Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

    След направените тестове, вече предлагаме и Lukas 7900 ARA с 37мм обектив на SONY и OBD II!
    Уникалното при него (освен страхотното качество на картината и UV филтъра) е, че чрез директната си OBD II връзка визуализира на записа данни като:
    - Дата и Час
    - Регистрационен номер или име;
    - Режим на каране (икономичен или не);
    - Натиснат педал на спирачката (в червено);
    - Ъгъл и посока на волана (ляво/дясно и градуси);
    - Ляв и десен мигач;
    - Натиснат педал на газта и доколко;
    - Обороти на двигателя;
    - Предавка, на която се движите;
    - Скорост (км/ч);
    - Изминато разстояние;
    - Тип на видеозаписа (нормален/авариен/засичане на движение);
    - Зареждане на алтернатора (във V).


    Разбира се, разполага и с бърз и точен GPS, чрез който се вижда местоположението в реално за записа време.
    Списъкът с поддържаните автомобили е под описанието, в таб "Автомобили".


    Ето и тестовите клипове:


    През деня
    Вечер, на тъмно
    Вечер, на тъмно, САМО НА ФАРОВЕ, без улично осветление


    До края на месец юни, освен включените в комплекта SD карта от 16GB и четец за нея, ще получите от нас подарък и CPL филтър, който ще игнорира отблясъците от предното стъкло в записа.

    Коментар


    • От: Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

      Имам удоволствието да Ви уведомя, че от днес - 29.05.2014г. предлагаме нашите продукти на кредит чрез TBI без първоначална вноска и с 0% лихва за период от 3, 6 или 9 месеца!
      За по-дълъг период, лихвата е както досега (кредитния калкулатор под продукта ще Ви пресметне точно месечните вноски).
      Надяваме се, че подобно разсрочено плащане ще улесни всички желаещи да придобият камера за автомобил, екстремен спорт, интерком, навигация, антирадар или който и да било друг от нашите продукти!

      Коментар


      • От: Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

        Стартираме поредният конкурс за най-интересен клип с награда видеорегистратор!
        Условията на конкурса са следните:


        1. Конкурса стартира днес - 17.06.2014г. и приключва в 12ч. на 15.07.2014г.
        2. За да участвате в конкурса е достатъчно да посетите видеогалерията, да се впишете в системата и добавите видеоклип/ове (линк към youtube) в избрана от Вас категория (например клипове от България).
        3. След максимално бърз преглед от администратор клипът ще бъде включен в нашата галерия, а Вие ще получите уведомителен e-mail с линк към него.
        4. Коментирайте и споделяйте клипа с Вашите приятели по избран от Вас начин (интегрирани са бутони за социалните мрежи под клипа за Ваше удобство).
        5. Клипът, който е събрал най-много гледания в 12ч. на 15.07.2014г. е победител! Забележете, че по всяко време може да следите "Топ 10" на седмицата и месеца, като там ще бъдат показани всички качени след 17.06.2014г. видеоклипове със статистика за броя гледания и авторите им.


        Наградата за автора на този клип е камера за автомобил DELCAMAUTO - X3000 - камера за автомобил с два обектива, като доставката до победителя е за наша сметка!


        Запазваме си правото да наградим по наше усмотрение и от нас клип от България. Държим да създадем заедно видеогалерията на България, в която да е видно, че всеки "проявил се" на улицата няма да остане скрит!


        Препоръчваме Ви да се абонирате за избран от Вас автор ако намирате клиповете му за интересни. Бутона за абонамент е непосредствено под името на всеки един автор.


        Желаем успех на всички участници!

        Коментар


        • От: Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

          Налице е и новата ни промоция на камери за автомобили до 50%!
          Като допълнение към нея, до 15 юли DELCAMAUTO-GS5000 е с подарък микро SD карта, клас 10 и обем от 16GB!


          Напомняме Ви, че конкурсът ни за най-интересен видеоклип продължава да тече до 15.07.2014г. Все още първенците в класацията са лесно достижими и се надяваме и Вие да се включите за спечелването на DELCAMAUTO-X3000!


          Утре очакваме и новите ни продукти - камери за екстремни спортове, слънчеви очила с камера (подходящи за всякакви спортове, че дори и за пешеходци), очила с камера и MP3 Player. В рамките на няколко дни ще бъдат преведени на български упътванията за експлоатация , а новите модели ще са на Ваше разположение.

          Коментар


          • От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

            В отговор на запитванията на клиенти, които търсеха вариант да заснемат с телефона си при екстремни условия вече имаме решение.
            От днес е наличен защитен калъф за iPhone 5/5S, който пази телефона от надраскване и удар, като същевременно може да заснемате с него до дълбочина от 3 метра. Функцията за "touch screen" е напълно запазена в специално обособена зона за управление на апарата.


            От 03.07.2014г. е възможно да заплатите поръчките си и чрез международната платформа Paypal. Надяваме се, че по този начин ще улесним всички наши клиенти.

            Коментар


            • От: Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

              Налични са и два нови модела камери, които са подходящи не само за спорт, но и за ежедневна употреба.
              Без значение е дали ще карате колело, ще ловите риба, ще се спускате в планината или просто ще сте пешеходец.
              Представяме Ви два модела на MAPTAQ:
              - Очила с камера Q-VJU. Допълнителната UV400 защита пази очите Ви, а със стъклата на MAPTAQ видимостта е още по-добра дори и в мъгла.
              - Очила с камера и MP3 плейър SUNCAM освен да заснемат видяното ще се грижат за доброто Ви настроение, възпроизвеждайки любимите Ви песни.




              До няколко часа ще е активна още една опция за заплащане, а именно Paypal Express, така че тези от Вас, които използват тази платформа ще могат да поръчват буквално с един клик.

              Коментар


              • От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                Ето една истинска история от България, на тема "Може ли да помогне камерата в автомобила?".

                Коментар


                • От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                  Приключи и поредният ни конкурс с награда.
                  Класирането в 12ч днес може да видите ТУК.
                  Победител е Ярослав Ставрев, на когото желаем множество безаварийни и приятни видеозаписи!
                  Очаквайте новият ни конкурс съвсем скоро!

                  Коментар


                  • От: Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

                    Днес имахме удоволствието да дарим на "Спешна помощ" в София няколко видеорегистратора.
                    Основната им цел е да заснемат случващото се по пътя, да осигурят повече уважение и толеранс от другите шофьори и защитят екипите в линейките.
                    Всичко за нашата инициатива може да прочетете ТУК.


                    Ще се радваме ако някой се присъедини към нас и с обединени усилия облекчим работата на хората, които спасяват нас, нашите приятели, деца и роднини.
                    Последно редактирано от silverfox; 18-07-14, 18:04.

                    Коментар


                    • От: Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

                      Вече е налична и новата камера на англичаните от MAPTAQ, а именно Qcamz - 1080FHD.
                      Отличава се със запис при Full HD резолюция и стабилизация на картината.


                      Очаквайте в началото на идната седмица и нов модел видеорегистратор с две независими камери. Предната заснема с Full HD резолюция (1920х1080), а задната е с дълъг кабел и заснема с HD резолюция (1280х720). Задната камера разполага с дълъг кабел, като по този начин може да се използва и при паркиране.
                      Това е първият видеорегистратор в България, който записва едновременно от две камери с HD резолюция.

                      Коментар


                      • От: Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

                        Вече е наличен и първият в България видеорегистратор, заснемащ в две посоки едновременно с HD резолюция!
                        Предната камера записва с Full HD (1920x1080), а задната с HD (1280x720).

                        Коментар


                        • От: Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

                          Стартираме поредният ни конкурс!
                          Добавете в галерията ни Вашият клип от България и спечелете камера за автомобил (видеорегистратор)! Тематиката и устройството, с което сте заснели клипа нямат значение! Единственото условие е той да е направен в България и да е подходящ за нашите категории! Добавяйте и споделяйте Вашия клип! Победител е участникът, чието видео е събрало най-много гледания в 12ч. на 15.09.2014г.!

                          Коментар


                          • От: Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

                            Конкурсът ни приключи днес и разлика само от две гледания, победител е Емо Ангелийн!

                            Ето и два клипа, които поразбуниха духовете напоследък.

                            Клип№ 1 - Нахалник слиза и налита на бой - над 1000 споделяни и над 54000 прегледа.

                            Клип № 2 - По случай първия учебен ден, шофьор на бус минава на червено и в насрещното.

                            Ако желаете, моля споделете ги за да видят познатите и/или преките им началници какви хора всъщност управляват автомобилите им.

                            Коментар


                            • От: Видеорегистратори,интеркоми,камери за автомобили и всякакви екстремни спортове

                              От 1 декември до края на годината ще предложим специални коледни намаления.
                              Ще видите на главната ни страница текущите промоции,но сме подготвили и други изненади.
                              При разглеждане на интерком система на Sena например, ще откриете промо код, който ще Ви осигури специална коледна отстъпка.
                              Много камери за автомобили ще са с подарък SD карта, но ще оставя на Вас да откриете нашите подаръци.

                              Коментар


                              • От: Видеорегистратори, камери за автомобили, мотоциклети и всякакви екстремни спортов

                                Относно RecordEYE DC860

                                Първоначално публикуван от Иван Шопов Преглед на мнение
                                Преки наблюдения? Ок.
                                Този видеорегистратор се включва бавно и отнема доста време да сработи (приблизително 6-8 секунди без карта).
                                Като цяло менюто е осакатено откъм опции (и той е с така нареченото "Fake 2000 menu), а GPS-а не работи толкова коректно, колкото е показан на руския клип.
                                Така или иначе - имаме възможност да предложим и този модел и ако държите на него - няма проблеми. Аз лично досега се въздържах, но в идните дни мога да го предложа на същата цена естествено.
                                И все пак можеш ли да дадеш цена за 2бр от този регистратор?
                                WG 2.7 CRD

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X