Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Списание с ATV-та ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Списание с ATV-та ?

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
    Aко не беше ти сигурно щях да чакам още един месец да тръгна да го търся пък сега знам , че е излязъл . И според мен ще привлече доста хора ... сега иде и SNOW ATV CHALLENGE CUP . Според мен ще е добре и той да се отрази в списанието (естествено ако има и каране , защото като гледам само яденето гласят ) .
    Ще се отрази! И карането, и яденето

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
      Ще се отрази! И карането, и яденето
      Преди малко си купих новия брой и е наистина уникален Ако продължавате така и със следващите издания списанието ще има огромен успех !

Edit : Има ли някакъв начин да се слага и по един плакат от едната страна с атв от другата с джип или кросов мотор , дори и цената да се дигне с 50ст - 1 лв ?
      Последно редактирано от Preslav Peychev; 17-11-09, 18:00.
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
        Преди малко си купих новия брой и е наистина уникален Ако продължавате така и със следващите издания списанието ще има огромен успех !

Edit : Има ли някакъв начин да се слага и по един плакат от едната страна с атв от другата с джип или кросов мотор , дори и цената да се дигне с 50ст - 1 лв ?
        1. Мерси, мерси
        2. Ми с плаката ще е нужно оскъпяване, което пазарът не търпи в момента (криза...)
        3. Напролет очаквайте цяла колекция плакати с джипове и атв, като отделен продукт на пазара.

Коментар

Днес и аз си купих списанието Направо е супер Продължавайте в същия дух

Коментар

Списанието няма равно... В Милано се е провело някакво огромно изложение с атвта и мотори, абе въобще офф роад.Отразено е във форума за атв
            П.с Не съм давал линк за нищо, не мисля, че нарушавам правилата...
            Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

и аз си купих днес списанието - наистина има повече информация за атв, което само ме радва. браво, че се заслушали и в нашето мнение. само така!

Коментар

Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнение
                Списанието няма равно... В Милано се е провело някакво огромно изложение с атвта и мотори, абе въобще офф роад.Отразено е във форума за атв
                П.с Не съм давал линк за нищо, не мисля, че нарушавам правилата...
                Имаме поне 5 репортера от там - това е най-голямото мотоизложение в Европа,а в последните години и за ATV...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                  Имаме поне 5 репортера от там - това е най-голямото мотоизложение в Европа,а в последните години и за ATV...
                  Може би прекалявам със спама за което съжелявам , обаче просто неможак да се здържа Благодаря за това , че изпълнихте молбата ми , (и не само моя ... просто подхвърлих идеята ) Вие и вашият екип ! Ако ние - феновете можем да помогнем с нещо - няма проблем . (макар , че се съмнявам , че някой от нас може да помогне с нещо )
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Не е спам... И не се съмнявай, че феновете не могат да помогнат, тъй като ние стартирахме списанието точно като такива...

Коментар

Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнение
                      ...В Милано се е провело някакво огромно изложение с атвта и мотори, абе въобще офф роад.
                      И нашия форум имаше представител в лицето на Мариела Христова и репортажа е тук

Коментар

Тук е мястото да благодаря на г-н Христов и г-н Иванов за уникалните снимки от ATV Challenge!

Коментар

Нещо закъснях с копуването на този брой , но нищо ... календара и от двете страни е супер (особено от едната ) Малко е спам това което пиша , но не се здържах да не коментирам този уникален брой
                          08седем9010З60
                          MAKE RALLY NOT WAR
                          Confidence in Motion

Коментар

Още едно списание за мотори и АТВ се появи на пазара и вече има трето издание
                            В този брой има обширна статия със снимки за АТВ Шампионатите през 2010 година...

Коментар

Тези от Крейзи фокс май са най-голямата работа в България.

Коментар

Привет,
                                Подготвяме ново издание под шапката на списание OFF-road BG - 100% ATV
                                Изданието ще следва логиката на друг наш проект : България 4х4, или казано иначе, ще се опита да представи продаваните на българския пазар четириколки, UTV и бъгита.
                                По азбучен ред (латинска азбука) ще бъдат изброени марките и техните модели, всеки със снимка и кратка техническа информация. В края на изданието ще се публикуват актуални ценови листи, предоставени от дилърите. Информация ще бъде публикувана и за възможностите за наем на АТВ, организирани мероприятия, трасета и състезания. В началото ще има кратка ретроспекция на пазара, история на АТВ, основни понятия и др.
                                Моля всички вносители да се свържат с мен на 0896 833 822 или мейл hristomir@offroadbg.net.
                                В тази тема приемам мнения и препоръки относно изданието 100% ATV, което ще е на пазара в края на април.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X