса ще остане мираж, ама се успокоявам, че нямаме пътища за него, нали и гроздето кисело.

Но Като гледам, че с ренегадите само "пенсии" се разхождат, какво да си мисля? Единствено Малката тромба уникално го кара, ама сега май се поотказа. Не искам никого да засягам, ама наистина само "трета възраст" и разни кетъринг шампиони се возят на самоходни гинекологични столове. Ама като гледам кетъринга минал на екологична диета-морковена. Както се казва : печалната привилегия на възрастта.
                      А за моето поумняване има времедо старческото оглупяване.
                      Забелязвам от анкетата, че Башан и Шинерай имат повече привърженици от КТМ. Не знам как да го тълкувам това.

Да помоля някой мод да ми слее изказванията.
                      Последно редактирано от sinbad; 13-01-10, 19:49. Причина: молба
                      [COLOR=red]ГАААЗ до тенекията![/COLOR]
                      [COLOR=palegreen]Спирачките са за страхливите.[/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от sinbad Преглед на мнение
                        .... Иначе е много проходимо заради чупещата задна ос в сравнение с "пръчките"...
                        Сега ако може и да го преведеш какво означава "чупеща се задна ос" ще съм благодарен за просветлението.
                        Забелязвам от анкетата, че Башан и Шинерай имат повече привърженици от КТМ. Не знам как да го тълкувам това.
                        Те тука даже сам си си отговорил
                        нали и гроздето кисело.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Вярно, че Ролса ще остане мираж, ама се успокоявам, че нямаме пътища за него, нали и гроздето кисело.

Но Като гледам, че с ренегадите само "пенсии" се разхождат, какво да си мисля? Единствено Малката тромба уникално го кара, ама сега май се поотказа. Не искам никого да засягам, ама наистина само "трета възраст" и разни кетъринг шампиони се возят на самоходни гинекологични столове. Ама като гледам кетъринга минал на екологична диета-морковена. Както се казва : печалната привилегия на възрастта.

Да помоля някой мод да ми слее изказванията.

Колега, ти счупи всички рекорди...
                          С толкова малко думи написа толкова много глупости, че остави всички в недоумение за понятията ни в АТВ спорта и медицината
                          Един съвет, пиши по-малко...ще поставяш по-малко рекорди и по-малко хора ще ти се смеят...

Коментар

Чупеща ос - независимо окачване пръчка - Ос привърженици - собственици какво да ви казвам смея се още от миналия пост
                            Няма кал - Няма кеф !!!
                            Suzuki Samurai LJ410 1984
                            Suzuki LTZ400 2008
                            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Аз не съм карал истинско АТВ-никога , но съм карал с АТВ-та и с най добри впечатления съм от Поларис 800сс 4х4 . Доста по-добре се държи от Ренегатите .
                              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Kawasaki KVF 650, до сега никви грижи не ми е създало, много съм си доволен от него.
                                NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X