Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Здравейте,
    Искам да си закупя някаква джипка и се чудя да се спра ли на новия Ssangyong Kyron 2.7CDI.
    Тествах автомобила и ми хареса, но все пак желая да получа съвети от вас. Кажете нещо и за другите марки и модели - пробвал съм Hyundai SantaFE, но ми се стори слаб двигателя, a Captiva-та ще пробвам утре и ще ви споделя мнението си.

Очаквам адекватни отговори и съвети. Благодаря предварително.

До: Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

SSANG YONG KYRON...
    Land Rover Discovery:
    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение

Колега, търся мнения за новия Кайрон с двигател 2700cc. Чел съм другите теми, но сега искам мнения за тази машина, а и от другите постове не се разбира много...

Коментар

Първоначално публикуван от qlink Преглед на мнение
        Здравейте,
        Искам да си закупя някаква джипка и се чудя да се спра ли на новия Ssangyong Kyron 2.7CDI.
        Тествах автомобила и ми хареса, но все пак желая да получа съвети от вас. Кажете нещо и за другите марки и модели - пробвал съм Hyundai SantaFE, но ми се стори слаб двигателя, a Captiva-та ще пробвам утре и ще ви споделя мнението си.

Очаквам адекватни отговори и съвети. Благодаря предварително.
        Колега, с риск да си навлека гнева на някои притежатели на такива машини (колкото и малко да са те във този форум), ще ти кажа, че определението "джип" за изброените модели не е най-правилното. По-правилно е SUV. Стават за в града, за лек пикник на полянката до вилата (условието е да има приличен черен път до там) и такива ми ти работи. Но за тежък офроуд или дори лек.....хм, това, което съм чел не е в тяхна полза.

Коментар

Избрал си 3те най-големи................................дървета. Монтьор ли ще ставаш?
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
            Колега, с риск да си навлека гнева на някои притежатели на такива машини (колкото и малко да са те във този форум), ще ти кажа, че определението "джип" за изброените модели не е най-правилното. По-правилно е SUV. Стават за в града, за лек пикник на полянката до вилата (условието е да има приличен черен път до там) и такива ми ти работи. Но за тежък офроуд или дори лек.....хм, това, което съм чел не е в тяхна полза.
            Няма как да си навлечеш гнева на който и да е - всеки има право на мнение. А аз написах условно думичката джип... то е ясно, че това са сув-ове, та било то SUV I или SUV II. Нямам намерение да правя тежък офроуд, а да "прескачам" дупките по родните пътища и в свободното време да се позабавлявам по някой черен път. Въпросният автомобил го тествах на плажа и останах доволен от това, което показа по дюните. Е не е Паджеро къса база или G класа на Бенц, но става!

Коментар

Щом мислите, че "става", вземайте го...
              Става за това, за което стават и "5-те най-големо грешки на човечеството"...
              Едва ли ще намерите някой, сменил 4-5 джипки, или монтьор, с опит с джипове, който да Ви даде препоръки за тази имислица.

Като стана дума за дюните, да Ви напомня, че те не са предназначени за тестове на джипки и са защитени със специален закон, явно не особено ефективен...
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от qlink Преглед на мнение
                Кажете нещо и за другите марки и модели - пробвал съм Hyundai SantaFE, но ми се стори слаб двигателя, a Captiva-та ще пробвам утре и ще ви споделя мнението си.
                Ако нямате намерение да си връщате ДДС-то, пробвайте също Опел Антара. В Bulvaria правят значителни отстъпки на фирми, а в Generous Auto - още по-големи и на частни лица.

Ако все пак се спрете на Kyron II и желаете да спестите до 7000 евро, обърнете внимание на специалната промоция в Германия, която изтича в края на този месец.

Коментар

.....и накрая всички си купуват тойота.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Абсолютно подкрепям !!!
                    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      И също като собствениците на Ssangyong, започват да убеждават всички че са направили правилния избор.
                      Последно редактирано от kinex; 17-07-08, 14:51.

Коментар

Колега мисля че искаш да се самонакажеш,с този сув?

Коментар

Да ви кажа аз карам такова корейско нещо и съм доволен. Другите марки да не би да не дават дефекти, че всички скачате срещу Ssangyong. Хубавите SUV-ове са скъпи, но и те влизат честичко в сервиза, а от по-евтинките това е една от читавите марки. Аз лично само масла сменям, а за Каптивите, които много се прехвалват във форума не съм чул и една добра дума от другаде. С това окачване на лек автомобил на първия черен път ще се разхлопа!

Коментар

Въпрос от моя приятелка с Актион или както там се води:

- А... и ти си с Джип (при вида на Тераното ми) ми как дойде до морето с него ?

Аз:
                            - ??? защо ???

- Ами как ??? то нали като влезнеш в дупка при скорост по-голяма от 60 и започва да се тресе целия и не можеш да хванеш пътя ???

Актиона тогава беше фабрично нов на примерно 1000 км.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                              Въпрос от моя приятелка с Актион или както там се води:

- А... и ти си с Джип (при вида на Тераното ми) ми как дойде до морето с него ?

Аз:
                              - ??? защо ???

- Ами как ??? то нали като влезнеш в дупка при скорост по-голяма от 60 и започва да се тресе целия и не можеш да хванеш пътя ???

Актиона тогава беше фабрично нов на примерно 1000 км.
                              Объркала е Тераното с Патрул.
                              Последно редактирано от kinex; 17-07-08, 14:55.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X