Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спрей против песове - къде в Пловдив?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спрей против песове - къде в Пловдив?

Момчета имам нужда от малко информация...къде от гр. Пловдив може да се закупи ефективен спрей против "невъзпитани" кучета?Аз си имам свои прийоми за превъзпитание,но една приятелка ме помоли за тази информация.Предварително благодаря.
    (Не съм сигурен дали нацелих точния раздел)

От: Спрей против песове - къде в Пловдив?

Кучегон е по добре. От оръжейните магазини.

Коментар

А може би АВТОМАТИЧЕН САМОЗАРЯДЕН СПРЕЙ WINCHESTER с муниция 4/0.
      До 50 м действа безотказно

Коментар

По-добре дресирай приятелката си в адекватно поведение спрямо кучета. Всеки пес, ако ще и пинчер да е, напада като усети страх и паника. Такава си им е природата. Иначе спрейове със съмнителна ефективност колкото щеш, ама повечето кучета се плашат от изстрел. Да си вземе един револвер с халосняци ако не може да преодолее страха си.
        Първоначално публикуван от stanev Преглед на мнение
        А може би АВТОМАТИЧЕН САМОЗАРЯДЕН СПРЕЙ WINCHESTER с муниция 4/0.
        До 50 м действа безотказно
        Много съм любопитен ако ти или някой твой близък стане свидетел на употреба на подобен "спрей", как ще реагирате? Аман от тънкопишковци!
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Силно се надявам да няма неблагоразумието да го използва срещу домашни животни. Не че уличните заслужават да бъдат пръскани със спрейове де.Да не говорим,че и със спрей и със кучегон,ефекта може да е обратен,а резултатите необратими. Иначе за качествен спрей препоръчвам това:
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SD147_500_1.JPG
Прегледи:1
Размер:34.2 КБ
ID:5445889

Коментар

И на мен ми стана интересно каква е тази "препоръка" за употреба на огнестрелно оръжие по този начин в рамките на населено място?! Освен да е нерегистрирано и незаконно и да не му пука да го захвърли веднага след стрелбата.
            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
            First impression is not always true. Get inspired.
            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
              И на мен ми стана интересно каква е тази "препоръка" за употреба на огнестрелно оръжие по този начин в рамките на населено място?! Освен да е нерегистрирано и незаконно и да не му пука да го захвърли веднага след стрелбата.
              Газов пистолет/револвер не е огнестрелно оръжие. Дори с халосни патрони би трябвало да свърши работа.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Газов пистолет/револвер не е огнестрелно оръжие. Дори с халосни патрони би трябвало да свърши работа.
                И шанса да дойдат органите и да го пишат за дребно хулиганство също е на лице.... Аз ползвам спрей - Сейбър Ред - Мк. 3 Струя... Няма оплакали се.... Пък и на перничани работи.
                Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                  И шанса да дойдат органите и да го пишат за дребно хулиганство също е на лице....
                  Естествено, има я тази опасност. Но една сутрин през 1996 в центъра на София (ул. Бачо Киро) точно един изстрел с газов патрон моментално прекрати атаката на глутница от 10-на бездомни кучета. Че иначе само с един навит вестник ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Естествено, има я тази опасност. Но една сутрин през 1996 в центъра на София (ул. Бачо Киро) точно един изстрел с газов патрон моментално прекрати атаката на глутница от 10-на бездомни кучета. Че иначе само с един навит вестник ...
                    Бе... аз понеже не нося газов и .... Вече съм я ял тая манджа - при това на два пъти. първия път на един познат ротвайлера атакува собственото му три годишно хлапе в парка, втория случай едно деби-доби (дебилен доберман) ме беше заръфало за крака (успя само да ми скъса гащята).... после почва писане, обясняване че не си камила, експертиза дали случайно нямаш гърбица и прочие.

Коментар

НВС Комерс - магазина е на 6-ти септември - срещу Дома на младоженците.
                      Висока нова сграда с тъмни стъкла и тъмнозелена дограма.
                      До ресторант "19-ти век".

Коментар

За Сейбър провери първо у ВИП- о на Брезовска срещу Трето районно.... Васята Наниж не знам да зарежда таквиз.

Коментар

Има и друга алтернатива, 3-4 пиратки в джоба, въздействат доста ефектно на кучетата,евтино неангажиращо и няма да има проблеми с полицията
                          ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                            За Сейбър провери първо у ВИП- о на Брезовска срещу Трето районно.... Васята Наниж не знам да зарежда таквиз.
                            Прав си - в момента има само някакъв немски AntiHunt..

Пък Васята, ако разбере, че си му объркал фамилията - мамма миа...

Коментар

Пфу верно с Ш се пишеше мамЯ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X