Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тежести за фитнес

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тежести за фитнес

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Еднокилограмова консерва домати, запълнена с бетон - по-малко от два кг. Не става с бетон!
    Хм, значи правилно съм предположил, че с лоста (метална тръба) тежат 40-на кила. Лекичка е, айде ще си я оставя, като позаякна да си правя загрявки за бицепси с нея.

Коментар

Можеш и спирачни дискове от коли/бусове/камиони да ползваш, тамън ще са с еднаква тежест и ще си гласиш по-точно колко кила искаш да дигаш, според зависи големината на дисковете Само трябва да се направи една втулка от някакво дървено трупче за да лягат добре дисковете на тръбата/лоста.
      Моите снимки...
      https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
      https://500px.com/ivankoo

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanko Преглед на мнение
        Можеш и спирачни дискове от коли/бусове/камиони да ползваш, тамън ще са с еднаква тежест и ще си гласиш по-точно колко кила искаш да дигаш, според зависи големината на дисковете Само трябва да се направи една втулка от някакво дървено трупче за да лягат добре дисковете на тръбата/лоста.
        Да, наскоро се изумих колко тежи 1 заден на диското.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
          Да, наскоро се изумих колко тежи 1 заден на диското.
          Сега остава някой да каже горе-долу колко тежи спирачен диск или маховик от някаква кола, и каква цена им искат по моргите. Да не се окаже, че 3 лв. на кило щанга от МЕТРО е по-на далавера.

Коментар

Първоначално публикуван от solenoid Преглед на мнение
            Сега остава някой да каже горе-долу колко тежи спирачен диск или маховик от някаква кола, и каква цена им искат по моргите. Да не се окаже, че 3 лв. на кило щанга от МЕТРО е по-на далавера.

Със сигурност,на Метро ще е по-ефтино!
            Ако намериш на отпадъци,ще си най на далавера....

Коментар

Ами утре ще премеря моя маховик кадето го смених на моята кола (направо го бях поцепил и посинил цялия) и ще ти кажа точно колко тежи, иначе беше около 10кг. май. А за дисковете незнам. То е и според зависи диаметъра на диска де
              Моите снимки...
              https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
              https://500px.com/ivankoo

Коментар

Мисля, че се сетих за едно евтино решение. Някъде 1.7 лв. се връзва на килограм. Метално е, лесно се прави и лесно се прави теглото с точност до грамове. Като го направя, ще го снимам.
                Хинт : "бобини" от тънка строителна арматура

Коментар

Мисля, че се сетих за едно евтино решение. Някъде 1.7 лв. се връзва на килограм. Метално е, лесно се прави и лесно се прави теглото с точност до грамове. Като го направя, ще го снимам.
                  Хинт : "бобини" от тънка строителна арматура
                  Човеко, някъде към 1,7 лева са тежестите в Метро....поне бяха преди няколко месеца и това е без да влагаш труд. Преди ти писах, провери ли колко са сега?

Коментар

Не съм проверявал лично, но в тази тема хора писаха, че струват 3 лв. на килограм някъде.
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=11

Коментар

Не съм проверявал лично, но в тази тема хора писаха, че струват 3 лв. на килограм някъде.
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=11
                      Не е възможн да са по 3 лева. Аз си купих около 60 кила тежести и два малки лоста за гири и все ми се върти в главата, че не дадох пвече от 120 лева общо.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                        Не е възможн да са по 3 лева. Аз си купих около 60 кила тежести и два малки лоста за гири и все ми се върти в главата, че не дадох пвече от 120 лева общо.
                        Явно е било доста отдавна,днес минах през Метро-диск 20 кг.,62лв. и стотинки,10 кг.,32 лв..Имаше дъмпели(ако така се пише)-15 кг 75лв.Само не загледах,дали са черни или хромирани.
                        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                          Явно е било доста отдавна,днес минах през Метро-диск 20 кг.,62лв. и стотинки,10 кг.,32 лв..Имаше дъмпели(ако така се пише)-15 кг 75лв.Само не загледах,дали са черни или хромирани.
                          Егати инфлацията. Преди година съм ги взимал моите, но онзи ден, след като написах поста разбрах, че изкупната цена на желязото на вторични суровини е станала 80 стотинки. Сигурно има връзка.

Коментар

За 35 лева ми дадоха дискове и оси, за производството - т.е. резервни части. Единственото, което е по-неприятно е че осите са с много ситна шарка и без ръкавици ръцете ти загрубяват много бързо - за 4-5-6 тренировки имаш мазоли и то стабилни по всички възглавнички на дланта. Теглото беше от порядъка на 2-3 кила за ос и по 3-5 кила за тежест - т.е. минимум по 9 и максимум по 19 кила за дъмбел. Лично аз съм доволен от тях. Стандартни гайки - с голямо фи разбира се - като за мостове например ставаха за да ги скрепиш в едно цяло (оси-те). Резултата е сравнително тясна и лека щанга от около 35-38 кила. Само за релеф!

Няма нищо удобно в тези прибори, освен цената. За мен по някое време взеха да стават или прекалено леки (13 кила) или прекалено тежки (19 кила).
                            Последно редактирано от господин никой; 03-06-08, 10:48. Причина: Добавка...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                              За 35 лева ми дадоха дискове и оси, за производството - т.е. резервни части. Единственото, което е по-неприятно е че осите са с много ситна шарка и без ръкавици ръцете ти загрубяват много бързо - за 4-5-6 тренировки имаш мазоли и то стабилни по всички възглавнички на дланта. Теглото беше от порядъка на 2-3 кила за ос и по 3-5 кила за тежест - т.е. минимум по 9 и максимум по 19 кила за дъмбел. Лично аз съм доволен от тях. Стандартни гайки - с голямо фи разбира се - като за мостове например ставаха за да ги скрепиш в едно цяло (оси-те). Резултата е сравнително тясна и лека щанга от около 35-38 кила. Само за релеф!

Няма нищо удобно в тези прибори, освен цената. За мен по някое време взеха да стават или прекалено леки (13 кила) или прекалено тежки (19 кила).
                              Ще ме прощаваш, ала нищо не разбрах..Какви дискове и оси, какви 35 лв. какво производство ? Останах с впечатление, че някой ти ги е направил по поръчка в цех за производство на резервни части ? Сега, ако кажеш къде е това да ида да ми направят...

Коментар

Една картинка от каменния фитнес клуб "Бедрок"
                                Легена е 10 кг., кофата 17 кг. Лоста е към 5 кг, сигурно. Вътре има спирала от арматура. Общо към 60 кг. - демек 180 лв. , ако бяха от мИтал.
                                За бицепси имам друго "изделие", но е много брутално и ме срам да го снимам.

Последно редактирано от solenoid; 10-06-08, 22:17. Причина: допъление

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X