Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надежден дизелов двигател за джип 2002-2005г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Надежден дизелов двигател за джип 2002-2005г.

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
    П.п. Никой не спомена Cherokee Sport, дизелово, с full time раздатка.
    Уточнявай за кои години, все пак. Щото ако това:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jeep-cherokee-sport-02.jpg
Прегледи:1
Размер:130.9 КБ
ID:5734408

1. Иде реч и за каране по път все пак, което никак не кореспондира с целите мостове като за основно предназначение.
    2. Чероки от тия години, дизел и надеждност в едно изречение никак не стоят.
    3. Кола на тия години и с толкова жици под таблото е ненадеждна и откъм тоци.

...това ако предположим че се намери читаво поне откъм ламарини.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Надежден дизелов двигател за джип 2002-2005г.

Чероки (които и години да е) и надеждност са оксиморон

П.п.
      Чудя се даже кое е по ненадеждно Диско 2 или (Гранд) Чероки
      Land Rover Discovery II, V8 4.0
      VW Golf VI variant
      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Тя само комбинацията "дизелово Чероки" е оксиморон.

Иначе е надеждно колкото е надеждно ама си има и приятните страни.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Тя само комбинацията "дизелово Чероки" е оксиморон.

Иначе е надеждно колкото е надеждно ама си има и приятните страни.
          Все си мисля че оригиналчето,дето го кара половин Америка,не е случайно!
          Ама аз съм си уазкониваджия,особено след като покарах Дайхатсу Фероза/Короза/Гарнитуроза и накрая я кръстих Цироза.
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Оригиналчето върви с бензин.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Оригиналчето върви с бензин.
              4,0 литра само!
              Пуста американска гордост!Що не му боднат едно МБ 3L/24V,с аналогова помпа Бош, дизелаче, и да си свиркат!
              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                ...Гарнитуроза...
                Гарнитурозата си беше от тебе. Пък и какво очакваш от пълнолетно возило, по което преди да го купиш не е ясно дали нещо изобщо е пипано, и е извървяло километри достатъчни за 2 основни ремонта на "уазконивите", дето нямат сила и да се строшат като хората от даване на газ, но за сметка на това се трошат и без даване на газ.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Гарнитурозата си беше от тебе. Пък и какво очакваш от пълнолетно возило, по което преди да го купиш не е ясно дали нещо изобщо е пипано, и е извървяло километри достатъчни за 2 основни ремонта на "уазконивите", дето нямат сила и да се строшат като хората от даване на газ, но за сметка на това се трошат и без даване на газ.
                  Ти кво се хващаш-нали те послушах и свалих,шлайфах блока!Ама майсторите се кълняха в майките си!
                  И за уазконивите си прав,ама ние живеем ли два основни ремонта?!?

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                    Ти кво се хващаш
                    Не се хващам. Информирам други хора да са наясно да не повтарят собствените ми грешки, касаещи руския автопром.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Уточнявай за кои години, все пак...
                      Прав си, пропуск - 2004г.

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                      Чероки (които и години да е) и надеждност са оксиморон
                      Ми не знам колко е така"", но Сашо го кара 7г., като за последната два пъти ходи до Норвегия и се връща без всякакви проблеми!
                      "Make love, not war!"

Коментар

Нисан Патрол 3.0 литра. И е джип и е дизел. (: Е малко е пръдлив, щото е дизел от желаните години.
                        В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
                        В. Иванов

Коментар

Ми не знам колко е така"", но Сашо го кара 7г., като за последната два пъти ходи до Норвегия и се връща без всякакви проблеми!
                          Как смееш да противоречиш на националния консултант?! Не че той някога е имал такова "Чероки", но човекът знае!

Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнение
                          Нисан Патрол 3.0 литра. И е джип и е дизел. (: Е малко е пръдлив, щото е дизел от желаните години.
                          И малко парт-тайм, ама нищо, тъкмо кола за жена е!
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Прав си, пропуск - 2004г.

Те хората с трабанти света обиколиха но това нищо не означава
                            Land Rover Discovery II, V8 4.0
                            VW Golf VI variant
                            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                              Те хората с трабанти света обиколиха но това нищо не означава
                              Което означава, че трабанта е бил страхотна кола!
                              "Make love, not war!"

Коментар

Чак страхотна не беше. Но да не изпадаме в подробности.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X