Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

    Здравейте всички!


    От около седмица работи новият ми онлайн магазин за така наречените "видеорегистратори".
    Всъщност става въпрос за мобилни камери, които се използват с доста цели:


    - като мобилен и компактен фотоапарат, с който да запазите спомени с високо качество на изображението;


    - като обичайната видеокамера - за заснемане на Вашите преживявания, събития, екскурзии и т.н.;


    - като възможност да редуцирате фирмените си разходи, контролирайки маршрутите и работното време на Вашите служители;


    - като начин да запишете във видеоформат Вашите екстремни преживявания ( гмуркане, мотоциклетизъм, автомобилизъм, парашутизъм и т.н.);


    - като доказателство за Вашата невинност при възникнало ПТП;


    - като превенция на нерегламентирани действия и искания от органите на КАТ;


    - като средство обучение и анализ на Вашите действия и умения при управлението на превозни средства.


    Няма да Ви отегчавам с подробностите, ако желаете може да посетите и самия магазин.


    Постарах се да дам изчерпателна информация за всеки един продукт, а най-долу в описанието му можете да изтеглите и ръководството за експлоатация (на български естествено).


    В секцията FAQ или често задавани въпроси съм добавил обяснения за най-важните въпроси за хората, които не познават термините, които са използвани.


    Набързо направих и няколко тестови клипа, които са достъпни в Youtube и във Vbox7.
    Съвсем скоро клиповете ще бъдат качени и във Vbox7. Не са кой знае колко (един автомобилен и три мотоциклетни), но физически не ми достигна времето за да демонстрирам всички камери. Исках да пусна магазина максимално бързо (което е разбираемо), но в близките дни лично ще направя демонстрационни записи с всеки един продукт.


    Тези, които "се разходят" до магазина ще забележат, че е активна опция за "Live chat", Skype и Facebook.


    Предварително искам да се извиня ако не получите отговор веднага. Към днешна дата само аз се занимавам с всичко (от намирането на продуктите, през доставката, превода на упътванията и поддръжката на сайта). Постарах се всички опции да бъдат свързани и с телефона ми, така че ще получавам редовно и навсякъде изпратените известия. До около седмица ще работи и нов офис с малък шоурум, в който ще можете нагледно да добиете представа за всеки един продукт.


    Всички модели камери в момента са налични. Дори и да бъде изчерпан конкретен продукт се ангажирам да бъде доставен в рамките на 10 дни, като естествено няма никакво оскъпяване.


    Между другото има добавени и енергийни продукти на "Imazine". Мой приятел е патентовал марката и е единственият официален вносител в България. Ако проявявате интерес и към подобни продукти може да прегледате обясненията към тях.


    Е, останалото можете да разгледате сами.


    Предвиждам отстъпки за потребителите на различни форуми, както и конкурси с награди за най-интересен запис.


    Разбира се, членовете на "offroad-bulgaria.com" не правят изключение.


    Като жест на уважение и желание за взаимна работа Ви предоставям код за ваучер (въвежда се при покупка в специално поле) с текст Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kod za otstapka.jpg
Прегледи:1
Размер:48.5 КБ
ID:5995066 . Същият ще Ви донесе 5% отстъпка от цената на всички продукти, които се предлагат в магазина и няма ограничения в броя ползвания от всеки регистриран потребител.


    За да ни е по-лесно да споделяме преки впечатления от употребата, мнения и коментари Ви предлагам да се регистрирате в магазина със същите никове, които ползвате тук. Разбира се това не е задължително.


    Приемам всякакви градивни критики, коментари, впечатления, съвети и желания за бъдещи продукти.


    Благодаря за отделеното време и се надявам, че е било приятно прекарано с информация за любопитни и полезни продукти.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Стефи Накова; 10-12-12, 13:46.

  • #2
    От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

    Идва Коледа, а всички знаем, че е време за подаръци.
    Ние няма да останем по-назад и обявяваме отстъпка в размер на 10% за всички продукти в нашия сайт - www.AllTimeCams.com!
    Достатъчно е в полето за ваучер да напишете KOLEDA (с главни букви) и системата автоматично ще генерира отстъпката ви!
    Не се колебайте, а направете на Вас или Вашите приятели подарък, който дълго време ще съхранява спомените и емоциите Ви!


    Важно! Ваучерът е валиден до 31.12.2012г.!

    Коментар


    • #3
      От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

      Приключва подготовката на офиса и магазина ни.
      Ще ни намерите в "Лозенец", на ул. "Златовръх" №51.
      На място ще можете детайлно да разгледате продуктите на фирмата, а и ще имате възможността лично да тествате всички модели камери.
      Очаквайте дата на откриване в първите дни на новата 2013 година. Весели празници на всички!

      Коментар


      • #4
        От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

        Привет колеги!
        От другата седмица ще заработи официално и офиса ни.
        А междувременно може да погледнете поредният тест на нашите камери - този път под водата.
        Линк във vbox - тук, а в youtube - тук.

        Междувременно очакваме кадри от "Париж-Дакар" от две различни наши камери - като тази от подводния клип и друга с две вградени камери.

        Коментар


        • #5
          От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

          А магазинът заработи ли? Искам да дойда, за да разгледам това: http://alltimecams.com/GS5000

          Коментар


          • #6
            От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

            Утре се надявам, че ще приключим с обучението на колежката, която ще Ви посреща в магазина, та от вторник можем да го броим за отворен.
            Адреса е ул."Златовръх" №51, офиса се намира в подблоково пространство, с бяла гаражна щора и надпис www.alltimecams.com .
            Ако имате проблеми с намирането му - звънете на посочения в сайта телефон и ще Ви упътя.

            Коментар


            • #7
              От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

              Междувременно добавих нов клип, който показва колко бързо може да се изплати този продукт.
              Мои колеги и приятели пътуваха до Атина и по пътя бяха спрени от местните полицаи. "По инерция" бяха обвинени, че са карали с 150 км/ч. заедно с предния автомобил. Предвидената глоба е 650 евро и 6 месеца без книжка. След показване (чрез таблет) на пресните записи от камерата и порядъчно опулване, крайният резултат е 128 км/ч и 50 евро глоба.

              Клипа можете да видите във vbox ТУК, а в youtube ТУК

              Коментар


              • #8
                От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                От днес официално работи и новият офис/магазин.
                Точният адрес е гр. София, ул. "Златовръх" №51.
                Офисът е в подблоковото пространство,точно между входове "А" и "Б".
                Тъй като работното време все още е "плаващо" (обучавам персонала и подготвяме всички мострени модели), моля преди да посетите офиса да се обадите на телефон 0888216942 (Иван) за да имам грижата да има наличен консултант в момента.
                Ето и карта на точното местоположение:

                Коментар


                • #9
                  От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                  Здравейте колеги!


                  Autobild публикува предварително резюме на статията от следващия си брой на тема "Има ли полза от видео регистраторите". Пълната статия може да видите на адрес http://autobild.bg/Има-ли-полза-от-в...рите/a2946.
                  ТУК можете да видите сканиран фиша от клипа в горната статия, а ТУК и точната скорост, която господа полицаите са приели за вярна.

                  Коментар


                  • #10
                    От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                    Не се заяждам, просто ми е любопитно.
                    Значи, колата се движи с 144 km/h точно 30 секунди преди спирането от полицията, след което следва намаляване на скоростта до 0 km/h. Как точно полицаите се спряха на скорост от 128 km/h. Това първо, и второ как пък полицаите ще се съобразят със скоростомера на камерата след като и от видеото се вижда че дори когато колата е спряла (0.44 sek от видеото) скоростомера продължава да показва 20 km/h и с леко забавяне спада до 0km/h.
                    Пак повтарям, не се заяждам, просто ми е любопитно.
                    Последно редактирано от silverfox; 10-01-13, 11:50.

                    Коментар


                    • #11
                      От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                      Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                      Не се заяждам, просто ми е любопитно.
                      Значи, колата се движи с 144 km/h точно 30 секунди преди спирането от полицията, след което следва намаляване на скоростта до 0 km/h. Как точно полицаите се спряха на скорост от 128 km/h. Това първо, и второ как пък полицаите ще се съобразят със скоростомера на камерата след като и от видеото се вижда че дори когато колата е спряла (0.44 sek от видеото) скоростомера продължава да показва 20 km/h и с леко забавяне спада до 0km/h.
                      Пак повтарям, не се заяждам, просто ми е любопитно.
                      Ако мнението (поста) ми те е подразнил или не ти харесва по някаква причина, помоли някой от модераторите да го изтрие, аз няма да имам нищо против.
                      Примерно обяснение: на камерата се е видяло нещо, което на полицаите ще им създаде повече проблеми, ако се разгласи.

                      Коментар


                      • #12
                        От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                        Да бе, да. То този клип стана рекламен чак. Е, освен ако не е отрязано нещо от него. И освен това в България е забранено (или поне беше до преди 5-6 години) да се снимат полицаите (т.е. това може да ти е по-големият проблем от колкото глобата).

                        Коментар


                        • #13
                          От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                          Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                          освен това в България е забранено (или поне беше до преди 5-6 години) да се снимат полицаите (т.е. това може да ти е по-големият проблем от колкото глобата).
                          Никога не е било (освен в мечтите на полицаите).

                          Коментар


                          • #14
                            От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                            Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                            Не се заяждам, просто ми е любопитно.
                            Значи, колата се движи с 144 km/h точно 30 секунди преди спирането от полицията, след което следва намаляване на скоростта до 0 km/h. Как точно полицаите се спряха на скорост от 128 km/h. Това първо, и второ как пък полицаите ще се съобразят със скоростомера на камерата след като и от видеото се вижда че дори когато колата е спряла (0.44 sek от видеото) скоростомера продължава да показва 20 km/h и с леко забавяне спада до 0km/h.
                            Пак повтарям, не се заяждам, просто ми е любопитно.
                            Чрез софтуера, който е включен в комплекта на камерата следите непрекъснато и по-точно (разбирайте с по-голяма честота) скоростта и промяната на G-силите. Респективно на таблета полицаите виждат конкретната скорост в момента, в който те твърдят, че са ги засекли.
                            Относно съобразяването - допуснете за момент, че този акт се обжалва в съда (без значение гръцки или български). Нарушителят предоставя автентичен запис (чиито показания няма как да манипулира), а полицаите - устни обяснения, че са засекли две движещи се една зад друга коли. Мисля си, че много рязко техните твърдения ще "олекнат".



                            Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                            Да бе, да. То този клип стана рекламен чак. Е, освен ако не е отрязано нещо от него. И освен това в България е забранено (или поне беше до преди 5-6 години) да се снимат полицаите (т.е. това може да ти е по-големият проблем от колкото глобата).
                            Снимането не е забранено в България. За справка погледнете "Секцията за често задавани въпроси" и в частност цитата на Конституцията и Закона за авторското право.
                            Колкото до достоверността на записа - заповядайте в офиса и лично ще Ви предоставя оригиналният файл (с продължителност над 10 минути).

                            Коментар


                            • #15
                              От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                              Може и въпросът ми да е неуместен, но бих искал да знам, колко продължителен може да е записа, или принципа е след като се запълни картата, просто се почва отначало? Питам защото понякога пътувам часове наред, да не кажа с дни...
                              ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X