Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прогонване на змии от дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Прогонване на змии от дома

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    Трябва да ги направиме защитен вид. Нещо Бриджит Бърдо да поканиш, да ти ги спаси...
    Тая много дърта, бе...не може ли поне Бритни Спиърс

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      Тая много дърта, бе...не може ли поне Бритни Спиърс
      Можи и Анджелинчето. Ама трябва да си говориш с нея
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Е па вие станахте много важни с тея таралежаци! ББ/не бат Бойко/ , Бритни Спиърс и не знам си кой още ви се е дощяло, ами ей тъй случайно "Оскари" не щете ли бре?! Хаирсъзи такива! Я са вземайте в ръце и почвайте да ръчкатте за змии , какво ми са ошумолявате само!

Коментар

Ми, ка'т няма скунксове по нашите земи
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Е па вие станахте много важни с тея таралежаци! ББ/не бат Бойко/ , Бритни Спиърс и не знам си кой още ви се е дощяло, ами ей тъй случайно "Оскари" не щете ли бре?! Хаирсъзи такива! Я са вземайте в ръце и почвайте да ръчкатте за змии , какво ми са ошумолявате само!
            Чек сега...ние змиите си ги ръчкаме дека си требе, ма таралежи нема...изедоха ги гладниците. Викат криза имало, това-онова....кашкавал не ядат, кренвирши, таралежи искали. В кренвиршите имало соя....кат не щат да ядат соя, да ядат......

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
              Ми, ка'т няма скунксове по нашите земи
              Спокойно, има порове

Коментар

Те тия порове ми изядаха пилетата.А иначе змията има много вкусно бяло месо, ама глобата за убита змия била 500лв.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                0887770735

Коментар

Убита от таралеж брои ли се? Щото ако заселиш таралежи в обиталищата на змиите си е преднамерено убийство. Може би за да се отърве човек от змиите, трябва просто да ги излови и да ги пусне далеко от имота си...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                    Убита от таралеж брои ли се? Щото ако заселиш таралежи в обиталищата на змиите си е преднамерено убийство. Може би за да се отърве човек от змиите, трябва просто да ги излови и да ги пусне далеко от имота си...
                    Тва е все едно да се опитам изгоня мадамите, дето ми налитат като мухи на мед. Хващаш, изхвърляш,а те идват все повече и повече..
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    0887770735

Коментар

И к'фо трепеш ги със секс?

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                        И к'фо трепеш ги със секс?
                        Ми кво друго ми остава. Мали-й,оспамихме на човеко темата. Ше земе да ни поверва и ще натисне змиите на секс.
                        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                          ....змията има много вкусно бяло месо, ама глобата за убита змия била 500лв.
                          Гледай да изглежда като нещастен случай
                          - Помислих я за водно съединение, гражданино следовател и си резнах едно парче
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            Гледай да изглежда като нещастен случай
                            - Помислих я за водно съединение, гражданино следовател и си резнах едно парче
                            ...като тук...
                            Прикачени файлове

Коментар

Малко да съживя темата, че имам развитие
                              Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                              Майтапа настрана, ама на мен наистина ми трябват няколко таралежа .........
                              И понеже никой не успя да ми хване, та днес докато си карах, близо до вилата гледам на пътя един Ежко бежко, спирам, дръж и хоп в багажника . Пуснах го на двора, той след две минути започна да се разхожда все едно си е у тях.

Поослуша се още една две минути и се завря ей тук

"Умният" Дратхар скочи след него, ама бързо се върна скимтейки като попарен. Дано си е взел урок и не го закача повече

А сега кажете от кой вид е Хънтъра, Влади и който още е наясно да казва какво да направя, за да му е добре на животинчето? Да му давам ли нещо за ядене и какво? В тоя храст добре ли му е да живее или да му равя колиба? Ааааа и още нещо, как се познава дали е мъжки или женски , че детето пита, не за друго
                              Търся още, та да не му е скучно
                              Чакам съвети
                              Последно редактирано от Peppy; 30-05-09, 20:02.
                              LZ1PER

Коментар

Нощно животинче е. Ако се почувстват застрашени се свиват на кълбо, като по този начин се защитават от потенциални врагове чрез своите бодли. Могат да плуват, да се катерят по стени и да бягат. За жилище може да им послужи някоя изоставена дупка, но също така си строят сами квартира. Обикновено дупката, която си изравят, се намира на 20 см в земята.Хранят се със дъждовни червеи,бръмбари,жаби,птичи яйца,също обичат плодове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X