Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотопистата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

...

Тая Събота - поради метереологичната обстановка на Мотопистата стана голяма навалица - може би защото имаше хубави локви, които привлякоха хората ...

http://barba.atspace.com/051126/index.html
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

До: Мотописта

мотопистата се намира между бул.гоце делчев и бул.тодор каблешков . В кв. гоце делчев , ако караш по бул. България по посока Бояна между двата булеварда от ляво ще видиш охраняем паркинг МОТОПИСТАТА е на гърба на паркинга. АКО РЕШИТЕ ДА КАРАМЕ НО СЛЕД !10-ТИНА ДНИ ЗАЩОТО В НЕДЕЛЯ СИ СЧУПИХ МОТОРА. телефона ми е 0887917088
      Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

До: Мотописта

Караш по булевард България посока Бояна,минаваш булевард Гоце Делчев и след 100 метра от ляво се пада,преди една сива отрязана висока стъклена сграда.

Относно темата,предлагам ви директно тази тема да я направите такава,за да не препълваме форума
        [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
        [/URL]

Коментар

До: Трасето в София

Сега да, прилича на трасе, но това си е..., именно писта - Софийската мотописта.
          Пистарките бегат на шосе,
          кроса бега на трасе,
          а пистата си е писта - със сгурия, англоговорящите му викат спидуей
          Към днешно време у нас няма пистов шампионат, единствената функционираща писта е в Търговище, а пистаджийте се броят на пръсти...
          Имам много познати и приятели бивши пистаджии, републикански шампиони и пр... много съм слушал за тоя спорт, вкл. и от баща ми...
          Мога само да съжалявам, че към момента нямаме пистаджии съответно и шампионат...
          Голям кеф е да гледаш царете на дрифта при моторите

Таа... в Емил Марков(вече Гоце Делчев) витае някъде само спомена за тея моторджии и тая писта от едно време...

Коментар

До: Трасето в София

Едно време като го правеха трасето си спомням, че ме беше яд, че развалиха пистата, за да направят крос трасе....сега ме е яд, че не се влага грам поддръжка на трасето и предполагам въртят далавери кой ще вземе терена за поредните гъсто построени блокчета.

С един колега от АТВ частта (kvv) се уговаряхме преди да ми се счупи мотора да покараме там, но лично аз не мога да скачам все още и избягвам, макар и да има 5-6 добре направени трапеца. Там където бяха сложили старта сега е само бурени и има само един коловоз, по който да движиш
            Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

До: Мотопистата

Аз лично на това трасе се запалих по ендурото..
              Найстина жалкото е че след някоя и друга година даже няма да съществува дори и в този вид.

Коментар

Даммм, много жалко за хубавото трасенце. И аз там за пръв път усетих що е то полет, осморки, ролетки и т.н. и там срещнах голямата си любов Honda CR 125. Съзтезания гледах (по-скоро как Р.Балинов покарва леко, пък падне, пък стане и на края ги затвори с една обиколка). Там за пръв път видях 4Т крос и чух как резонират стъклата на близките блокове от звука му. Там моя съсед Шпренди с Минск реши да скочи един от трите скока и така се заби в отсрещния наклон на дупката, че отскочи назад и изкриви коловете, а клошарите от трибуните пляскаха в екстаз.
                Ех спомени...
                Много жалко, защото това всъщност е и суперкрос трасе с всички елементи- прави, различни скокове, виражи, рулетка и ритъм секции, ама е така опоскано и тревясало и угнясало, че като отидеш да караш все едно си в апокалиптичен филм. Представям си да събират такса за каране, ама да си има паркинг, охрана, пит, поддръжка и да си ходиме като бели хора, все едно на фитнес. Оставяш си моторчето и нещата там и бам след работа 2 манша, душче, лафче и щастлив във къщи.
                Ех мечти...

Коментар

Еми сега като/ако(дай Боже да стане) спечилим домакинството за кръгове от Moto GP и F1, и след като се инвестира в тази писта на Долна Митрополия... Остава да си направим и един стадион/зала за суперкрос, фрийстайл и траял в зала... един храм на мотоспорта в България
                  Мястото на старата мотописта е идеално... стига общината да съумее да си запази терена(той всъщност чия собственост е, знае ли някой?) и да съумее да намери добър инвеститор...

Както казва един пич от форума - Еех..., мечти, мечтии....

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                    Мястото на старата мотописта е идеално... стига общината да съумее да си запази терена(той всъщност чия собственост е, знае ли някой?) и да съумее да намери добър инвеститор...
                    До колкото ми е известно, терена е частен от преди 3-4 години. Ама може и да се лъжа...

Коментар

Говореше се, че е на МО-то.... ама така си и остана непотвърдена тая информация...

Коментар

Не е истина че в столицата на БГ има дори и някаква си пистичка между блоковете и то в жилищен квартал, на която може да се кара. Това дали го има в някой град на европа
                        Иначе е супер, особено ако живееш наблизо.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

А в Общината ходили ли сте,писали ли сте предложене да бъде обновена?
                          Мисле че не може да ви откажат просто така.

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                            А в Общината ходили ли сте,писали ли сте предложене да бъде обновена?
                            Мисле че не може да ви откажат просто така.
                            Николене, те в гората вече не дават да се кара, камо ли под балконите на баровците...
                            Ти знаеш ли къде се намира тая писта... между 3 блока на не повече от 20метра от всеки и са населени само с "фенове" на мотокроса...

Коментар

Видях снимките на пистата,може да се направи като стадион и да има определено време за каране,а и като се направи професионално цялата,като е заобиколена от скамеики,звука няма да е толкова силен,попринцип Мотостадионите са в града.
                              Ама се пак това е България и НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ТОВА.

Коментар

Първоначално публикуван от sve
                                Има един малък двоен скок дето ми е много интересно как го минаваш с Ладата ама като се засечем някой път ще ми покажеш.
                                Нямаш никъв проблем само казваш кога - може и да ми звъннеш ( 0885155778 Жоро) аз живея на 300 метра. Външния кръг си го минавам без никъв проблем, Вътре в треволяците се набутах един път - ама там не се вижда много кво има отдоло и малко кофти - отделно скоците там са по-стръмни и на единия опрях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X