Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да яхнеш "морков"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да яхнеш "морков"

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
    +1
    Двигателя е шест ама много лопа, нема толкова тракащо-гърмящ двигател като свикне на патърдията нема да му обръща внимание, сега е още нов ама като се поутпусне ела гледай кво става. Иначе арчи малко и ако половината бензин не отиваше в ауспуха за гърмежи щеше да арчи още по малко

Абе, те и на коча м..., се клатят, ама не падат
    Последно редактирано от Димо; 16-09-09, 14:38.
    Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Moe мнение, карал и Раптор и КТМ-а + още куп други модели че за hard ендуро по добър модел от XC няма. Редица са +овете на този модел.

Коментар

Абе убиец си е моркова. Колкото по тропа и хлопа, толкова по добре, щото ако замлъкне, нещо се е счупило...
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
          Абе убиец си е моркова. Колкото по тропа и хлопа, толкова по добре, щото ако замлъкне, нещо се е счупило...

Дааа, така си е. Ако една Yamaha започне така да клопа значи нещата са на зле. Всичко ненормално за другите мотори за КТМ е логично и нормално.

Коментар

Първоначално публикуван от ники крейзи фокс Преглед на мнение

С покупката на КТМ получаваш-поне ние даваме много готина чантичка-фирмена на КТМ в която да събираш болтовете които изпаднат и лепилце за да ги завиеш обратно
            Получих си чантичката и е твърде голяма може много неща да събере и дори пише на нея: "Реди ту рейс", което на нашенски означава: "Сготвен си за рейса/автобуса"

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
            Отново си направил грешен избор
            А кой е верният избор за 4х2 АТВ задължително със задна ск. според теб?

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
            ДВИГАТЕЛА!!!
            Стига да се научиш, да го използваш, че след тези центрофуги, на които се возиш напоследък, сега тепърва, ще се учиш да караш!!!
            И кои са тези центрофуги? Знам какво съм карал, но не ми е ясно какво влагаш в "центрофуги"?

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
            Абе, те и на коча м..., се клатят, ама не падат
            Я какъв личен опит... Сещам се за звуците, които издават каретата на полариса ... и ехото в изпразнения джоб на собствениците им...

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            +1
            Двигателя е шест ама много лопа, нема толкова тракащо-гърмящ двигател като свикне на патърдията нема да му обръща внимание, сега е още нов ама като се поутпусне ела гледай кво става. Иначе арчи малко и ако половината бензин не отиваше в ауспуха за гърмежи щеше да арчи още по малко
            Вярно е, че много киха в ауспуха и дори си мисля, че отнякъде взема въздух генерацията.

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
            Честито,Честито,Генчев със здраве да си го разтриваш и поддържаш ,защото като се разработи Ванката ще раздава яката газ.
            Ванката ще почака доста. И освен това не съм убеден в предимствата на моркова пред зелените черепи, освен клиренса до момента. Бъдещето ще покаже и дано с морковчето да не гризна дръвчето /да не се троши, че КФХ е много чуплив/.

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
            Дааа, така си е. Ако една Yamaha започне така да клопа значи нещата са на зле. Всичко ненормално за другите мотори за КТМ е логично и нормално.
            Явно ще трябва да свикна. Аз си мислех, че още е съвсем ново, затова дрънчи и вибрира.

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
            Moe мнение, карал и Раптор и КТМ-а + още куп други модели че за hard ендуро по добър модел от XC няма. Редица са +овете на този модел.
            То моето ендуро е по-софт, нещо като младши джуниър в пенсия.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              А кой е верният избор за 4х2 АТВ задължително със задна ск. според теб?
              КТМа е нервен мотор,а на теб не ти трябва такъв.
              КТМа иска по-голяма подръжка,а вие не обичате много това.
              Може би Раптора щеше да е по-добре.

Коментар

Честито! като за начало..
                Не съм пристрастен към марки, отбори, религии, партии тн.. но просто е факт че за момента няма конкурентна машина на ХС-то.
                Минах от КФХ700 на Раптор700 а от 2-3 месеца съм с ХС и досега не съм се забавлявал толко на 4 колела.
                Няма и смисъл от сравнение с други машини за на нашия терен, па до година две пак ще говориме..

Поздрави!

Коментар

Аз по голямо ла**о от раптора не съм виждал. Всъщност той за какво ли е направен?!? Не че хваля моркова, но раптора специално не виждам с какво може да превъзхожда ХС-то или всяко едно друго японско атв. Некво безмислено такова...
                  Последно редактирано от Краси Грудев; 16-09-09, 20:41.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Честито колега
                    И аз смятам че по-добрия вариант/да не кажа и най-добрия/ засега е КТМ пред какъвто и да е било Раптор
                    Ако имах тази дилема моркова без да се замисля
                    SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение

И кои са тези центрофуги? Знам какво съм карал, но не ми е ясно какво влагаш в "центрофуги"?

Я какъв личен опит... Сещам се за звуците, които издават каретата на полариса ... и ехото в изпразнения джоб на собствениците им...

По първото говоря за автоматиците, второто ми е такова и знам какво може и колко не може!

Още не съм чувал карета да дрънкат!
                      Eвгени Филчев

Коментар

първо честито и с здраве и кеф да си го караш
                        Каквото и да си говорим КТМ е един много добър избор, и едно от най добрите в този клас, каквото и да си говорим новата ямаха yfz 450 r тепърва стъпва на бг пазара и очакванията са доста високи, ще видим кой модел ще надделее

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                          първо честито и с здраве и кеф да си го караш
                          Каквото и да си говорим КТМ е един много добър избор, и едно от най добрите в този клас, каквото и да си говорим новата ямаха yfz 450 r тепърва стъпва на бг пазара и очакванията са доста високи, ще видим кой модел ще надделее
                          Тествали сме ги и двете,новата R-ка определено е по-добра от SX-a.

Коментар

Абе той Генчев, си е купил вече АТВ-то, сега май ни провукира, за да дадем повече плюсове(за да има оправдание, за пред себе си, за добрия избор), за този модел, пък вие, за някакви ямахи говорите
                            Eвгени Филчев

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                              Тествали сме ги и двете,новата R-ка определено е по-добра от SX-a.
                              Ники, даже търсих и разпитвах за допълнителен кит за задна ск.

Кроса не ме кефи, защото е еднообразен /мога да направя само опознавателна обиколка на крос писта/, обичам да се разхождам из гората, да се навирам в дерета без изход и задна ск. ми е много нужна.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
                                Аз по голямо ла**о от раптора не съм виждал. Всъщност той за какво ли е направен?!? Не че хваля моркова, но раптора специално не виждам с какво може да превъзхожда ХС-то или всяко едно друго японско атв. Некво безмислено такова...

Във ралито. Доказано на DAKAR
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X