Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Списание с ATV-та ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Списание с ATV-та ?

Аз си купих един брой и се прибрах. След мен се прибра и баща ми и ми вика "Купих ти списанието с АТВ-та"
    Дарин 0897042636
    ВАЗ 2105

Коментар

Първоначално публикуван от Dr1v7 Преглед на мнение
      Аз си купих един брой и се прибрах. След мен се прибра и баща ми и ми вика "Купих ти списанието с АТВ-та"
      Поне няма да се карате с баща ти кой да го чете...

Коментар

И аз съм малко разочарован че няма нищо за Сузуки.Може за следващото издание да се наблегне и на тунинга защото има доста такива машини в България а и предполагам ще е интересно на всекиТунинга е една от болестите с която всеки се разболява...
        SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
          И аз съм малко разочарован че няма нищо за Сузуки.Може за следващото издание да се наблегне и на тунинга защото има доста такива машини в България а и предполагам ще е интересно на всекиТунинга е една от болестите с която всеки се разболява...
          Както вече писах, Сузуки ги няма защото не внасят нищо официално в България. Относно тунинга, в следващото издание ще има инфо. И поради многобройни въпроси към мен, искам пак да подчертая, че засега 100% ATV е пламирано за веднъж в годината, т.е. следващото издание ще е следващата пролет.

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
            Както вече писах, Сузуки ги няма защото не внасят нищо официално в България. Относно тунинга, в следващото издание ще има инфо. И поради многобройни въпроси към мен, искам пак да подчертая, че засега 100% ATV е пламирано за веднъж в годината, т.е. следващото издание ще е следващата пролет.
            Да списанието е много добро но не намерих инфо за UTV-тата на HONDA ?
            Пак казвам стига сме критикували но просто питам.
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
              Да списанието е много добро но не намерих инфо за UTV-тата на HONDA ?
              Пак казвам стига сме критикували но просто питам.
              Тъй като сме писали за предлаганите официално у нас модели, има само тях... те хонда имат и як пикап ама не го продават тука ...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                Тъй като сме писали за предлаганите официално у нас модели, има само тях... те хонда имат и як пикап ама не го продават тука ...
                То на хонда всичко им е яко
                Иначе поздравления за списанието!Много полезна информация има .. (само дето един фор*м я преписа ... )
                (с риска да ми изтрият мнението го написах , но не се сдържам просто )
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                  само дето един фор*м я преписа ... )[/SIZE]
                  Ааа, не, в грешка си, никой не е преписвал, онзи форум си има каталог от години насам...

Коментар

За Българско списание не можем да говоримм .. ии на мен ми е интересно да разгледам някое, ноо не съм виждала ..

Коментар

Първоначално публикуван от Gabby Ivailova Преглед на мнение
                      За Българско списание не можем да говоримм .. ии на мен ми е интересно да разгледам някое, ноо не съм виждала ..
                      Имах планове, имах и първи успещшен опит, но... за момента толкова...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X