Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви фарове за Y60?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какви фарове за Y60?

Аз пък се замислих, от Г класа фаровете няма ли да станат ?

Коментар

Би трябвало някои и да стават, но кои точно? А и колко ще струват.
      Виж какво е написал Ясен в 43 пост.
      Търсенето продължава.

Коментар

Първоначално публикуван от fnqkhhhzzz Преглед на мнение
        Аз пък се замислих, от Г класа фаровете няма ли да станат ?
        Е те стават. От гега, от жигула, от трабант, от УАЗ, от Голф, и квото друго там с тоя размер кръгли фарове. За гоУф, разбираемо, има по-голямо разноонразие, включително кристални поне 7-8 вида, включително и с angel eyes и прочие полюции.

Цените тръгват от 25 кинта за комплект от най-долнопробните до 200 и кусур.

Аз не вдявам кво ги мислите толкоз? Сваляте едната гривна или намирате от някой патрол, и с нея - по магазините. Оноди ли се на потенциалния кандидат фар - той е вашия. Само на Симеон в софия ще намерите поне 5-6 модела без особен зор.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да бе, цяла гривна ще разнася. 178 милиметра в диаметър (или 7 инча) и тва е.
          Да се има предвид, че не от всяка жигула става, а само от най-първата или от Нива. Четириочките са с 6 инча фарове и те не стават, 6" има и на някой Гоуф и също не е нашия човек. На БМВ където изобщо са кръгли също са 6" и също не.

Прочее, те това 7" и 6" са 99% от кръглите фарове в колите изобщо.
          Последно редактирано от Ясен; 31-10-12, 00:32.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Аз не вдявам кво ги мислите толкоз? Сваляте едната гривна или намирате от някой патрол, и с нея - по магазините. Оноди ли се на потенциалния кандидат фар - той е вашия. Само на Симеон в софия ще намерите поне 5-6 модела без особен зор.
            Да, това го вдянах. Въпроса ми се измести към
            Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
            ...
            Какви фарове да търся (и къде) - кристални (какво означава това), с гладко стъкло или без стъкло ?
            Какви са предимствата и недостатъците на различните фарове?
            ...

Коментар

Кристалните са с гладко стъкло и сложен рефлектор. В общия случай светят по-добре. Средна цена в голфаджийските туних магазини - 100 кинта комплекта, от най-простите (неопушени, без заврънкулки вътре и прочие).

Относно гривната - попадал съм на леки вариации в устройството на рефлектора и ръба на стъклото, които не пасваха на определена гривна. С другиа масов чишит фарове (правоъгълните като на ферозата) - пак така. Шанса да купиш и да не станат е миниатюрен, но все пак го има.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X