Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Списание с ATV-та ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Списание с ATV-та ?

Някой да е чувал нещо подобно . И списанието да е само с атв-та , защото в списанието OFF-ROAD не обръщат внимание много на ATV-тата .
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

До: Списание с ATV-та ?

Пробвай с ATV RIDERS Иначе българско май ВСЕ още няма
    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнение
      Пробвай с ATV RIDERS Иначе българско май ВСЕ още няма
      Ами аз за Българско говоря , ама май май няма .
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

И аз не съм виждал обаче мога да спомена,че по вестници и такива неща изобщо не ги хвалят атв-тата,били много опасни,несигурни и кви ли още не глупости,дано скоро направят 1 списание само с най-новите новини от сферата на атв да им затворят остите на тия многознайковци!
        [B]Honda 450R
        Kawasaki 450R -продава се!
        Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
          И аз не съм виждал обаче мога да спомена,че по вестници и такива неща изобщо не ги хвалят атв-тата,били много опасни,несигурни и кви ли още не глупости,дано скоро направят 1 списание само с най-новите новини от сферата на атв да им затворят остите на тия многознайковци!
          ами те са си опасни да ти кажа, затова са прави. За списание не се надявайте много много, малко сме за да може да се издържа едно хубаво сисание. Американско хубаво сисание е dirt wheels.

Коментар

След като се разбра , че няма българско списание за тия машини , не е ли възможно да се обръща малко повече внимание на ATV-тата в списанието OFF-ROAD . Знам , че звучи нахално , обаче все пак там се говори 44% за кросови мотори 54% за джипове и 2% за atv-ta
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Няма да е лошо да се поговори с някой от това списание човек който ще обърне внимание на нашия въпрос ... някоя друга страница повече и аз ще съм 1 от много които ще го купуват от тук нататък ... 10-15 страници са напълно достатъчни да ме съблазнят да си го купя или поръчам за цяла година
              Няма кал - Няма кеф !!!
              Suzuki Samurai LJ410 1984
              Suzuki LTZ400 2008
              Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Нямате си представа колко съм се опитвал да направя нещо по въпроса с това списание. Писал съм и в специалния раздел на списанието, но няма никакъв ефект. Нямало кои да пише статиите и да дава снимки, а в същото време форума прелива от инфо за почти всяко събитие с АТВ.
                Пишете и Вие, може пък като повече пишем да ни обърнат внимание!

Коментар

Привет!

С голямо внимание изчетох темата и мисля, че сте напълно прави... Обещавам да се ангажирам с проблема и да засилим присъствието на четириколките при нас. Лично ме е срам, щото и аз съм малко атв-ист...
                  В тази връзка, както писах и на Десо в лс, ще се радвам да ни сътрудничите (даже от него ще чакам репорт. за АТВ Челъндж сега), да ни давате по някой жокер за какво точно да пишем и т.н. С материал, искам да стартирам още в този брой, така че кажете какъв да е той тук, в тази тема... Аз също ще разгледам какво мога да пусна...

Коментар

Ами аз ти отговорих в л.с. защото първо там го видях, с теб може би ще "пробием". Така или иначе съм на почети всяко състезание с АТВ и съм запознат с повечето развръзки, та нищо не ми пречи да оделя една две снимки и да драсна няколко реда за инфо. Определено АТВ феновете какъвто съм и аз ще се зарадваме на обърнато внимание.

пп Още една забележка! - досега репортажите ако ги е имало са страшно малки и доста кратки. Надявам се да не е заради място в списанието, а заради липса на инфо. Мисля че на всеки брои е нормално да има 1 или 2 страници и за АТВ-тата!

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                      Ами аз ти отговорих в л.с. защото първо там го видях, с теб може би ще "пробием". Така или иначе съм на почети всяко състезание с АТВ и съм запознат с повечето развръзки, та нищо не ми пречи да оделя една две снимки и да драсна няколко реда за инфо. Определено АТВ феновете какъвто съм и аз ще се зарадваме на обърнато внимание.

пп Още една забележка! - досега репортажите ако ги е имало са страшно малки и доста кратки. Надявам се да не е заради място в списанието, а заради липса на инфо. Мисля че на всеки брои е нормално да има 1 или 2 страници и за АТВ-тата!
                      +1
                      Eдна две странички са изключително малко, но все пак е нещо. Редовен читател съм на списанието и съм му фен..... може би защото няма аналог Трябва доста да се постараете за да ме задържите като читател..... Вярвам във вас, не ни разочаровайте
                      0887 246718

Коментар

успех момчета ако мога да помагам с нещо, насеща съм. Статиите които съм чел досега, най-вече за мото състезания са малко сухарски, този стана първи този втори и толкова. Малко повече любопитни факти и приключенски дух биха били на място. Идва ми и идеята освен репортажи от състезания може да има такива от преходи и разходки, както ги првим тук /примерно желаещите изпфащат снимков материал и коментари по снимките до оределена дата/ редкторите избират историята която най- много им харесва и я публикуват в следвщия брой. Всеки би се радвал да се види как кара на страниците на сисанието. Така ще се засили и интереса към списанието, най-малко всеки който е карал на тези разходки ще си го купи за него и за приятели.
                        Последно редактирано от Desislav Cekov; 02-10-09, 10:28.

Коментар

Всичко е добре като диея, но трябва да имате предвид, че имаме известни ограничения откъм обема. Ще направим каквото можем...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                            Привет!

С голямо внимание изчетох темата и мисля, че сте напълно прави... Обещавам да се ангажирам с проблема и да засилим присъствието на четириколките при нас. Лично ме е срам, щото и аз съм малко атв-ист...
                            В тази връзка, както писах и на Десо в лс, ще се радвам да ни сътрудничите (даже от него ще чакам репорт. за АТВ Челъндж сега), да ни давате по някой жокер за какво точно да пишем и т.н. С материал, искам да стартирам още в този брой, така че кажете какъв да е той тук, в тази тема... Аз също ще разгледам какво мога да пусна...
                            Адмирации за вниманието което ни обърнахте izo4x4
                            [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

И аз съм редовен читател на списанието(купувам си го за да вида някое атв)Първото ми списание което купих беше преди няколко години и в него имаше много интересна статия за ltr450.Мисля ,че 2-3 страници със снимки и инфо за модела.Може и сега да правите нещо подобно Във систематизираната информация има доста инфо за моделите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X