Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поръчка на добавка за диференциал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Поръчка на добавка за диференциал

И ся ко?Всеобщото мнение е че 2/3 на 1/3 заден,преден!!!Аз в момента съм така.За сега проблеми нъцки!18 000.Книгата пък казва друго!!!И ся ко?!?Да точим масла ли?Други пък твърдят че Кастрола С Добавката е достатъчен!!!Ако може Кинекса,Еди,Дедо,Стоян да ни набият малко канчетата с праведната информация!

Аз съм с те тия те дифове :

Dana 30/186MM Front Axle
    Dana 44/226MM Rear Axle
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Аз сън по 1 отпред и отзад. Само с Кастрол се тътреше, с 1/3 на 2/3 от време на време се потрътваше.
      O888 749-O86
      C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
      NC 750

Коментар

Утре му сипвам цялото и да става квот ще......
        Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 02
        BMW Е46 330d 04

Коментар

С кастрола, който има и добавка вътре и моя тътреше. Сипах му по 100-тина милилитра( от тая по горе, на Петронас) и на двата дифа и спря. От тогава (вече повече от 60 000 км. на два, а сега и на трети WJ) така и правя. Според мен при повече градско, трябва да се сипва повече добавка. Просто по трудно сработват блокажите.
          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
          0877стоидевет215–Радослав

Коментар

И аз съм с Кастрола, и си тътри както преди да го сменя. Забелязвам, че като претътри, подавам леко газ и спира тътренето. Не е проблем да сипя и добавка, ама да не се предобри? Ще сработва ли блокажа когато трябва, или баш тогава ще си приплъзва.
            Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
            SSang Yong Kyron 2.0xdi
            Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Тътри от криви дискове в пакета. Това добавка за ЛСД не би трябвало да го лекува но щом при някой се получава,,, няма лошо карайте. Имайте в предвид само че с предозиране с добавка увеличавате износването на пиньона и короната. Добавката за ЛСД не подобрява смазочните качества на маслото. Тя просто отстранява ламариненото скърцане на блокажа при завой.
              Тътренето се лекува с шлайфане на дисковете. Обаче първо е много бачкане , второ риска да останете съвсем без блокаж е много голям защото става въпрос за стотни а точно колко никой не знае.
              Другия вариант да се премахне тътренето е керамична добавка за намаляне на триенето. Така заедно с тътренето си заминава и половината от силата на блокажа но поне диференциала се смазва добре.

Коментар

И как става тъй, че дисковете се изкривяват точно след източване на старото масло и наливането на новото ? Пък, че се и изправят след като се сложи добавката!
                Grand Cherokee 2000(WJ) 4.7L Quadra Drive + 2"

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=wA5UR4OT0RM

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=wA5UR4OT0RM
                    Прочетете коментарите след клипа.

Коментар

Първоначално публикуван от sta78 Преглед на мнение
                      И как става тъй, че дисковете се изкривяват точно след източване на старото масло и наливането на новото ? Пък, че се и изправят след като се сложи добавката!
                      Щом се изправят значи няма грижи.
                      Какво масло без добавка за LSD взимаш за да му сложиш добавка.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        Щом се изправят значи няма грижи.
                        Какво масло без добавка за LSD взимаш за да му сложиш добавка.
                        На маслото пише, че има добавка за LSD, но тътри точно като на клипа и щом сложа Мопарската и веднага, ама ката казвам веднага се едно с копче го изключвам тътренето. Маслото не смея да пиша на коя фирма е за да не изглежда реклама. Пробвал съм и с друга добавка, тази на Crown, но неможа да изкара 2хил.км.

Коментар

Първоначално публикуван от sta78 Преглед на мнение
                          ...и щом сложа Мопарската и веднага, ама ката казвам веднага се едно с копче го изключвам тътренето...
                          Това малко като плацебо ефект ми се струва. Обикновено, трябва да покараш малко, за да "разджурка" добре маслото с добавката и да я вкара между дисковете. Поне 10-20 км., даже и повече.
                          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                          0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X