Привет колеги, тези от вас които ползват сателитната тв на Булсатком, със сигурност вече знаете за големия проблем и сега върви яка смяна на блокирани приемници с нови, сега е меко казано хаос из офисите им, моя приемник е 210, засега все още не е блокирал но е било въпрос на време, питането ми е като се наложи да сменя приемника, дали да не взема КА модула им или новия им приемник, смарт тв ми е на LG и отговоря на изискванията им за КА модул?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Булсатком - приемници, КА модул
Свий
X
-
Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнениеЯ сподели малко повече, че аз съм им абонат от години ( не че не е имало такива издънки , и нерядко ) ама засега ми работят и HD сателитния, и b-box а засега.
3 дни ·
Уважаеми клиенти,
Възможно е да изпитвате технически затруднения с услуги за Сателитна телевизия.
Ако приемникът ви изписва NO CERT или е блокирал на БНТ1, без опция за минаване на друг канал, то той подлежи на безплатна замяна.
✅ Сега заявете замяна на приемник с куриер на посочен от Вас адрес
✅Може да заявите необходимост от замяна по куриер, като се свържете с Национален безплатен номер за обслужване на клиенти *4800 или фиксиран номер +359 42 937200
✅Може да ни да пишете имейл адрес customerservice@bulsat.com или за Ваше удобство, да попълните онлайн формуляр: https://bit.ly/3BflQrh
От Булсатком ще се свържем с Вас при първа възможност.
.
📺Междувременно всички клиенти могат да гледат приложението Bulsatcom TV напълно безплатно, с всички канали, налични в портфолиото на компанията
Моля използавйте следните детайли:
👉Потребител: free@bulsat.com
👉Парола: bulsatcom
Свалете приложението на смарт телевизор, таблет или телефон или гледайте през браузър онлайн на адрес https://www.bulsatcom.bg/televizia?page=online_tv
Ето за какво иде реч, в момента е пълен хаос и много гневни потребители, засега имам късмета че ми работи приемника, но всеки момент чакам да ми блокира и аз ще трябва да тичам за нов приемник...
Коментар
-
В къщата подмених 4 приемника в петък....Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение..... дали да не взема КА модула им или новия им приемник, смарт тв ми е на LG и отговоря на изискванията им за КА модул?
13/18V
700mA Max
LNB
Satelite IN
Коментар
-
Ако сателитната антена си хване гръпотевичка, има шанс да смениш само бок, а телевизора да е здрав. Ако използваш телевизора като сателитен приемник, сещаш се, нали?
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеАко сателитната антена си хване гръпотевичка, има шанс да смениш само бок, а телевизора да е здрав. Ако използваш телевизора като сателитен приемник, сещаш се, нали?
Реално погледнато, нямаме нужда от чиния в града, но не един-два пъти се случва да нямаме нет и тогава освен нет, нямаме да имаме и тв, та само заради това държа сателитната ни телевизия.
Коментар
-
На вилата съм с два приемника - по един на етаж, стария дето е като ДВД голям оцеля, но по-новия е чао! Опитах се да го сменя в Самоков в събота, но нямат в момента и съм под номер 200 в списъка на чакащите! Ако знаех, че предлагат и СА модули щях да питам за тях - много е удобно.Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Коментар
-
Подадох заявка за CA Модул, от Булсатком ми отговориха:
Булсатком: Здравейте, КА модули има във всичките ни Бизнес Центрове. За LG имаме и инструкция тук: https://bit.ly/42Z24ML,
Понеже не ми се чака на опашката че голямо напрежение имаше, затова посочих да получа модула по куриер, като приемника ще го върна когато мога в най-близкия им офис, да видим кога ще получа пратката по куриера.Последно редактирано от Еделвайс; 15-05-23, 18:37.
Коментар
-
https://offnews.bg/ikonomika/lipsa-n...om-801018.html
Май основателите на компанията си отмъщават за това, че им я взеха насила.
А по някаква случайност се оказа, че на мен са ми сменили преди време приемника с този корейския 480 и засега работи.
Коментар
-
Е, имаше там драма с банките и заема за новия спътник. После един ( или двамата ) основатели бяха отстранени/принудени да продадат/или не знам какво точно , че отдавна съм им само клиент. И ако на тръгване са заложили капан с лицензите за тези кодировки на новите собственици и ето ти отмъщение. Само спекулирам, нищо конкретно не знам.
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеАко сателитната антена си хване гръпотевичка, има шанс да смениш само бок, а телевизора да е здрав. Ако използваш телевизора като сателитен приемник, сещаш се, нали?
Виж мълнията е друго.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Ти докато успееш да се включиш за да уточниш, ние се разбрахме...
Коментар
-
В София също е драма с новите приемници - пак свършиха пред мене! СА модули има и си взех един, имам два телевизора в къщи с такива модули и просто го пъхаш и телевизора си се настройва, но тук ми дадоха инструкции как да го инсталирам?! Трябва да се въвеждат ръчно честотите на 6 транспондера ако телевизора няма Network Scan и после за активация се въвежда още и номера на СА модула - явно има разлика дали ще се ползва за сателитна или кабелна телевизия? На опашката хората споделяха, че вече има рекламации за образа и качеството на новите приемници!Последно редактирано от Edo; 16-05-23, 11:36.Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Коментар
-
При наличие на приличен интернет дори по селата, не виждам защо продължавате да се мъчите с тия сателити. Доста остаряла технология е това.
Който и да е IPTV бокс е в пъти по-добър от тия паници.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар