Някой да е чувал нещо подобно . И списанието да е само с атв-та , защото в списанието OFF-ROAD не обръщат внимание много на ATV-тата .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Списание с ATV-та ?
Свий
X
-
Списание с ATV-та ?
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in MotionТагове: Няма
-
До: Списание с ATV-та ?
Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнениеПробвай с ATV RIDERSИначе българско май ВСЕ още няма
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
И аз не съм виждал обаче мога да спомена,че по вестници и такива неща изобщо не ги хвалят атв-тата,били много опасни,несигурни и кви ли още не глупости,дано скоро направят 1 списание само с най-новите новини от сферата на атв да им затворят остите на тия многознайковци![B]Honda 450R
Kawasaki 450R -продава се!
Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]
Коментар
-
Първоначално публикуван от juST Преглед на мнениеИ аз не съм виждал обаче мога да спомена,че по вестници и такива неща изобщо не ги хвалят атв-тата,били много опасни,несигурни и кви ли още не глупости,дано скоро направят 1 списание само с най-новите новини от сферата на атв да им затворят остите на тия многознайковци!
Коментар
-
След като се разбра , че няма българско списание за тия машини , не е ли възможно да се обръща малко повече внимание на ATV-тата в списанието OFF-ROAD . Знам , че звучи нахално , обаче все пак там се говори 44% за кросови мотори 54% за джипове и 2% за atv-taДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Няма да е лошо да се поговори с някой от това списание човек който ще обърне внимание на нашия въпрос ... някоя друга страница повече и аз ще съм 1 от много които ще го купуват от тук нататък ... 10-15 страници са напълно достатъчни да ме съблазнят да си го купя или поръчам за цяла годинаНяма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Коментар
-
Нямате си представа колко съм се опитвал да направя нещо по въпроса с това списание. Писал съм и в специалния раздел на списанието, но няма никакъв ефект. Нямало кои да пише статиите и да дава снимки, а в същото време форума прелива от инфо за почти всяко събитие с АТВ.
Пишете и Вие, може пък като повече пишем да ни обърнат внимание!
Коментар
-
Привет!
С голямо внимание изчетох темата и мисля, че сте напълно прави... Обещавам да се ангажирам с проблема и да засилим присъствието на четириколките при нас. Лично ме е срам, щото и аз съм малко атв-ист...
В тази връзка, както писах и на Десо в лс, ще се радвам да ни сътрудничите (даже от него ще чакам репорт. за АТВ Челъндж сега), да ни давате по някой жокер за какво точно да пишем и т.н. С материал, искам да стартирам още в този брой, така че кажете какъв да е той тук, в тази тема... Аз също ще разгледам какво мога да пусна...
Коментар
-
Ами аз ти отговорих в л.с. защото първо там го видях, с теб може би ще "пробием".Така или иначе съм на почети всяко състезание с АТВ и съм запознат с повечето развръзки, та нищо не ми пречи да оделя една две снимки и да драсна няколко реда за инфо. Определено АТВ феновете какъвто съм и аз ще се зарадваме на обърнато внимание.
пп Още една забележка! - досега репортажите ако ги е имало са страшно малки и доста кратки. Надявам се да не е заради място в списанието, а заради липса на инфо. Мисля че на всеки брои е нормално да има 1 или 2 страници и за АТВ-тата!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеАми аз ти отговорих в л.с. защото първо там го видях, с теб може би ще "пробием".Така или иначе съм на почети всяко състезание с АТВ и съм запознат с повечето развръзки, та нищо не ми пречи да оделя една две снимки и да драсна няколко реда за инфо. Определено АТВ феновете какъвто съм и аз ще се зарадваме на обърнато внимание.
пп Още една забележка! - досега репортажите ако ги е имало са страшно малки и доста кратки. Надявам се да не е заради място в списанието, а заради липса на инфо. Мисля че на всеки брои е нормално да има 1 или 2 страници и за АТВ-тата!
Eдна две странички са изключително малко, но все пак е нещо. Редовен читател съм на списанието и съм му фен..... може би защото няма аналогТрябва доста да се постараете за да ме задържите като читател..... Вярвам във вас, не ни разочаровайте
0887 246718
Коментар
-
успех момчета ако мога да помагам с нещо, насеща съм. Статиите които съм чел досега, най-вече за мото състезания са малко сухарски, този стана първи този втори и толкова. Малко повече любопитни факти и приключенски дух биха били на място. Идва ми и идеята освен репортажи от състезания може да има такива от преходи и разходки, както ги првим тук /примерно желаещите изпфащат снимков материал и коментари по снимките до оределена дата/ редкторите избират историята която най- много им харесва и я публикуват в следвщия брой. Всеки би се радвал да се види как кара на страниците на сисанието. Така ще се засили и интереса към списанието, най-малко всеки който е карал на тези разходки ще си го купи за него и за приятели.
Последно редактирано от Desislav Cekov; 02-10-09, 10:28.
Коментар
-
Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеПривет!
С голямо внимание изчетох темата и мисля, че сте напълно прави... Обещавам да се ангажирам с проблема и да засилим присъствието на четириколките при нас. Лично ме е срам, щото и аз съм малко атв-ист...
В тази връзка, както писах и на Десо в лс, ще се радвам да ни сътрудничите (даже от него ще чакам репорт. за АТВ Челъндж сега), да ни давате по някой жокер за какво точно да пишем и т.н. С материал, искам да стартирам още в този брой, така че кажете какъв да е той тук, в тази тема... Аз също ще разгледам какво мога да пусна...[IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]
Марин Маринов - 0885114702
Коментар
-
И аз съм редовен читател на списанието(купувам си го за да вида някое атв)Първото ми списание което купих беше преди няколко години и в него имаше много интересна статия за ltr450.Мисля ,че 2-3 страници със снимки и инфо за модела.Може и сега да правите нещо подобноВъв систематизираната информация има доста инфо за моделите
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар