Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #91
    От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

    Ново НАМАЛЕНИЕ на някои видове камери.


    От края на месец май очаквайте и откриване на нов магазин в гр. Варна от наши партньори и представители. Към днешна дата вече има налични някои модели камери и видеорегистратори. Ако някой от гр. Варна иска да ги види на живо може да се свърже с партньора ни Боян Безус на телефон 0896718004.

    Коментар


    • #92
      От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

      Ето и един неприятен случай от вчера вечерта, при който таксиметров автомобил удари дете на кръстовище в София.


      Клипа е заснет с DELCAMAUTO - GS1000 II и НЕ СЪДЪРЖА сцени от самия удар или тежки за гледане кадри.




      Във VBOX7 клипа е с по-добро качество и е достъпен ТУК

      Ромчето два пъти претича на червено през цялото кръстовище, но късмета му стигна само за един път...
      След удара лежа неподвижно около 20 секунди, шофьора го изправи разтреперан, а то... побягна и едвам бе спряно от случайни минувачи на около 200м. от катастрофата.
      Линейката слава Богу дойде след около 7-8 минути и по първоначални данни се е разминало само с уплахата и дребни охлузвания, но все пак бе откарано в "Пирогов" за по-обстоен преглед.
      Таксиметровият шофьор бе оневинен от патрула на 5РПУ, екипите на КАТ и "тежките", благодарение на показанията на свидетели и записа от камерата, който показва, че нямаше как да бъде предотвратен удара, а шофьора бе спазил правилника.




      И все пак... Никой не е безсмъртен или застрахован! Карайте внимателно!!!

      Коментар


      • #93
        От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

        От днес е наличен и новият модел DELCAMAUTO - X8000L, който е естественото продължение на DELCAMAUTO - X8000.
        Основните разлики са две:
        - Добавени са инфраред сензори, които позволяват снимане и при слаба светлина или липса на такава;
        - В менюто на камерата е добавена опция за изключване на GPS показанията, дори и при свързан сензор.

        Коментар


        • #94
          От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

          Уведомяваме Ви, че утре (24.05.2013г.) офиса и магазина ни ще работят от 09:00 до 12:00ч.
          Поради почивния ден на куриерските фирми всички заявки направени през онлайн магазина ще бъдат изпратени в понеделник (27.05.2013г.).

          Коментар


          • #95
            От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

            Всичко е много добре колега, може даже и аз да си взема такъв, но може ли да ми обясните, кое е 3М мегапикселовото на камерата? Понеже сметките не ми излизат нещо.

            Възможни резолюции за видео запис - 1280*480
            Може и аз да греша, и 1,28 х 0,48 да е 3 мегапиксела.
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

            Коментар


            • #96
              От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

              Здравейте,
              Абсолютно сте прав в сметките си и би следвало по тях камерите да са по 0,3МР или общо 0,6МР.
              Зададох същия въпрос на производителите вече два пъти и упоритият отгово е, че камерите са 3МР, но резолюцията е намалена софтуерно.
              Не искам да Ви звучи като оправдание - такива технически характеристики получавам от завода-производител (както и в редица чужди сайтове, в които се продава аналогичен продукт), това и съм оповестил. Би било твърде некоректно да измислям аз някакви цифри, които да звучат внушително.
              Ако желаете - свържете се с мен на ЛС или e-mail и ще Ви изпратя оригинални видеозаписи (без никакво конвертиране) за да прецените сам дали качеството Ви удовлетворява.

              Коментар


              • #97
                От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                г-н Шопов, благодаря за отговора. В момента проучвам тези видеорегистратори, понеже са новост за мен, и в последствие ще реша дали ще купувам и какъв. Има ли модел, при който се позволява картата с памет да бъде не във самото устройство, а някъде другаде, скрито монтирана в автомобила? Примерно чрез дълъг ЮСБ кабел или нещо подобно?
                If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

                Коментар


                • #98
                  От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                  За съжаление не мога да Ви предложа такъв модел, а доколкото съм запознат не е и произвеждан. Подобна опция се използва при големите DVR-и, при които е възможно информацията да се записва на HDD, SD карта и прочее, но там цената започва от около 750лв.

                  Ако правилно разбирам идеята Ви бихте искал в случай на взлом да съхраните запис от самата кражба. Трябва да Ви предупредя за някои неудобства:
                  1. Опцията за "motion detect" липсва при този модел;
                  2. За да снима продължително видеорегистратора се нуждае от захранване. Ако го оставите с постоянно напрежение, то ще загубите опцията за автоматичен старт при запалване на автомобила. Това се случва благодарение на появата на 12V напрежение в запалката на автомобила едва при "контакт".
                  3. Рискувате дребен крадец да Ви разбие автомобила за да открадне самия видеорегистратор. Все още този продукт не е особено познат и е твърде вероятно да бъде възприет от недобронамерени хора като особено скъпа вещ.

                  Коментар


                  • #99
                    От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                    Представяме на Вашето внимание нов продукт - DELCAMAUTO - 3CAM.
                    С формата и функциите на огледало за обратно виждане, той притежава три броя камери, които имат възможността да заснемат с качество до 1280х720 HD. Две от тях са с допълнителни инфраред сензори и записват случващото се пред Вас и в купето на автомобила, а третата е безценен помощник при паркиране на автомобила. Опцията "картина в картината" позволява да наблюдавате в реално време на вграденият LCD дисплей какво се случва около Вас. Вграденият G-сензор и външният GPS - сензор само допълват опциите на продукта.
                    Повече информация може да намерите в онлайн магазина ни.

                    Коментар


                    • От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                      Дойде време и за премиерата на DELCAMEX - F10.


                      За разлика от другите екстремни камери при нея има и допълнителни опции:
                      - Широк набор от резолюции за запис и снимане
                      - Екран, на който можат да се преглеждат записите от камерата
                      - G- сензор
                      - По-издръжлива батерия - 1050 mAh
                      - Водонепромокаемост до 30 метра с поставен защитен калъф и други.


                      Повече информация може да намерите в онлайн магазина ни.


                      P.S. Извинявам се за публикуването на отделен пост днес - за съжаление не е валидна опцията за редакция.

                      Коментар


                      • От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                        Имаме удоволствието да Ви уведомим, че ще бъдем част от автомобилното изложение "Авто Експо 2013", което ще се проведе от 14.06 до 23.06.2013г. в "Интер Експо Център".


                        Приготвили сме специални отстъпки за този период. Може да ни намерите в Зала 6. Заповядайте!

                        Коментар


                        • От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                          За Ваше улеснение в раздела за полезни статии добавихме сравнителна таблица между различните видове видеорегистратори и камери за есктремни спортове. Чрез нея бързо и лесно може да се ориентирате за всички важни функции и опции на всеки един продукт.

                          Коментар


                          • От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                            Ето и официалното представяне на "Автомобилен салон 2013".
                            Не забравяйте да участвате и в специалната игра на изложението. Повече подробности за нея може да намерите ТУК.


                            Ще ни намерите в Зала 6. Заповядайте!
                            Последно редактирано от silverfox; 25-06-13, 09:15. Причина: Непозволен линк

                            Коментар


                            • От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                              Публикуван е и Пълният обзор на българското участие в "Париж-Дакар" 2013г..


                              Болшинството от кадрите са направени с DELCAMAUTO - X8000.


                              Приятно гледане!

                              Коментар


                              • От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                                Обявена е нова ПРОМОЦИЯ на 7 вида видеорегистратори и камери за екстремни спортове.
                                Същата е валидна до 07.07.2013г.!

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X