Темата произлиза от тук:
Вече година и два месеца имам такова и постепенно се превърна в основен автомобил, най-вече за дълги шосейни пътувания. Има две-три излизания из Люлин, колкото да се тества системата 4х4, бях неприятно изненадан от странното й поведение, но после намерих две-три теми за "quadra-drive" във форума и се успокоих
Както съм се оплаквал на колеги от форума, нещо много "кекава" за извън пътя кола - всяка тревичка жули плоските неоребрени ламарини до бял грунд, а всеки клон прави дълбока резка, изискваща едва ли не тенекеджийска намеса
, всяко подхвръкнало камъче - вдлъбнатина в ламарината и така... В треволяци криви термо-щитовете на спирачните дискове, почва да стърже, та се налагаше да ходя при дядо Владо на диагностика, защото ме хвана "авто-хипохондрията" и си мислех че дрънчи разтеглена веригата на раздатката...
Затова засега още не е прежалено и не се "оффроудства" с него. Интериорът си е разочарование - куха пластмаса няма, но има твърд пресован картон
- от това било направено таблото, е не дрънчи като пластмасата на "Либърти", но е твърдо и си чука на кухо. Воланът с фалшив "кожен шев" се оказа облицован с нещо изкуствено, което започна да се бели като изгоряла човешка кожа - сваля тънка ципа
Приятна изненада беше разходът, явно дължащ се на MDS-системата. Другата ми джипка, както и да се кара, разход на бензин от 11 л. / 100 не може да постигне посмъртно. Двигателят е странно тих, няма "онзи прословут звук на осмак", че даже и на "шестак", веднъж само го чух, като се "дърпахме" с едно RS6
(отвя ме още на втората секунда), но "Хеми" поне се опита да се прави на дзвер и изръмжа. Като го купих пуснах тема с разни оплаквания - от датчици за налягането в гумите (вечно седи надпис "Spare pressure low") и други дребни бъгове, но като цяло съм доволен. В тази тема очаквам да чуя за други недостатъци, че поне да се подготвя психически
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от s_s1
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
Преглед на мнение
Преглед на мнение
Преглед на мнение

Коментар