Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да яхнеш "морков"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да яхнеш "морков"

След като твърдо бях решен следващата ми машина да е 4х2 и с ръчни скорости дълго кол ... ебание между Раптор 700 и КТМ 525 ХС, най-накрая яхнах моркова.

Отнесох го директно от националния събор на Off road-Bulgaria.com

Изкарах го за начало на полянката на село за 10-20 мин, после с един приятел са около час-час и 30 мин. го покарах в горите над Търговище и ето ме цъфнах на еднуро кръга във В. Търново да му правя разработка.
    И даже някой /miki64/ ме е снимал на разходката.

Поръчах разни нещица и сега ги очаквам да ги пратят.
    За сега още опознавам морковчето и като насъбера информация ще допълвам темата.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

До: Да яхнеш "морков"

Супер морковче Според мен си направил правилния избор
    Много безаварийни километри с него и да те слуша.
    KTM 300 2T '96 :twisted:
    KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Супер изглежда атв-то,чакаме с нетътрпение коментари и впечатления по "моркова"
      [B]Honda 450R
      Kawasaki 450R -продава се!
      Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Браво бе Генчев, гледам осъзнал си се. Кво стана с Ренегада, сега какви обяснения ще даваш на Христов не искам да те мисля.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Евала, Светльо да ти е сладко!
          Нали знаеш, каквото и АТВ да яхнеш, само го красиш
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Честито колега.. Ready to RACE !
            OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Все пак се спря и според мен на правилното АТВ. Мисля че за това което си го взел няма по добро. Със много здраве да си го караш и много да те радва още една година, че догодина май junior Генчев ще кара с него! Безаварийно!

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                Браво бе Генчев, гледам осъзнал си се. Кво стана с Ренегада, сега какви обяснения ще даваш на Христов не искам да те мисля.
                Ейййй, как го нареждате човека... За не ви е гадно само на вас, сега и Генчев да я мисли лагерната количка
                Те хората вече ги продават и си купуват поредния експеримент докато стигнат до истината - Can-Am
                На Генчев даже ще му ходи. може да го кръсти Am-Am
                Безаварийно от мен и го пази, че после лесно да го продадеш

Коментар

Благодаря Ви ПРИЯТЕЛИ!

За да не цитирам постовете Ви, ще отговоря на кратко. Надявам се да ми доставя удоволствие и положителни емоции. До сега само кавасакито на сина ми се е оказало по-чупливо и скъпо за поддръжка. Дано КТМ-а повече да го яхам и по-рядко да влиза в бокса. Погледнах и DS 450 2010, но т.к. няма задна ск. бързо се отказах. А каквото и АТВ да взема, полагам грижи за него, така че Христов да си мисли за ренегада как да го продава.

Днес говорих с представителя за Бг и ме успокои, че утре ще получа поръчаните нещица и до края на седмицата ще го накича.

Много неща му липсват на моркова, като стойка за чаши, скара за притопляне на пържолите, извод за запалка/кафеварка и др.
                  Та за сега ще се огранича само с язденето на морковчето...

А Някой ако знае да напише какво е най-ценното, което получаваш с покупката на КТМ.

Очаквам отговорите Ви.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

[
                    А Някой ако знае да напише какво е най-ценното, което получаваш с покупката на КТМ.

Очаквам отговорите Ви.[/QUOTE]

С покупката на КТМ получаваш-поне ние даваме много готина чантичка-фирмена на КТМ в която да събираш болтовете които изпаднат и лепилце за да ги завиеш обратно
                    crazyfox.bg@gmail.com

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      След като твърдо бях решен следващата ми машина да е 4х2 и с ръчни скорости дълго кол ... ебание между Раптор 700 и КТМ 525 ХС, най-накрая яхнах моркова.
                      Отново си направил грешен избор

Коментар

Не го шашкайте човека, да те успокоим модела от 2008г. и следващите от 2009 и 2010г. са с различни болтове и в доста голяма степен това е излекувано, но лепило си требва почти навсякъде разтураш, мажеш и събираш, а и грес ако не те мързи свали гумените маншони на шарнирите и ги напълни яко с водоустойчива грес инак след 3-4 месеца си за нови.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          .................................................

Очаквам отговорите Ви.

ДВИГАТЕЛА!!!
                          Стига да се научиш, да го използваш, че след тези центрофуги, на които се возиш напоследък, сега тепърва, ще се учиш да караш!!!
                          Eвгени Филчев
                          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                            ДВИГАТЕЛА!!!
                            +1
                            Двигателя е шест ама много лопа, нема толкова тракащо-гърмящ двигател като свикне на патърдията нема да му обръща внимание, сега е още нов ама като се поутпусне ела гледай кво става. Иначе арчи малко и ако половината бензин не отиваше в ауспуха за гърмежи щеше да арчи още по малко

Коментар

Честито,Честито,Генчев със здраве да си го разтриваш и поддържаш ,защото като се разработи Ванката ще раздава яката газ.
                              sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X