Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Списание с ATV-та ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Списание с ATV-та ?

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
    И аз съм редовен читател на списанието(купувам си го за да вида някое атв)Първото ми списание което купих беше преди няколко години и в него имаше много интересна статия за ltr450.Мисля ,че 2-3 страници със снимки и инфо за модела.Може и сега да правите нещо подобно Във систематизираната информация има доста инфо за моделите
    Аз съм същия . И аз си го купувам за да видя някое атв . Моторите ХИЧ не ме влекат , а пък при джипките и те така ама има по някоя атрактивна снимка . Та така да на атв-тата никакво внимание не се обръща . Ако мога да помогна с нещо и аз съм насреща .
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

http://quad.tv/

Абонирай се.

Коментар

Това и аз го видях , обаче става въпрос за български списания .
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Български списания за АТВ-та май няма. Само 2-3 станици в ОФРОУД, които са краийно недостатъчни.

Знам 3-4 немски списания, които са само за АТВ и се надявам скоро да почнат да излизат ив България. Ще разгледам и ще ви кажа какво съм намерил.

Коментар

Аз с Немския не съм много на "ти" Аз се надявах хората от списанието да направят нещо по въпроса , но уви ...
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
              Аз с Немския не съм много на "ти" Аз се надявах хората от списанието да направят нещо по въпроса , но уви ...
              Абе, ще измислим нещо с немския важното е да имаме редовна информация, ревюта, сравнения и информация за разходки и събития, както е за джиповете и моторите. Ще си дойде всичко на мястото - не се притеснявай!

Коментар

Както вече дадох заявка, в ноемврийския брой на списание OFF-road BG ще има много ATV-та. Грубо 15 страници. И тенденцията е да има повечко материали във всеки брой оттук нататък.

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                  Както вече дадох заявка, в ноемврийския брой на списание OFF-road BG ще има много ATV-та. Грубо 15 страници. И тенденцията е да има повечко материали във всеки брой оттук нататък.
                  дано да има повече информация - ще го следим

Коментар

Както вече обещах, започваме да обръщаме повече (заслужено) внимание на ATV-тата.

Ето новия брой за пример, където почваме още от корицата:

И грубо казано 15 страници, посветени на четириколките...
                    Пак да напомня, пишете какво да слагаме за ATV, ако имате и някакви сообствени материали, са добре дошли.

Коментар

Относно материалите за АТВ - според мен, освен информация за нови модели и модификации на АТВ, би било добре да има и ревюта на предимства и недостатъци на по-стари модели, които са се утвърдили вече на пазара, като КФХ 700, ГРИЗЛИТА и т.н. Представяне на маршрути също би било добре. Това го могат да го предлагат и читатели, като читателска рубрика. Дано все повече да има за АТВ-тата по списанията.

Коментар

Аз пък предлагам всеки да пуска снимки от различни разходки да ги коментира и да се побликуват в списанието . Естествено най-интересните . Пък може и в тази тема да се пише всичко което се предлага относно атв-тата в списанието ?
                        08седем9010З60
                        MAKE RALLY NOT WAR
                        Confidence in Motion

Коментар

Определено обърнете внимание на състезанията по света и у нас - ще е интересно кои модели са предпочитани и най-използвани.
                          Най-нови тенденции - наскоро пуснаха 1000 кубиково АТВ.
                          Няма да е лошо да направите няколко интервюта със собственици на АТВ-та които малко или много са се доказали като състезатели или АТВисти и да ги питате разни въпроси как са стигнали до това ниво и така нататък да разкажат за машината си темподобни(кое за какво е) ...
                          Идея е също и да се отделя на 2-3 броя по 1-2 страници за един модел АТВ и там да има абсолютно всичко за него ... тук от форума може да изкарате доста информация...не всеки е читател тук и може и да се научат много нови неща
                          Няма кал - Няма кеф !!!
                          Suzuki Samurai LJ410 1984
                          Suzuki LTZ400 2008
                          Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

днес си взех броя и много ми хареса, надявам се да има успех за да може да продължавате в този дух така със сигурност ще привлечете повече хора към спорта

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                              днес си взех броя и много ми хареса, надявам се да има успех за да може да продължавате в този дух така със сигурност ще привлечете повече хора към спорта
                              Aко не беше ти сигурно щях да чакам още един месец да тръгна да го търся пък сега знам , че е излязъл . И според мен ще привлече доста хора ... сега иде и SNOW ATV CHALLENGE CUP . Според мен ще е добре и той да се отрази в списанието (естествено ако има и каране , защото като гледам само яденето гласят ) .
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

И според мен идеята е много добра . Аз редовно си купувам списанието , но само за да видя атв-тата . Сега със сигурност ще се купува много повече и ще има повече почитатели на спорта .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X