Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тежести за фитнес

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тежести за фитнес

Те такова чудо не бях виждал. Ти ни върна в каменната ера.

Коментар

То това е нищо аз сам виждал от тротоарни плочки.Ма няма лошо нали тежи там е важното.

Коментар

Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнение
        То това е нищо аз сам виждал от тротоарни плочки.Ма няма лошо нали тежи там е важното.
        А, до идеята с плочките и аз съм стигал. Явно има някаква закономерност и в побърканите идеи. Виж ми първия пост.
        Носим 'сичко - т'ва вар, т'ва цимент, песък, тухли. Даже веднъж носих отговорност, баси..
        Иначе това е врменно решение. Нито е естетично, нито е хигиенично. Добре, че не съм в апартамент.
        Обаче ти зарежи, мишците растат добре под камИк.Едно време, юначагите дорде построят каменната крепост, неусетно са се превръщали в мистър "Олимпия". Колективен спорт - разбиване на крепостна порта посредством дънер от вековен дъб. Индивидуален - повдигане на женски джолани от разкрачен стоеж.
        Гиричките и дъмбелите са за нежните китки и дупетата по фитнес-залите. Истинския звяр бъхти с каменни топузи. След броени месеци блъскане в пещерата, превърташ тотално и ставаш същинксо "жуотно", еволюираш бързо назад до свирепо чудовище, истински брутален ТРОЛ, освирепяваш и почваш да поглъщаш хора. Мечките в гората начаса търтят да бягат през глава, щом надушат зловонното ти туловище. Phear the primal force !

Коментар

Първоначално публикуван от solenoid Преглед на мнение
          А, до идеята с плочките и аз съм стигал. Явно има някаква закономерност и в побърканите идеи. Виж ми първия пост.
          Носим 'сичко - т'ва вар, т'ва цимент, песък, тухли. Даже веднъж носих отговорност, баси..
          Иначе това е врменно решение. Нито е естетично, нито е хигиенично. Добре, че не съм в апартамент.
          Обаче ти зарежи, мишците растат добре под камИк.Едно време, юначагите дорде построят каменната крепост, неусетно са се превръщали в мистър "Олимпия". Колективен спорт - разбиване на крепостна порта посредством дънер от вековен дъб. Индивидуален - повдигане на женски джолани от разкрачен стоеж.
          Гиричките и дъмбелите са за нежните китки и дупетата по фитнес-залите. Истинския звяр бъхти с каменни топузи. След броени месеци блъскане в пещерата, превърташ тотално и ставаш същинксо "жуотно", еволюираш бързо назад до свирепо чудовище, истински брутален ТРОЛ, освирепяваш и почваш да поглъщаш хора. Мечките в гората начаса търтят да бягат през глава, щом надушат зловонното ти туловище. Phear the primal force !

То това с плочките го правеше един приятел ,но и при него беше за малко купи си от железо.Купи ги от един дядка навремето бил тренйор по бокс и ся беше разпродал 200кила железа.Пък аз тогава нещо сам изпуснал и не можах да хвана намалението.

Коментар

Незнам момчета и аз съм се запалил за тежести,че във фитнесите е голяма гъчканица.
            Тук в Метро Благоевград има само от хромираните тежести и са по 6 лв. за кг.
            Ако някой знае,къде има те черните тежести за по 3 лв./кг. да казва
            Няма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)

Коментар

Ето,че се появи изгодна оферта за тежести http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=38450 ,ако още се търси решение.
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Чета постовете нагоре и се смея с глас . Боже , до къде сме я докарали !
                ...ама понеже сме я докарали, ето и едно предложение от мене ( гледайки бетонните отливки в кофите) : има доста по-компактен метод - стари акомулатори под път и над път . Топенето е елементарно - с една пърлачка за прасе и битова бутилка пропан-бутан. Големината на формите ( респективно тежестите ) са по желание на човека с мускулите. По-евтино не виждам как ...
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

И бая отровно, от което еФтиното става от скъпо-прескъпо...

Коментар

Истинските мъже намират начин да тренират при всякъкви условия - ентусиазма и волята им не ги оставят никога. Не намирам нищо смешно - респект!
                    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                    LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от solenoid Преглед на мнение
                      Ще ме прощаваш, ала нищо не разбрах..Какви дискове и оси, какви 35 лв. какво производство ? Останах с впечатление, че някой ти ги е направил по поръчка в цех за производство на резервни части ? Сега, ако кажеш къде е това да ида да ми направят...
                      Извинявай, колега но докато се сетя за тая тема... Да това са детайли от производството - т.е. резервни части и сглобки за тях. Не е предвидено да се ползват така. Алуминиева сплав, във никакъв случай не е лека! Здраво е - един приятел изпусна диск от няколко метра и после си беше здрав. За съжеление ги правят в Кърджали, та трудно ще идеш да си вземеш... тая седмица ще видя дали още ги правят и като си дойда в София мисля да съм взел един комплект за мен... който мога да дам на теб, а аз да си купя пак. Само да видя дали все още е валидна офертата!

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                        И бая отровно, от което еФтиното става от скъпо-прескъпо...
                        Не е отровно , ако се топи на открито. Пък и сега се продават какви ли не маски . Откакто се отлее оловото вече няма проблем.
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                          Истинските мъже намират начин да тренират при всякъкви условия - ентусиазма и волята им не ги оставят никога. Не намирам нищо смешно - респект!
                          Извинявай , по-скоро беше в резултат на това до къде може да стигне изобретателността в резултат на ентусиазма .Иначе уважавам хората които си поддържат здравето , щото и аз съм един тях . Навремето наистина съм отливал дискове от олово (макар че сегашния ми гладиатор е от Метро ).

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            Не е отровно , ако се топи на открито. Пък и сега се продават какви ли не маски . Откакто се отлее оловото вече няма проблем.

С маска няма да е отровно за носещите маски. Но като цяло си е отровно занимание. Инак след като се отлее, оловото пак е неприятно за постоянен контакт, което предполага пипане, най-малкото. Предполагам ако се запечата, примерно с пластмасов кожух и топъл силикон ще стане много приятно.

Инак идеята си я бива, не отричам.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                              С маска няма да е отровно за носещите маски. Но като цяло си е отровно занимание. Инак след като се отлее, оловото пак е неприятно за постоянен контакт, което предполага пипане, най-малкото. Предполагам ако се запечата, примерно с пластмасов кожух и топъл силикон ще стане много приятно.

Инак идеята си я бива, не отричам.
                              Ами да ти кажа - навремето си бях накупил готварски тепсии и оловото то отливах в тях , а после ги съединявах , като предварително бях пробил отвори и заварени втулки . Един стругар ми ги беше направил.Дори за да не тропат бях намерил гумени бандажи , които паснаха точно...
                              ...изобщо идеята може да се развие и не е скъпо. Още повече че тежестите си ги правиш по собствено желание.

Коментар

Ако на някой не му се занимава с отливане....
                                Продавам дискове за щанга - 6 диска х 20 кг на фирмата BODY`S SPORT
                                Почти не са ползвани, защото имам още много...
                                Отвор - 31 мм
                                Цена - 280 лв
                                Намират се в Кърджали.
                                За повече информация - 0884734754 или ara_@abv.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X