Съзнавам, че тук подобна тема звучи твърде еретично. Долното пиша за хората, които все още не са сложили.Първо убедете се, че наистина ви трябва (за да не изпадате в дилема дали да не го махнете после). Шнорхел ви трябва, ако преминавате Това, или ходите по състезания. Оригинално въздух Паджерото взима от място малко над предната кривка на шнорхела
. Това означава около 1,20м. от земята. А стигне ли автомобила до това положение ВСИЧКО става интересно. Да не говориме, че в гората понякога се мушкаме през интересни тунелчета от клони, и не знам как се отразяват на "джаджата". Второ. Има "конструктивна недомислица", а именно. Оригинално се разчита на плътност между оригиналния въздуховод в панела към двигателя, а там определено не е плътно. Е верно може да се измисли все нещо, ама аз все още го мисля.
Та си помислете много добре дали наистина ви трябва, а не само джипката да изглежда по-джипеста. Лично аз съм си заръчал друг калник и ще продължа да мисля дали да махам шнорхела. Бая народ ме разубеждава, ама ще видиме.

Та си помислете много добре дали наистина ви трябва, а не само джипката да изглежда по-джипеста. Лично аз съм си заръчал друг калник и ще продължа да мисля дали да махам шнорхела. Бая народ ме разубеждава, ама ще видиме.

Коментар