Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да яхнеш "морков"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да яхнеш "морков"

Първоначално публикуван от gosho_hubavene6 Преглед на мнение
    Във ралито. Доказано на DAKAR
    На Дакар само пластиките са от Раптор Я има 20% от оригиналния му вид я не, иначе нема по сбъркано направена машина ни е за крос ни е за ендуро, а за рали рейдовете мисля че по горе го написах.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
      На Дакар само пластиките са от Раптор Я има 20% от оригиналния му вид я не, иначе нема по сбъркано направена машина ни е за крос ни е за ендуро, а за рали рейдовете мисля че по горе го написах.

Е то не е само раптора, всички са така там
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Да де ама забравяте ,че основния пазар е САЩ а там има и друг тим каране - пустинно, където обикновенно карат много тунинговани машини откъм двигател и обикновеннорулират или са баншита с китове за по 400-500 кубика или раптори с китове за по 800. Прост факт ,че от 700 кубика може да изкараш повече коне и въртящ момент от 500 кубика. Съществува и дуго каране - Fast trail където обиновенно се кара по по равни пътеки и мека почва с голяма скорост. Това, че е неподходящ за тукашните карания не прави раптора лошо АТВ. КТМ-ма определено е много добър избор , честито колега, от кратките ми впечатления с КТМ мога да кажа ,че определено е по добър от моя раптор 2006 особено в окачването.

А иначе всеки който ми твърди ,че кроса е еднообразен, явно не кара крос а преминаване през бабуни и трапци и завиване. Малко са тези които карат истински АТВ крос в БГ да не кажа 3-4ма.
        It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнение
          А иначе всеки който ми твърди ,че кроса е еднообразен, явно не кара крос а преминаване през бабуни и трапци и завиване. Малко са тези които карат истински АТВ крос в БГ да не кажа 3-4ма.
          Аз съм само раз/.../одкаджия и освен от хапка и пийка сред природата от друго не разбирам. Гледал съм мото и атв крос състезания и на тази база съм си изградил мнение. Ако Вие сте по-запознат с АТВ крос моля Ви да отворите отделна тема и аз с удоволствие ще я прочета. Там надявам се ще обясните на достъпен за незапознатите с "истински АТВ крос" какво включва тази дисциплина.

Предварително БЛАГОДАРЯ!
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Опознай КТМ-а си за да го обикнеш:

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Аз съм само раз/.../одкаджия и освен от хапка и пийка сред природата от друго не разбирам. Гледал съм мото и атв крос състезания и на тази база съм си изградил мнение. Ако Вие сте по-запознат с АТВ крос моля Ви да отворите отделна тема и аз с удоволствие ще я прочета. Там надявам се ще обясните на достъпен за незапознатите с "истински АТВ крос" какво включва тази дисциплина.

Предварително БЛАГОДАРЯ!
              Не е нужно да се отнасяш с ирония и да се обръщаш на Вие, и не е нужна цяла тема. Тука вече има състезания запиши се на едно, пробвай да следваш първия и ше му "омръзне" на дроба ти да ти дава
              въздух много преди на тебе да ти е омръзнало. Малко от тия дето са погледали имат представа за какво физическо натоварване става въпрос.И аз не съм следващия Рики Кармайкъл ,но имам някаква представа, така ,че нищо не пречи ако не ти е много еднообразно да покараме някой път. Както и да е съжалявам ,че изкривихме темата да ти е честита машинката, но мразя да се отнасят на бъзик с думите ми
              It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Колега, не се познаваме и затова използвам второ лице, мн. число, а пък моят бял дроб си ми дава достатъчно кислород, като се разхождам из горите.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...979#post862979

А черният ми дроб все още успява да преработи алкохола, с който го заливам, за стомаха, червцата и меките ми задни части как се справят, да Ви обяснявам ли?

П.П и в моят пост не се базикам, всеки си има различни интереси.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнение

Не е нужно да се отнасяш с ирония и да се обръщаш на Вие, и не е нужна цяла тема. Тука вече има състезания запиши се на едно, пробвай да следваш първия и ше му "омръзне" на дроба ти да ти дава
                  въздух много преди на тебе да ти е омръзнало. Малко от тия дето са погледали имат представа за какво физическо натоварване става въпрос.И аз не съм следващия Рики Кармайкъл ,но имам някаква представа, така ,че нищо не пречи ако не ти е много еднообразно да покараме някой път. Както и да е съжалявам ,че изкривихме темата да ти е честита машинката, но мразя да се отнасят на бъзик с думите ми
                  Аз не видях ирония никъде? Защо просто не каза едно честито, 100 приказки наприказва хора, бъдете хора преди всичко..! Честито Светльо! Надявам се скоро и с теб да направиме едно преходче

Коментар

ами малко започна да става не като да му честитим а обратното,но да не забравяме че сме българи то ни е вродено.от мен да ти е честито

Коментар

Нямаше да има интерес в цялата тема ако нямаше коментари,съвети и разни караници тук таме...щеше да се изгуби смисъла ако повтаряхме всички като ботове:Да ти е честито!
                      Дано се радваш на ктм-а нямам опит с такава машина ,но се надявам да кажеш впечатленията си и какво представлява Sx-то
                      [B]Honda 450R
                      Kawasaki 450R -продава се!
                      Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
                        ....
                        Дано се радваш на ктм-а нямам опит с такава машина ,но се надявам да кажеш впечатленията си и какво представлява Sx-то
                        Ами това е рейсинговия вариант, типичното лагерна количка в 2 разновидности 450 и 505, а XC е пикник-разходкаджийското издание на КТМ.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Ами това е рейсинговия вариант, типичното лагерна количка в 2 разновидности 450 и 505, а XC е пикник-разходкаджийското издание на КТМ.

Не съм съгласен с теб!
                          SX - мотокрос версията, двувалов двигател и по широк разкрач.
                          XC - GNCC версията, по нашему казано ендуро, има задна скорост, по силен в ниските и по тесен разкрач.
                          И двете модификации са предвидени за конкретни състезания и се използват за такива!!!

Коментар

Генчев аре и аз да те коригирам че гледам че шефа те е захапал и да не остана по назад, за това къде си го взел определено не става и аз се прекарах нито има къде да си качнеш бирата камо ли пържолите таке че определено не ни върши работа по основните направления, за всичко останало машинката си е цар.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Генчев аре и аз да те коригирам че гледам че шефа те е захапал и да не остана по назад, за това къде си го взел определено не става и аз се прекарах нито има къде да си качнеш бирата камо ли пържолите таке че определено не ни върши работа по основните направления, за всичко останало машинката си е цар.
                              сега като каза за бирата се сетих за Г-н Генчев дето беше казал от кой отбор е в един пост...
                              [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Вярно е ама като си карах тракторчето или бирата се стопляше, или някой по-бърз изяждаше мръвките. Та за това мислих, струвах и най-накрая яхнах дър... МОРКОВЧЕТО.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X