Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СТЕЧКИН ??????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СТЕЧКИН ??????

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
    ...Не е забранен просто няма от къде да го купиш нито пистолета нито боеприпасите за него. В началото беше забранен но после забраната отпадна.
    Напротив, забранени са боеприпасите за него. Прочетете внимателно закона за контрол на взривните вещества и боеприпасите.
    "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
      Напротив, забранени са боеприпасите за него. Прочетете внимателно закона за контрол на взривните вещества и боеприпасите.
      Боеприпасите 5.45 х 18 за пистолет ПСМ са два вида . Тези с червената кернировка са с дебалансиращ елемент в куршума и не са внасяни в България сигурно от началото на демокрацията . Другия вид които са без цветово означение са най обикновени патрони . На времето мисля че беше 1997 година в първото ми разрешително пишеше един брой късо нарезно оръжие с дължина на цевта до 300 мм без ПСМ 5.45. В следващите ми две разрешителни които съм вадил вече не пише нищо за ПСМ . Питах един познат КОСаджия и човека това ми отговори че забраната е паднала но няма от къде да го купя защото до ден днешен руснаците този пистолет не го продават за граждански цели и никой от търговците не може да го внесе поне за сега .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Няма 5,45 без стоманен сърдечник. След перестройката "Байкал" почнаха да правят ПСМ, освен в 5,45 и в калибър 6,35. Той може да се купи в България, но никой не го внася.
        "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Aйдеее пак се отплеснахме През АПС, че ТТ и накрая пак стигнахме до любимеца ми ПСМ...А защо търговците не го внасят ?? Бих си купил, па макар и в 6,35......ама го няма..
          Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Няма 5,45 без стоманен сърдечник. След перестройката "Байкал" почнаха да правят ПСМ, освен в 5,45 и в калибър 6,35. Той може да се купи в България, но никой не го внася.
            А има, има... Куршумчето е с изцяло оловен сърдечник. Водят се спортни, въпреки че не се сещам за какъв спорт могат да се използват. Руснаците разработват ОЦ-23 Дротик като незаконно дете на АПС и ПСМ. Кой е бащата и кой майката не знам, обаче пищова стреля на редове по 3 с 5,45х18мм.

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Има това което го пиша съм го чел в руската спесификация на боеприпасите . Официален вносител на всичкото руско оръжие се води НВС Комерс Пловдив . Преди десетина години на едно ловно изложение говорих с г-н Наниш и той обеща до година време да внесел всичко ново руско но нещо явно от там му дръпнаха ръчната .
              Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
              А има, има... Куршумчето е с изцяло оловен сърдечник. Водят се спортни, въпреки че не се сещам за какъв спорт могат да се използват. Руснаците разработват ОЦ-23 Дротик като незаконно дете на АПС и ПСМ. Кой е бащата и кой майката не знам, обаче пищова стреля на редове по 3 с 5,45х18мм.
              Руснаците по някога имат много извратено чувство за спорт През шейсетте години в ОСО е имало дисциплина спортна стрелба с голям калибър стреляли са с ТТ . Майка ми е тренирала доста години и до ден днешен въпреки че подмина 65 години е по добра с мойто ТТ от мен . Дротика е много интересно оръжие има режим при който изстрелва откос от 3 патрона с огромна скорострелност и куршумите се движат в цевта практически залепени един зад друг и попадат в една точка при което сумарната отдадена енергия от трите е много по голяма от на един 9х19 примерно .
              Последно редактирано от sek.1; 15-04-12, 09:56.
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Karlos Преглед на мнение
                Бая глупости се написаха в тази тема.Един искал да си купи Стечкин, друг му го продавал.Трети с него си ходел защото бил пред пенсия.На всички в службата с голямо С, СМЕНИХА пистолетите, само на един оставили Стечкина.Леле майко да се чуди човек дали да се смее или плаче на такива простотии.Сега чакам отговор : Ако не вярваш ела да ти покажа СТЕЧКИНА. Цялата служба трае, ама аз съм ербап, със Стечкин и го размахвам наляво,надясно като носна кърпа.
                Много ПОздрави.
                Я виж какъв качественик се намерил! Че плачи бе Човече, щом ти се реве! И ако чакаш някакъв отговор, питай ще ти отговоря. А ръченица и дайчовото не играя, така че кърпа (Стечкин) не размахвам. Е, понякога съм го насочвал. Към някого!
                Благодаря за поздравите!
                Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
                "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Предимствата и качествата на ПСМ-а се дължът на боеприпаса.
                  ПСМ в кал 6,35 мм едва ли ще предизвика интерес.

който изстрелва откос от 3 патрона с огромна скорострелност и куршумите се движат в цевта практически залепени един зад друг
                  Това не го вярвам и няма как да стане, освен ако трите куршума не са в една гилза.
                  Отвориш ли цевта когато куршума не е преминал средата...камо ли да забучиш още два отзад.....
                  Последно редактирано от Chicho1; 15-04-12, 21:43.
                  сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                  dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Имам някакви откъслечни спомени че май след обединението на Германия немците продавали останалите от ГДР АПС-ите на гражданските лица, само са премахнали автоматичен режим на стрелба.

Коментар

Не е баш така, както се оказало, а тези преработани ( бих им казал - кастрирани ) АПС-и били са в полицията на ФРГ ( sic!!!).

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3425821.jpg
Прегледи:1
Размер:118.4 КБ
ID:5366276 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3425823.jpg
Размер:147.6 КБ
ID:5366277 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3425825.jpg
Размер:136.6 КБ
ID:5366278 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3425827.jpg
Размер:145.9 КБ
ID:5366279

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                        В коя служба си, колега?!
                        ПП Чудя се коя служба в България има нужда от Стечкин на въоръжение. Вече?!
                        Във Министерство на Отбраната

Коментар

Видимо е, че темата е старичка но въпреки това някой компетентен колега може ли да ми отговори на въпроса каква е причината "Стечкина" да произвежда изстрели само и единствено на единична стрелба без значение как е поставен механизма?Принципно, ако има износване би било логично "АПС" да хвърля патроните на автоматичен режим дори когато е поставен за единична стрелба, ама това със стрелбата само на единичен режим как да си го обясня ... не знам?
                          Поздрави.

Коментар

Може нарочно да е премахната възможността за автоматична стрелба, и да е направен единствено "самозаряден"
                            Защото като автоматичен не може да се продава за граждански цели.
                            Другата вероятност е просто повреда...

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
                              Aйдеее пак се отплеснахме През АПС, че ТТ и накрая пак стигнахме до любимеца ми ПСМ...А защо търговците не го внасят ?? Бих си купил, па макар и в 6,35......ама го няма..
                              "Малко" късничко ти отговарям, ама във ВИП-а се продаваха даже 2 бр. на цена около 300-350 лв. Друг е въпроса как ще се сдобиеш с разрешително за закупуване и откъде ще намериш патрони за него .
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                                На времето като ми даваха за 50-60лв. във Варна на пазара, аз не щях! А сега нека ме е яд, пууу!
                                Сигурно си ходил при арменците във Варна на пазара те предлгаха всико, аксу за 500долара и апс и то от модела дето е със заглушител, общо взето продаваха всичко което е било на въоражение в бившата СССР от ловен тек до пк-та
                                докато бях студент до преди 20-години , често се разкавах по пазара кво ли не са ми предлагали , ама тогава ме вълнуваше алкохола и жените за оръжие не исках и да чувам наскоро пак я говорихме тая тема с един колега който е на служба в МВР, човека каза тея арменци изпродадоха тонове оражие в България и Румъния и никой нищо не им каза.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X