Сега в началото на сезона се сблъсках с проблема с ГТП за мотор. Оказа се, че заради някакви нови изисквания за минаване на стенд с мотора никъде не правят такива прегледи, защото стенда трябвало да е специален. Доста места обиколих и накрая Драго помогна с правилното място. Това е сервиза на Kraft на Околовръстното шосе. Там се оказа, че правят прегледи.
Ето и адресите в София на фирмата, на която не знам името, а и не го пише на визитката.
жк.Дружба
бул.Цветан Лазаров №32
тел.02 974 50 42 и 0887 31 25 48
и
Околовръстен път
посока от Драгалевци към Бояна в локалното платно
тел.02 962 84 35 и 0887 23 84 68
Пиша темата, защото може и друг да се лута със същия проблем, а и може да пишете къде сте минавали преглед на мотора, но да е тази година с новите изисквания. Два пъти карах вече и двата пъти ме спираха от КАТ и веднага първо ме питат за талона за преглед. Явно са светнати за ситуацията. Дори майтапа беше, че първия път ми поискаха талон за ГТП, който естествено е изтекъл, взеха 20 лева и хич не провериха, че нямам Гражданска отговорност, защото точно отивах да си правя.
Ето и адресите в София на фирмата, на която не знам името, а и не го пише на визитката.
жк.Дружба
бул.Цветан Лазаров №32
тел.02 974 50 42 и 0887 31 25 48
и
Околовръстен път
посока от Драгалевци към Бояна в локалното платно
тел.02 962 84 35 и 0887 23 84 68
Пиша темата, защото може и друг да се лута със същия проблем, а и може да пишете къде сте минавали преглед на мотора, но да е тази година с новите изисквания. Два пъти карах вече и двата пъти ме спираха от КАТ и веднага първо ме питат за талона за преглед. Явно са светнати за ситуацията. Дори майтапа беше, че първия път ми поискаха талон за ГТП, който естествено е изтекъл, взеха 20 лева и хич не провериха, че нямам Гражданска отговорност, защото точно отивах да си правя.

Коментар